Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Adele a ja trzymam kciuki strasznie :*
No wlasnie utknelysmy tu grupka i siedzimy i siedzimy... i siedzimy......
Ide ogladac bobasa kolezanki za chwile, kupilam ciuszki malutkie takie. Maz mnie tulal potem, bo mi sie przykro strasznie zrobilo jak latalam po sklepie a tu wszystkie mamy z brzuszkami i wozkami... Smutno tak kupowac ubranka dla innych dzieci, jak sie nie moze miec swojego. Znowu.60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
hej, mi gin pozwolił starać sie o 2 dziecko 8 mcy po porodzie,jeśli chce miec drugą cesarkę, jeśli chce sn to poczekć aż minie 2 lata. I tak działamy 4 cykl.Oby ostani,choć pewnie znów nic nie wyjdzie. Ja już niedługo wracam do pracy,tylko szafę muszę odświezyć i troche uzupełnić garderobę.
-
Dziewvzyny ja z Emi moja corcia staralm sie 6 miesiecy a tu w 3 cyklu wiec to nie jest powiedziane Wieze ze kazdej z Was wkoncu sie uda
Myslicie ze moge juz plusa zanzaczyc na wykresieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2017, 17:50
Ellka, Ewela306, magdis lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny bol jajnika promieniujacy na noge chyba nie jest normalny co ? Naczytalam sie o ciąży pozamacicznej i teraz mam jakies jazdy.. Jajnik juz mniej boli ale udo caly czas..
-
madziallena wrote:Dzien dobry
no nie wytrzymalam i o takie rezultaty
<a href=https://zapodaj.net/dc6888aee109a.jpg.html>1498703248932.jpg</a>
No, no dziś znacznie lepiej widać Gratuluję
Adele27 wrote:
Tanda a który dpo u Ciebie ?
Dziś 15, najpóźniej wczoraj powinien być okres bo zawsze 13-14 dni po owulacji dostawałam. Rano czułam takie obrzmienie w brzuchu, już myślałam że się rozkręca ale nic się z tego nie wykluło.
Adele27 wrote:magdis na pewno ma tez wpływ czas jaki minal od poprzedniej ciąży...
My zaczęliśmy po 8 miesiącach.
Adele27 wrote:Dziewczyny bol jajnika promieniujacy na noge chyba nie jest normalny co ? Naczytalam sie o ciąży pozamacicznej i teraz mam jakies jazdy.. Jajnik juz mniej boli ale udo caly czas..
Jak zaszłam w ciążę to cały pierwszy trymestr (z małymi przerwami) bolał mnie jajnik, z którego była owulacja. Ale nie pamiętam czy ból promieniował do uda.madziallena lubi tę wiadomość
Matylda
-
Adele - mnie na początku tej ciąży też bolał jajnik z którego miałam owu, właśnie tak jak opisujesz. Teraz czasem zakłuje. Jutro będę u ginka to się okaże czy wszystko ok
Kat - tulę...wierzę i mocno zaciskam kciuki, że i Wam się uda. Dziewczyny, próbowałyście inofem? I mnie i mojej szwagierce udało się w cyklach z inofemem więc nie wierzę, że to przypadek.
-
No ja pije juz 2 cykl. Będę piła aż mi się skonczy... chociaż starania oficjalnie zakończyłam po niedawnej owulce. Teraz czekam... na @, która wypada mi dokładnie na mój wyjazd na morze. Miesiac temu też dostałam będąc na wyjezdzie nad morzem. No cud miód malina
-
Dzień dobry wreszcie mam wyznaczoną owu na of i ff w ten sam dzień A teraz sobie leżę jeszcze bo cale podbrzusze mam Obolale
-
Adele, szkoda że negatyw:( ale może to za wcześnie na testa? Jak się czujesz? Noga dalej boli?
-
Ellka to teraz najgorsze 2 tyg
katdud z tą temp właśnie tak jest..wiele czynników na nią wpływa
chabasse trzymam kciuki za II krechy
Ja już się wypłakałam w ramię męża. Powiedział,że też mu bardzo smutno ale przecież się nie poddajemy,że to nie nasza wina. Kochany jest. Kazał się nie przejmować i nie rozmyślać. Już mi lepiej. Teraz czekam na @ w nd ma być. Niech przyłazi i szybko odchodzi.
Kolejny cykl też będzie na Aromku ale już bez Pregnylu. No i wrzucam na luz.. Chowam termometr żeby nie mierzyć temp -
Ellka wczoraj wzięłam tabletki bo już nie mogłam wytrzymać z tego bólu ..to przeszło a na dodatek miałam migrenę myślałam,że zejdę na drugi świat.
Czy za wcześnie? wątpię... gdybym nie miała śluzu zabarwionego lekko to może i bym się łudziła a tak już z jednym mi się to kojarzy. Robiłam żółtego bobo testa jest podobno najlepszy heh -
Adele, jak to mówią: nowy cykl, nowe nadzieje