Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Jangwa, Tak 89
-
Fajnie że są tu moje rownolatki
Jak Wam wieczór moja? -
Jangwa, a skąd jesteś?
-
Tarnów nie ta część Polski ;p
Mój już śpi, też oglądamy -
Madzia, a z jakiego?
madziallena lubi tę wiadomość
-
Ja to tutaj staruszka jestem... także tego... juz ostatni dzwonek minął na bobaska, chociaż nadal o nim marzę. U mnie dziwniew tym cyklu, owulki ani widu ani slychu. Nadal pije inofem, myslalam, że owu znowu będzie szybciej, ale chyba tym razem normalnie czyli 17 18 dc. Juz trochę głupieję od tego.. raz za wczesnie, raz za pozno. Coś nie może sie ustatkowac.
-
Hej,
u mnie też póki co nie widac owulacji, test owulacyjny negatywny choć spodziewałam się dwóch kresek. Mam nadzieję,że jutro je ujrzę. Póki co,tez wzięłam męża w obroty. Podobno najlepiej starając się o dziecko współzyć co drugi dzień (choć chodziłam do endykronologa który twierdził że co czwarty,ale on był tak stary, że chyba z epoki kamienia łupanego). Choć moje dziecko jest przykładem ze starań 3 dni pod rząd (dodam,że zaczynaliśmy chorować i ten ostatni dzień to niemalże był w męczarniach).
Owocnych starań, dobrej nocy.
-
Mój organizm też leci sobie ze mną w kulki. Myślałam że już po owu będzie ale chyba zapowiada się powtórka poprzedniego cyklu
-
Dziewczyny kciuki za wasza owulache zeby jak najszybciej przyszla niestety wiele czynnikow wplywa na jej przesuniecie. Ja w poprzednim cyklu ladnie w 14dc mialam potwierdzona na USG a of ciagle mi ja przesuwal na 16-17 dc.. W tym tez mialam w 14 dc ale byl pregnyl w 12dc ale bez niego tez by pewnie pecherzyk pekl
U mnie dzis 7dpo cos rano bol podobny do @ czulam. W ogole wczoraj jajnik lewy (owu byla z prawego) strasznie bolal caly dzien
Truskaweczka pozostaje czekac...
Ellka moze zacznij brac cos na wyregulowanie cyklu ? Dziewczyny braly rozne specyfiki -
Truskaweczka, a jak długie masz fl?