Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
To i ja się dzisiaj przywitam. Od wczoraj tak mnie głowa boli (taki ból migrenowy) że masakra, zwariować idzie. Wczoraj również zrobiłam test owulacyjny ale wychodzi kreska troszkę słabsza niż ta kontrolna i nie wiem czy to oznacza pozytywny czy nadal negatywny? Jak wy dziewczyny to interpretujecie?
-
Pozytywny test owulacyjny jest wtedy, kiedy druga kreska jest taka sama jak kontrolna lub ciemniejsza. W innym wypadku test negatywny.
Tanda lubi tę wiadomość
syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Hey, dziewczynki, do mnie dzisiaj przyszła @ to była najdłuższy cykl jaki wgl miałam aż 31 dni zawsze miałam regularnie co 27/28.
Ale w tym zaczniemy z większym kopem niż w tym ostatnim
Gratuluję kolejnym dziewczynkom dwóch kreseczek
Życzę miłego dnia -
Cześc. Miałam wam wczoraj pisać, że zrobiłam sobie domowe, godzinne spa dla ciała, nalałam winko do kieliszka i zasiadłam do wyrka czekając na męża ale mąż ddązył wrócić hehe, tyle czasu mi tam zeszło
Powiem wam, że takie "starania" to ja lubie Było mega zajebiście hehe😇😁😇😇😁 -
A u mnie też owu byla. Niespodziewanie. Przedwczoraj jak robiłam test o stałej porze ok 17. to wyszedł negatyw(kreska dużo jaśniejsza od kontrolnej). Potem ednak coś mnie pokusił i zrobiłam znowu około 20 21.. i tym razem wyszła kreska dosyć cemna, ale nadal jaśniejsza ciut od kontr. Astepnego dnia test wyraźnie negatywny a dzisiaj temp podskoczyla. Wychodzi na to, że wczoraj była pwu. A testy jak to testy, różnie można interpretowac, u mnie akurat nigdy nie jest ciemna kreska. Jest prawie coemna.
Oczywis c ie z mężem zabraliśmy się do roboty.. ale na szczęście to już ostatni tak seks z myślą o prokreacji o ze trzeba, bo owulka. Od nast. Miesiąca nic nie mierze, nic nie badam. Idziemy na zywiol, kiedy będzie ochota będzie sex.Zgredek 12, madziallena, JennyXS lubią tę wiadomość
-
A mi jak zwykle moje ciało płata figle.
Za tydzień mam gina, jak się umawiałam to tak policzyłam, żeby być w trakcie owulki. Od kilku mcy cykle miałam po ok. 21-24 dni i objawy owulacji koło 10dc i wg. tego liczyłam termin wizyty. A teraz nagle owulka była w 14 dc a dziś 28 dc i okresu jeszcze nie ma. Wyjdzie, że wizytę będę mieć tuż po miesiączce, a chciałam żeby mi owulację potwierdził Do niego się czeka 2 mceMatylda
-
witajcie , również staram sie odrugie dziecko, pierwsze ma juz ponad szesc lat
a z czym ma problem, w piątek tj. 23 go bylam na usg , lecze się w klinice specjalizującej się w problemach z zajsciem w ciaze, staramy sie 4 lata, mam problem z małymi jajnikami, nawet podczas usg szuka ich lekarz dobre kilka minut. W koncu znalazł ale powiedział ze nic z tego nie bedzie bo nie ma pecherzykow dom i mam wziac duphaston na wywołanie. Cykl ten stymulowany jest letrazolem, no ba clo mój organizm nie działa. Zajechałam do domu, mineło 2 dni i bach mocny ból brzucha po jednej stronie , jajnik rwący itd, kilka dni wczezsniej sluz rozciągliwy a teraz juz ból piersi, czyli teoretycznie objawy owu. No więc wierzyć mu że nic tam nie mogło pęknąć i się zadziać, czy łudzić się choc minimalnie że cos przeoczył , jestem juz załamana tą walką, powiedział że zwieksza letrazol podwojnie a jak nie zadziałą to INVITRO zostaje
madziallena lubi tę wiadomość
-
Witam,
dołączam do starających się o drugą dzidzię. Synek ma prawie 5 lat. Pierwsza ciąża pojawiła się w 2 cyklu bez zabezpieczeń. Teraz mija już 9 cykl, niestety dalej nic.
Przyjmuję duphaston już 2 cykl na wyregulowanie i czekam. U mnie pojawiają się często cysty. Teraz również boję się że pęchęrzyk urósł zamiast pęknąc. Dzisiaj powinien być okres, narazie nic. Cykle miałam ostatnio maksymalnie do 30 dni. Niby po duphastonie może tak być.madziallena lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
-
Witam nowe dziewczyny
katdud też jestem stymulowana Letrozolem mam koleżankę,która też była nim stymulowana i na usg gin nie widział żadnego pęcherzyka dom więc nie dostała nawet Pregnylu bo powiedział,że nie ma szans na owu i co? właśnie w tym cyklu zaszła w ciążę i to bliźniaczą po 4 latach i po 1 cyklu stymulowanym Aromkiem. Ale widzę po wykresie,że jednak miałaś owu. Było staranko w tym cyklu ?
Ewela zamierzasz testować niedługo ? -
Robiłam betę w 25 dniu cyklu. Coś mnie naszło. Wiem że to strasznie szybko. Niestety poniżej 1. Z pierwszym dzieciątkiem test pozytywny pojawił się 10 dni po spodziewanej m-C. Wcześniej tylko 1 kreska była. Poczekam jeszcze chyba. Chociaż ciężko wytrzymać.
-
Adele27 było było w zasadzie co drugi dzien,przez cały cykl jest . Martwie się tylko bo ponoc mogą być objawy owulacji a jej wcale byc nie musi, to by się zgadzało z tym brakiem pęcherzyków dominujących których to niby on nie widział a jest to dobra klinika i niby dobry lekarz