Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mam takie pytanie do Was. Jestem na wychowawczym(do sierpnia przyszłego roku). Mój syn ma 2 lata i 3 m. Jesli byłabym znow w ciazy czy musiałabym wrocic do pracy (formalnie chociaz i przejsc na L4) czy mogłabym dostawac pieniadze (z pracy) załatwiając to inaczej/ bez powrotu do pracy? Od ponad roku miałam nadzieje ze uda mi sie zajsc blisko konca urlopu wychowawczego (przedłużałam go kilka razy) tak zeby z koncem wychowawczego dac zwolnienie od lekarza gin. Mysle ze to by jeszcvze jakos wygladalo. Nie ukrywam ze chcialabym postarac sie zeby dostawiac pieniadze z pracy. Moze ktoras z Was ma takie doswiadczenia?
-
Luceccita mocno kciukam
U mnie podobny termin @ jak u Ciebie
Ja w pierwszej ciąży miałam mega cień cienia ledwo widoczny dopiero dzien po terminie. Wczesniej negatywyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2016, 15:10
-
Luceccita, lilirose -trzymam kciuki za te cieniasy
M&M, Smartunia - powodzenia w nowym cyklu.
A ja w polowie, 12 dc Po Clo. Testy owulacyjne - cienie. Dziwne, mocniejsza kreska byla w 8 dc, dwa dni po skonczeniu Clo, duzo za wczesnie. Bez sensu, bo jajnik mnie naparzal pozniej. Sluzy tez dziwaczne. Nic juz nie rozumiem.
Mam ochote siedziec i zrec czekolade.
Weekendzik, dziewczyny60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny