Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Piegus, dokładnie to samo pomyślałam - wszystko, i @ i dzidziuś
Pianistka, mi gin dał zielone po 5 miesiącach, ale powiedział, że po zdrowej ciąży można już po 3 miesiącach zachodzić w nową. Mnie samą to zdziwiło, że tak szybko. Wydaje mi się, że dużo zależy od indywidualnej historii ciąży. Ja np. długo czułam ból krocza i nie miałam ochoty na powtórkę szybkoSzczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Pianistka wrote:aknovi, moje gratulacje!
Jenny, a lekarz dał zielone światło? :o rok to podobno minimum... my mamy zielone ze względu na moją chorobę i to, ze potem może się nie udać.. Staramy się od kiedy Em skończyła pół roku.
Pianistka mi lekarz po cc powiedział zebym raczej odczekała pół roku ze to takie minimum po cc żeby blizna się zrosła ale jesli poród sn to nie wiemczy jest jakiś czas minimalny. Znam wiele rodzin gdzie dzieci są rok po roku i to niemal dosłownie bo urodzone w miesiacach październik, listopad i grudzień i to są osoby juz w moim wieku a wiadomo ze wczesniej nie było takiej opieki medycznej i wszystko było ok. -
hmmm, przy cc to wiem, że napewno ten czas jest dłuższy. Ale przy porodzie sn, zastanawia mnie np stan szyjki macicy, czy gdy będzie druga ciąża to czy np nie zacznie się przedwcześnie skracać i rozwierać bo jednak słabsza?
tak tylko sobie myślę głośno.
U mnie, gdyby udało się w tym cyklu zajść, dzieci byłyby rok po roku, i byłby to luty 16 i czerwiec 17, więc rok i 4 miesiace różnicy. Myślę, że byłoby bezpiecznie, choć nigdy nic nie wiadomo. -
Mój lekarz, który prowadził ciąże uważa ze rok to minimum czasu który trzeba odczekać po cc.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aknovi wrote:dzięki dziewczyny
w środę pojde do lekarza to zrobie bete
Życzę ci aby beta ładnie przyrosła , u mnie też cień cienia ale nie wiem czy nie "fiksuje "aknovi lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny ja tez męża wymeczylam przez 2 dni choc w sumie to on mnie chyba bardziej.
Moje samopoczucie takie dziwne. Cycki bola strasznie. Brzuch róż cos zakluje raz pociągnie. Rano troche na @ pobolewa. Temp na wykresie dzis skoczyla w górę cokolwiek to oznacza
Trzymam kciuki za te które beda jeszcze powtarzać test
U mnie termin @ za 2-3 dni -
Adele27 wrote:Czesc dziewczyny ja tez męża wymeczylam przez 2 dni choc w sumie to on mnie chyba bardziej.
Moje samopoczucie takie dziwne. Cycki bola strasznie. Brzuch róż cos zakluje raz pociągnie. Rano troche na @ pobolewa. Temp na wykresie dzis skoczyla w górę cokolwiek to oznacza
Trzymam kciuki za te które beda jeszcze powtarzać test
U mnie termin @ za 2-3 dni
Bolące cycki to dobry objaw Trzymam kciuki1lilirose, nitta32 lubią tę wiadomość
Natalia 27.03.2016
-
nitta32 wrote:mogłaby łaskawie nie przychodzić
Swietnie powiedziane lilirose.
Ja tez tego sie trzymam. chyba juz wole ta niepewnosc niz zabaczyc @.kaka470, nitta32, zFolwarku lubią tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥