Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nitta32 wrote:Mam takie pytanie do Was. Jestem na wychowawczym(do sierpnia przyszłego roku). Mój syn ma 2 lata i 3 m. Jesli byłabym znow w ciazy czy musiałabym wrocic do pracy (formalnie chociaz i przejsc na L4) czy mogłabym dostawac pieniadze (z pracy) załatwiając to inaczej/ bez powrotu do pracy? Od ponad roku miałam nadzieje ze uda mi sie zajsc blisko konca urlopu wychowawczego (przedłużałam go kilka razy) tak zeby z koncem wychowawczego dac zwolnienie od lekarza gin. Mysle ze to by jeszcvze jakos wygladalo. Nie ukrywam ze chcialabym postarac sie zeby dostawiac pieniadze z pracy. Moze ktoras z Was ma takie doswiadczenia?
Umawiasz sie z lekarzem na wizyte za 30 dni i jednoczesnie skladasz wniosek o skrocenie urlopu wychowawczego do pracodawcy. Dostajesz zwolnienie za 30 dni na tej wizycie i dostarczasz je z data dnia powrotu do pracy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2016, 20:06
nitta32 lubi tę wiadomość
-
Jestem stosowana. Ok 11 się zalatwialam na papierze było troszkę krwi. Pomyślałam okres założyłam podpaske i byłam pewna ze to okres jak w mordę strzelił. Tylko tak mi strzelił że na podpasce znalazła się kropeczka i to nawet nie krwi tylko takiego pobrudzonego śluzu. Dosłownie kropeczka. I teraz jestem w kropce.....
-
Magdziunia12 wrote:Jestem stosowana. Ok 11 się zalatwialam na papierze było troszkę krwi. Pomyślałam okres założyłam podpaske i byłam pewna ze to okres jak w mordę strzelił. Tylko tak mi strzelił że na podpasce znalazła się kropeczka i to nawet nie krwi tylko takiego pobrudzonego śluzu. Dosłownie kropeczka. I teraz jestem w kropce.....
Trzeba czekac na rozwoj wydarzen. Spokoj to najwazniejsze. Zycze tlustych kreseczekMagdziunia12 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też się oszukuje ze za wcześnie, pierwsza ciąża wyszlaa na na teście dopiero dzień po terminie @ i to cien cienia ledwo co widoczny.!wcześniej negatywny, ale wszystkie testy o czułości 25 robiłam, nie wiedziałam ze są takie o czułości 10.
Czuję ze ten cykl nie jest mój, ale chciałabym mieć już za sobą to czekanie i rozkminy czy może jednakWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2016, 08:11
-
U mnie w pierwszej wyszedł cienia cienia dzień przed @, ale robiłam testy z Allegro, one są ponoć czulsze od tych sklepowych Bobo. Jeśli jutro nie pojawi się @ to kupię Facelle, niby lepiej wykrywa.
Nawet nie czuje rozczarowania, ale jak pomyśle o kolejnym miesiącu, staraniach, seksie na zawołanie itd. to mi się odechciewa...Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny nie załamujcie sie!! może za wczesnie wystartowalyscie z testami! U mnie w pierwszej ciazy test wyszedl pozytywny kilka dni po terminie @ i to byla w dodatku jasniutka kreseczka. Zycze Wam 2 kreseczek jutro!
rudajola lubi tę wiadomość