Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Wczoraj byłam u lekarza po skierowanie do endo i na kolejne badania. Powiedział mi, że ten mój ostatni wynik tsh to musiał być błąd w lab. 7 mam wizytę u endo a niestety nie mam jak zrobić badań do tego czasu, żeby sprawdzić;/ ciekawe co powie
-
Hej,
gratulacje Madzialena, Adele powodzenia
Ja dziś mierzyłam temp, coś nie tak z moim termometrem. 3 razy pod rzad wychodziło mi za każdym razem coś innego (zakres tem 36.20-36.4). Przyjęłam optymistycznie najwyższą temp,jak jutro nie będzie rosnąć to znak że owu nie było.
Jeszce raz gratulacje.
Owocnych starań
madziallena lubi tę wiadomość
-
ja ostatnio tak myślę i myślę, że jest cała masa dziewczyn, które z pierwszym dzieckiem zaszły szybciutko a z drugim nie mogą (niestety też się do nich zaliczam), a jeszcze nie słyszałam żeby było w drugą stronę, tzn z pierwszą ciążą ciężko, a z drugą szybko. Dlatego stwierdzam że w drugą ciążę zajść ciężej niż w pierwszą tylko dlaczego
-
Dzięki dziewczyny za zaciśnięte kciuki przez dzisiejszą temp się trochę nakręciłam ale to tylko temp więc się już uspokoiłam
adelcia najlepiej wpisywać 1 temp po zmierzeniu. Kolejne mi też przeważnie inne wychodziły -
Ja w pierwszą ciążę zaszłam po roku, zobaczymy jak będzie teraz. Pierwszy cykl starań się nie udało, teraz też wątpię w zielony koniec.
No i doczekałam się informacji w sprawie pracy. Wybrali kogoś innego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2017, 10:15
-
Adele, uważasz że im więcej czasu upłynęło to łatwiej?
-
Madzia, to w sobotę zapewne będzie piękna wyraźna krecha:D Super
madziallena lubi tę wiadomość
-
magdis wrote:ja ostatnio tak myślę i myślę, że jest cała masa dziewczyn, które z pierwszym dzieckiem zaszły szybciutko a z drugim nie mogą (niestety też się do nich zaliczam), a jeszcze nie słyszałam żeby było w drugą stronę, tzn z pierwszą ciążą ciężko, a z drugą szybko. Dlatego stwierdzam że w drugą ciążę zajść ciężej niż w pierwszą tylko dlaczegosyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Gratulacje dla dziewczyn którym się udało! Rośnijcie zdrowo
U mnie owulka chyba lada dzień, od wczoraj mam brązowy rozciągliwy śluz, podobno czasami sie taki zdarza i jest normalny, ale trochę się martwię żeby nie wpłynęło to na niepowodzenie
Bardzo dużo dziewczyn zachodzi w ciąże zaraz po porodzenie więc z tym czasem coś musi być, że im szybciej od porodu tym lepiej. U mnie to ostatni cykl kiedy mam szanse nie wrócić do pracy, potem już niestety będę musiała wrócić. Ciekawe czy los będzie dla mnie łaskawy. -
Aendzi, trzymam kciuki, żebyś jednak nie musiała wracać
A z tym czasem po, to zależy co kto rozumie pod pojęciem "zaraz po" Ja bym już dawno zaczęła działać, niestety ginka odradziła
-
Ellka wrote:Aendzi, trzymam kciuki, żebyś jednak nie musiała wracać
A z tym czasem po, to zależy co kto rozumie pod pojęciem "zaraz po" Ja bym już dawno zaczęła działać, niestety ginka odradziłasyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'.