Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Adelcia, a to jest fotelik obracany? bo takiego szukamy
Działajcie Działajcie i niech będą szybko efekty -
Ellka wrote:Adelcia, a to jest fotelik obracany? bo takiego szukamy
Działajcie Działajcie i niech będą szybko efekty -
Nasz też będzie jeździł tyłem Ale mąż uparł się na obracany, dużo większa wygoda w sadzaniu i wyciaganiu malucha mamy już wybrany tylko trzeba sprawdzić czy będzie pasował do naszego samochodu
-
Poza tym ten model nie będzie odpowiedni do naszego auta
-
magdis wrote:ja też 88 i też śląskie, ale okolice Częstochowy
u mnie kolejny cykl bezowocny, jesteśmy po badaniu nasienia, wszystko ok, tylko morfologia na granicy normy-4%
Madziallena - łoooo! Sosnowie i slynne kwadratowe ronda co jezdzilam i nawigacja mi mowila: 'na rondzie skrec lewo' tylko ja tych rond nie widzialam hahahasyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Majamia - tylko liczbą dzieci mnie wyprzedziłaś Za to coś czuję że będzie drugi syn.
Ja z Jaworzna, to w sumie blisko i do Katowic, Sosnowca i Małopolski
Też wozimy w RWFie - aktualnie Concord Reverso, potem kupimy Axkida.
magdis - fajnie, że się odezwałeś, bo myślałam o Tobie. Wynik chyba ok, ale mało sie znam. Trzymam kciuki :*
Janowa - mi się wydaje, że cieżko samej z dwójką i bym się nie zdecydowała. A Wy w takim zawieszeniu żyjecie czy jak?
-
Adele27 wrote:magdis który to juz cykl u Ciebie ? Moj mąż ma 5% prawidłowych i lekarz powiedzial,ze to bardzo dobry wynik wiec mysle,ze z 4% tez jest dobrze
-
co do fotelików.. u nas także rwf. Mamy obracany ( recaro zero.1) i bardzo sobie chwalimy. Młody do tego stopnia przyzwyczajony, że przodem protestuje, hehe.. Dużo jeździmy, więc wygoda wkładania tez jest ważna, mimo minivana. Nie wyobrażam sobie nieobracanego. Ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia..
a z innej beczki, dzisiaj test owu wyszedł mi z jedna słabiutką kreską testową i mocną kontrolną. Nie wiem co myśleć, bo to takie testy z allegro po 50 szt i one chyba nie są jakies super wiarygodne. nigdy chyba jeszcze grube krechy nie wyszły. Nie chciałabym się codziennie przytulac, bo wolę co 2 dni.. ale boję się przeoczyć. kurcze.. jakie to romantyczne, heh.. -
My też wozimy tyłem w axkidzie
Na raty nadrabiam zaległości i zajadam bób na poprawę nastroju Moje dziecko nie mogło dziś zasnąć - upał straszny, a do tego piątki idą z atrakcjami. Dopiero padła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2017, 22:45
Matylda
-
chabasse wrote:co do fotelików.. u nas także rwf. Mamy obracany ( recaro zero.1) i bardzo sobie chwalimy. Młody do tego stopnia przyzwyczajony, że przodem protestuje, hehe.. Dużo jeździmy, więc wygoda wkładania tez jest ważna, mimo minivana. Nie wyobrażam sobie nieobracanego. Ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia..
a z innej beczki, dzisiaj test owu wyszedł mi z jedna słabiutką kreską testową i mocną kontrolną. Nie wiem co myśleć, bo to takie testy z allegro po 50 szt i one chyba nie są jakies super wiarygodne. nigdy chyba jeszcze grube krechy nie wyszły. Nie chciałabym się codziennie przytulac, bo wolę co 2 dni.. ale boję się przeoczyć. kurcze.. jakie to romantyczne, heh..
Te testy to takie różowe opakowanie w cenie 18zł za komplet? uzywałam z córka i od razu zaszłam w ciąże. Teraz używam 4 cykl, też najpierw mam słaba kreske, ale za dzień-dwa krecha jest mocna. Teraz też miałam 2 czy 3 dni słabą a dziś mocną. A jutro znów będzie słaba lub w ogóle. Wstrzymaj się do mocnych kresek. Ja jak mam 2 mocne to staramy się 3 dni pod rząd-już raz tak spłodziliśmy córkę -
Nadrobiłam, uff!
Wredotka - gratulacje!
Pisałyście m.in. o badaniu wrogości śluzu - myślicie, że mimo że jedno dziecko już jest to śluz mógł się zmienić i zrobić wrogi? Im więcej czytam, tym więcej rzeczy wychodzi do sprawdzenia. Kiedyś byłam przekonana, że jak już ma się pierwsze to drugie to formalność.
Wredotka lubi tę wiadomość
Matylda
-
moje testy przyszły bez zbiorczego opakowania. strunowy woreczek był zamiast niego. Ale tak , opakowanie pojedyńczej sztyki jest takie biało różowe.
A w ogóle to zrobiłam jakieś 2 godzinki temu znou test i tym razem 2 grube krechy.. no i nie wiem.. zaznaczać pozytyw czy jednak robić o stałej porze jutro.?? Oczywiście przytulanko też było tak na wszelki wypadek. -
Dzień dobry. Może doczekam się wreszcie owu.Od wczoraj mocny ból jajnika i duży spadek temperatury
-
Hey u mnie dzisiaj Znowu wielkie rozczarowanie...to moj dzisiaj 31dc robiłam test w Sobotę negat. więc dzisiaj zrobiłam i tez też negat ...4 dzień sie spóźnia, do tego tem bardzo spadła.. także nic nie wyszło Boję sie że coś sie dzieje, u gina byłam 2 lata temu
Jest mi smutno -
Truskaweczka, wykres był super, oprócz końcówki Może czas znowu odwiedzić i zrobić przegląd?
Madzia, jak tam??Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2017, 07:13
-
jangwa_maua wrote:Majamia Ty to mega plodna jesteś .
Zgredek 12, jangwa_maua lubią tę wiadomość
syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
Truskaweczka250 wrote:Hey u mnie dzisiaj Znowu wielkie rozczarowanie...to moj dzisiaj 31dc robiłam test w Sobotę negat. więc dzisiaj zrobiłam i tez też negat ...4 dzień sie spóźnia, do tego tem bardzo spadła.. także nic nie wyszło Boję sie że coś sie dzieje, u gina byłam 2 lata temu
Jest mi smutnoTruskaweczka250 lubi tę wiadomość
syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
Cześć dziewczyny.
Ja kończe pic kawę w pracy o do roboty...
Wczoraj synek zaczał wołac na nocnik (niecałe 23 miesiące). Jestem taka dumna!!!!!!!!! Sam mówi kiedy chce, idzie, siada i robi Na dworze zdarzyło mu się posiusiać ale jak zauwazył to przyszedł sie przebrać i usiąć jeszcze raz na nocnik Fajny ten mój synek Najlepszy
Wczoraj zapytałam męża czy nastawiamy się ze staraniami na ten cykl... że jesli nie to luzz, a jesli tak to wypadałoby się bzykac tak co dwa dni ;P Powiedział, że co dwa dni to zdecydowanie za rzadko hehe. Do sedna- w końcu poczułam wsparcie męża w staraniach, widzę, że mu zależy, że podchodzi do tego na serio a przy tym robi wszystko aby starania były miłe i żebym nie myślała, że to starania trochę masło maślane, ale mam nadzieję, że rozumiecie
Miłegoo dniamajamia, jangwa_maua, chabasse, Kat83 lubią tę wiadomość
😇😁😇😇😁 -
Zgredek, wsparcie mezczyzny to najwazniejsza sprawa! Super, ze chce i to okazuje
A synek mega madry! Moj trzylatek nie wola hahaha ciezko jest, bo bez pampersa chodzi, wpadek multum, ale nie informuje, ze chce...syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'.