Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny znacie może kogoś kto sobie robił laserową korekcje wzroku?
-
Aendzi wrote:Oj oby, oby bo do pracy muszę wrócić w połowie sierpnia i oddać małą do żłobka!
jestem w podobnej sytuacji.Od marca staramy się o drugie dziecko, teraz będzie to już 4 cykl. Miałam nadzieję zajść w ciaże,nie udało się. Wracam do pracy od początku sierpnia. Też miałam oddać małą do żlobka,ale boję się chorób i wyszło na opiekunkę. Niestety,duzo kostuje,ale w żłobku napewno mała będzie chorować, trzeba będzie brac wolne albo opiekunke i na jedno wyjdzie. Liczę,że może w tym cyklu się uda. Tylko powiedziałam,że wrócę do pracy, opiekunka zaklepana. Ale jak będzie bobo,to jakoś resztę załatwię. Życze powodzenia
Co do @ po ciąży. Dostałam 3miesiące po cc, mimo że karmiłam córkę (raz tylko dostawała butlę,na noc). Może dostałam tak wcześnie,bo w wieku 3mcy córka zaczęła przesypiać 6-8godz w nocy? Ale jak widać, @ nie równa się ciąża. -
Dzien Dobry Czy ktoras z Was w pierwszej ciazy po zajsciu miala biaky sluz ale tak duzo i tak gesty jak krem? Dzis taki mialam rano poerwszy raz sie z taki spotkalam ovu zmienilo wykres i jest pieknie ovulka zaznaczona:) jeszczs tydzien czekania do testu....
Milego dnia :* -
Zgedek nie boj sie. Nie myśl tak bo mozesz się zablokować... Podświadomy strach moze powodować,ze nie bedzie dochodzilo do ciąży. Nie bylam w Twojej sytuacji ale wyobrażam sobie,ze bylo Ci bardzo ciężko. Spróbuj oddzielic to co się wydarzylo gruba kreska i zacząć na nowo. Nie poddawaj sie :*
U mnie 5dpo i ciagle myśli udalo sie czy sie nie udalo.. Ehhhh
madziallena ja w ciąży nie kojarzę jaki miałam sluz. Często po owu mam taki bialy. Dzis tez w sumie. Ale trzymam za Ciebie kciuki ! -
Adel, planuję odpocząc psychicznie w weekend i od poniedziałku (10dc) ruszyc z mierzeniem tempki. Jakoś mi to bardzo siedzi z tyłu głowy i póki co nie umiem jescze tak po prostu sie odciąć... ale bardzoo bym tego chciała. Nigdy w zyciu nie pomyslałabym, że doświadcze takich rzeczy
Ech. Jakos damy rade co ? Wam tez sie uda! Może juz niedługo w takim składzie będziemy podbijać wątek na fioletowej stronie😇😁😇😇😁 -
Ja normalnie tez mam bialy sluz po ovu ale ten jest inny nie leci caly czas tylko rano wylecioalo taka wieksza ilosc jakbyscie paste do zebow wycisly z tubki no nic czekamy do nast weekendu i testujemy a jesli sie tym razem nie uda to nast dajemu luz przed urlopem by poszalec na urlopie nad morzem najem sie ryb wedzonych tak by mi starczylo na cala ciaze hihi
-
Hej,
dziewczyny u mnie dziś słaba druga kreska na teście owulacyjnym,także jutro będą dwie mocne, czyli w niedzielę owulacja. Zawsze tak mam,że cały cykl jedna kreska, potem dzień druga słaba i dwie mocne. W ciągu całego cyklu nie zdarzyło mi się,by była blada kreska w innym okresie niż przed owulacją. Także jutro i w niedzielę trzeba się poprzytulac. Jestem ciekawa, czy będzie duży skok temp(pierwszy raz w życiu mierzę).
My w poniedziałek jedziemy na Mazury, pierwsze wakacje z dzieckiem (ostatnie na porodówce he he). Nie chce mi się pakowac, tyle tego trzeba zabrać. I tak odkąd jest dziecko nasze rzeczy ograniczam do minimum Ja przed zaczęciem starań o 2 bobo opróżniłam barek z ulubionych likierów, żeby mnie nie kusiły
U mnie dziś lało, przepogodziło się idę zrobić zakupy przed wyjazdem,muszę przewietrzyć moje dziecko (obecnie siedzi i je biszkopta z podłogi). Jakby mi się drugie takie grzeczne trafiło to może bym i o trzecim myślała. Póki co,trzeba popracować nad drugim.
Owocnych starań
edit. pytanko do starających się bardziej obeznanych. Czemu temperatury z 3 ostanich dni zaznaczyło mi pełną niebieską kropka?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2017, 12:06
-
Adelcia, pełną niebieską kropką są zaznaczone temperatury mierzone o stałej godzinie, te of bierze pod uwagę przy obliczeniach. Temp mierzone w innych godzinach (puste kółka) są bodajże ignorowane
-
Hello po kilku miesiącach. Przyznam się ze nawet nie podczytywalam. Zmiana pracy, facet więcej za granicą jak w domu . Teraz liczę ze się udało no bo przecież odpuscilam jak lekarz kazał pozdrawiam testujace mój okres ma nie przyjść za tydzień10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
Hey
Ja dzisiaj miałam testować ale po tamtym negatywnym juz nie robię nastawiłam się na brak ciąży i dzisiaj miałam takie uczucie że juz @ nadeszła bo wilgotno sie zrobiło i takie pobolewanie ale mam biały śluz chodź jutro termin @ i dzisiaj lekko temp spadła i czekam na jutrzejszy dzień.
Jeśli chodzi o śluz w ciąży to miałam biały ale tak normalnie na początku było więcej później normalnie.