Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny,że też ja nigdy tego wątku nie widziałam....
Moja córcia ma już 7 lat,o drugiego brzdąca staramy się-bagatela-27 cykli.
Z całych sił trzymam za Was wszystkie kciukasy. Dopadajcie facetów Wysikujcie tłuste krechykaka470, Mada09M, Smartunia lubią tę wiadomość
-
lilirose wrote:Czym Cię wkurzył?
Już miałam pisać że niczym i że to tylko moje fochy i zły humor i dlatego zła na niegp chodzę ale dostałam róże czyli jednak coś na sumieniu miał ale on mnie jednak kocha bo biedulek w deszczu poleciał po tą róże,cały mokrusienki wrócił już mi złości przeszły...zFolwarku lubi tę wiadomość
-
InBlue wrote:Aknovi daj znać koniecznie jak zatestujesz,pozdrawiam.
dam znać rano
jakoś mi się nie chce wierzyć, żeby było już, że tak się po prostu udało. Z drugiej strony pierwszą poroniłam, drugą ledwo utrzymałam, boję się, że będzie powtórka.
I w ogóle, jak człowiek już wie, w co się pakuje, to jakoś tak trudniej i tyle niepewności i stresu -
Marta, witamy, kciukasy trzymamy i się staramy! ja z tych ponownie testujących i "czekających" na @ (a kysz! ).
StyczniowaNadzieja wrote:Już miałam pisać
że niczym i że to tylko moje fochy i zły humor i dlatego zła na niegp chodzę ale dostałam róże czyli jednak coś na sumieniu miał ale on mnie jednak kocha bo biedulek w deszczu poleciał po tą róże,cały mokrusienki wrócił już mi złości przeszły...
To teraz... do łóżka i działacie!Marta29, Kat83, JennyXS, StyczniowaNadzieja lubią tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Widzę, że dużo tu emocji ostatnio, też trzymam kciuki, póki @ nie ma to jest zawsze nadzieja. U mnie dziś 19dc i zmierzyłam dla odmiany rano temp (bo nie kontroluję póki co) i miałam 36,3... kurde i nie wiem, albo po ptakach albo jeszcze owu nie było (możliwe to?), nie mam pojęcia. No nic, nie nastawiam się na dwie kreski przez to. Zmierzę jutro i zobaczymy co mi pokaże.
-
Czesc Marta No masz, ja podczytuje inne watki, ale tu jakos sobie utknelam
A propos wystrzelania mezow, moj biedny to zza drzwi juz zagladal.
Spi ruda wiedzma? Nie spi? A cholera, nie spi haHA!Marta29, zFolwarku lubią tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Cześć to i ja dołączam:) nie wiem czy jest tu któraś która stara się tak wcześnie bo nasz syn ma 3 miesiące. Ja karmie piersią i nie mam jeszcze okresu. Nawet nie wiem czy mogę to nazwać staraniami ale myslimy z mężem nad siostra dla Tymka
Smartunia lubi tę wiadomość
-
Kat, ale że ze strachu, że chciał uniknąć ♥ czy już po, żebyś go drugi raz nie chciała zbałamucić?
Hej Jenny, przyznam, że jesteś odważna ja też chciałam tak szybko, ale im synek był starszy, tym więcej przy nim "roboty" i okres raczkowanoa, ząbkowania, chodzenia, wiecznych pobudek w środku nocy między 9 a 15 miesiącem to była masakra...
Niemniej bardzo Cię wspieram i trzymam kciuki!
Bylas już na kontroli u gin? Dał Wam zielone światło?Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
a potem jest jeszcze gorzej bo jest bunt dwulatka i niczego nie da sie przetłumaczyć. Studiowałam edukacje przedszkolna i wczesnoszkolna, pracuje w przedszkolu a moj wlasny 2latek jest ponad moja wiedze i doswiadczenia. Fakt ma temperament
-
Kasiula09 wrote:Witam Jenny podziwiam za odwage ze tak szybko sie staracie.
Dziewczyny kopnijcie mnie w tylek bo ja juz sie waham czy nie testowac ale wiem ze nic jeszcze nie wyjdzie bo to dopiero 9dpo.
wszystko i tak przesadzone tzn jesli udało sie to beda 2 kreseczki i to moze nawet dzis. Sprawdz jesli nie boisz sie zobaczyc 1 kreski. Ja zycze Ci 2, Jesli nie dzis to jutro! Trzymam mocno kcuki ! -
Kasiula, jak masz nadmiar testów to testuj! I pokazuj tu nam dwie kreski, a potem rozsyłaj wiruski
Nitta, tak podejrzewałam, że im dalej w las...
Ja jestem pedagogiem z wykształcenia i teorię znam, ale w praktyce to różnie ri wychodzi.
Zmierzyłam tempkę, 36.67°C Oczywiście nic mi to nie mówi, bo przez cały cykl nie mierzyłam... w pierwszej ciąży w tym dc miałam 36.74°C A i zapał osłabł po mega realistycznym śnie, że dostałam @. Brzuch też nudzi, cycki bolą, trudno wierzyć, że @ zaraz nie nadejdzie...
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2016, 07:20
-
U mnie @ powinna być dziś.
Skurcze mogą być takie same przed @ jak i we wczesnej ciąży.
Ja miałam jeszcze wczoraj i dwa dni temu nie tyle typowe skurcze co uczucie rozciągania w dole brzucha + kłucie.nitta32 lubi tę wiadomość