Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
katalina współczuję tylu przejść.. w takim razie pozostaje być dobrej myśli,że może zaskoczyło
a co do plamień to miałaś je tylko w cyklu ciążowym czy wcześniej też były? ja mam zawsze 2-3 dni przed @ plamienia.. więc jak je widzę to wiem,że nie wyszło -
Luci kurde jak Ty to zrobiłaś?? bez starań bez mierzenia temp?? ja muszę poprosić męża żeby schował mi termometr dziś już poczułam,że mam tego wszystko dość więc cykl bez mierzenia wskazany
-
nick nieaktualny
-
Adele, każdy gin mówi mi, że plamienia przed mogą się zdarzać i jest to w fizjologii kobiet. Ja gdzieś przeczytałam, że tak być nie powinno, ale w ten sposób mi powiedziało chyba ponad 10 lekarzy więc pozostaje mi wierzyć im na słowo i nic z tym nie robić.
-
nick nieaktualny
-
Luccecita wrote:zespół Aserhmana to chyba tylko operacyjnie się leczy...
leczy się też hormonalnie, ale generalnie większość mówi, że to jest cholerstwo które się może odtwarzać w najmniej spodziewanym momencie więc o pełnym wyleczeniu mówić nie można.. ja przebyłam łącznie 5 zabiegów. dopiero podczas tego ostatniego, prócz przeciecia starali się je wyciąć ze ścian i potem byłam przestymulowana hormonalnie. Wcześniejsze cewniki i wkładki nie zdawały egzaminu, po czasie miałam tak zrośniete że w styczniu omal nie doszło do perforacji macicy.. tak więc wierze bardzo, że im się udało, ale na nic wpływu teraz nie mam. -
Luccecita wrote:a po zabiegu dalej miewasz plamienia ? miałaś histeroskopie czy klasyczną abrazje ?
Abrazja doprowadziła właśnie do AshermanaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2017, 12:55
-
nick nieaktualny
-
Adele27 wrote:Tanda kiedy testujesz ?
Testowałam 12dpo i 14dpo. Dziś z rana szanowna @ raczyła się zjawić.
Ten cykl i tak spisałam na straty, przytulanka były 3 dni przed owu, potem już po więc na nic nie liczyłam. Chciałam jedynie dostać okres jak najwcześniej, żeby u gina być jak najbliżej owu. Będę w 8dc, raczej niewiele zobaczy
Chciałabym w tym cyklu mierzyć temp. Od którego dnia cyklu zaczynacie? Mierzycie w pochwie czy w ustach?Matylda
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAdele za tydzień w piątek mam wizytę i powinno już wszystko być.
część badań już gotowa, gin mi wysłał smsem wyniki
i tu mnie nowy gin zaskoczył, że smsy do mnie pisze haha
ale najbardziej kluczowa jest dla mnie ta biopsja...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2017, 13:42
-
nick nieaktualny
-
Hej Basia
Ja bym zęba sprawdziła, bo jednak to ma wpływ na efekty starań też.