Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kat, InBlue, Styczniowa Nadzieja, trzymam kciuki za owocne starania, zmeczcie porządnie mężów
Ja sie głupia ciągle łudzę, ale brzuch zaczyna nudzić jak na @, jakieś pulsujące kłucie w środku... Eh, szkoda, że nie jestem jasnowidzem, byłoby łatwiejSzczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Dzien dobry Kochane
postanowilam jednak nie poddac sie i urodzic drugie dziecko. Nie ma opcji. Musi sie udac!
Za wszystkie Panie bzykajace aktualnie i testujace mocno trzymam kciuki i prosze ladnie sikac i dawac wiruski kolezankomSmartunia, aknovi, Kat83, Agaa89 lubią tę wiadomość
-
U mnie raczej na pewno będzie @. Juz mnie ćmi w brzuchu typowo jak na okres
-
Kat83 wrote:A u mnie dwie grube krechy na owulacyjnym Trzymajcie kciuki za meza, moze tego nie przezyc hihihi
A pozostałe dziewczyny, które testowały wspieram, ale może jednak nie wszystko stracone w tym cyklu kto wie... ♥♥♥ -
Cześć dziewczyny My też staramy się o drugie, młoda ma 5,5 roku, czas najwyższy
O Facelle nigdy nie słyszałam żeby wychodziły fałszywie dodatnie (a pracuje w rossmannie), ale możesz kupić coś co wykrywa mniejsze stężenie (ja np używam DOZ, ale nawet w tesco jakieś mają).
Ja dziś sikałam na DOZ właśnie i wyszedł taki cień cienia drugiej kreski i jutro powtarzam, a brzuch właśnie od kilku dni ciągle jak na @
trzymam kciuki za wszystkie! -
aknovi wrote:Cześć dziewczyny My też staramy się o drugie, młoda ma 5,5 roku, czas najwyższy
O Facelle nigdy nie słyszałam żeby wychodziły fałszywie dodatnie (a pracuje w rossmannie), ale możesz kupić coś co wykrywa mniejsze stężenie (ja np używam DOZ, ale nawet w tesco jakieś mają).
Ja dziś sikałam na DOZ właśnie i wyszedł taki cień cienia drugiej kreski i jutro powtarzam, a brzuch właśnie od kilku dni ciągle jak na @
trzymam kciuki za wszystkie!
Aknovi, który to dc?
Mnie muli i żołądek i dół brzucha robiłam dziś 10 ml, ale chyba za szybko, pokazuje mi 10 dpo, bo owulka niby 18 dc była dziwny ten cykl.Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No jak z tego nie bedzie dzidziusia, to ja nie wiem W przyszlym miesiacu mamy konflikt interesow, bo akurat jak mi wypada owulacja, to mi sie maz badac idzie i chlopakow musi zbierac.
Ale rany, jak mnie wszystko boli po Clo. Ktos mial efekty uboczne? Bo ja mam chyba wszystkie
Dziewczyny, testowalyscie w koncu? Trzymam kciuki dalej na wszelki A to nie lada poswiecenie, bo sobie kupilam dzisiaj ukulele i mnie paluchy bolaaa!60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Ja czekam na @, jak nie będzie jutro to idę po test do rossmanna
Kat, mój się w tym cyklu tyle nastrzelał, że też trudno mi uwierzyć, że nie trafił do celu, no ale cóż, na razie biel Vizira
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2016, 21:23
Kat83 lubi tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥