Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Ewela miałaś już tak w porzednich cyklach ? takie długie plamienia?
adelcia to obyś miała dobre przeczucia :* też bym chciała bliźniaki ale to raczej nierealne bo u mnie w rodzinie nikt nie ma. Za to koleżanka ost urodziła właśnie chłopca i dziewczynkę ehhhh słodziaki takie... tylko pozazdrościć
-
Adele, powodzenia w nowym cyklu:)
-
Adele, ja teraz się staram, chociaż ciężko, już różne rzeczy zaczęłam czytać ;P
Niech ta @ wreszcie przyjdzie -
Adele - u mnie tez szans na blizniki nie ma. Ale lekarz powiedzial, ze jakbym nie kp, to moze mi cos dac na rozwoj pecherzykow, zeby bylo ich wiecej i zeby wieksza szansa na blizniacza byla. Nie znam sie na tym, a etapu staran bez kp nie mialam, wiec do tematu nie wracalam. Za jednym zamachem dwoje i juz duza rodzinkasyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
też bym chciała bliźniaki! u mnie w rodzinie babcia była z bliźniaczek (jednojajowe), mam kuzynki bliźniaczki (dwujajowe), a mąż kuzynów (jednojajowe). Szansa na bliźnięta rośnie jak stymuluje się owulację, więc myślę że masz duże szanse Adele Często tak bywa że się nie udaje i nie udaje a jak już załapie to od razu z grubej rury
-
Przy stymulacjach rośnie szansa ale bardziej przy Clo. Aromek właśnie jest bezpieczniejszy jeżeli o to chodzi w poprzednim cyklu jeden pęcherzyk miałam tak samo jak bez stymulacji ale szansa jakaś minimalna może i jest mój mąż jest z bliźniaków ale czytałam,że to nie ma znaczenia
-
Adele27
Miałam ale nasilały się aż do okresu, a tu zamiast więcej to mniej jest tych plamien. Chyba się umowię do grona bo się nie dowiem. Ja też bym mogła mieć bliźniaki. Mój lekarz na NFS chce zacząć stymulacja od września a prywatnie to za miesiąc. Zobaczymy -
Adele, podobno w linii meskiej szanse na bliznieta sie przenosza. Ale tez co drugie pokolenie. Stymulujac sie, szansa jest. Tak samo jak wiek - im czlowiek starszy, to rowniez szansa na mnoga ciaze.
Moze u Was z grubej rury bedzie
Jak ma byc, to bedzie! nie przeskoczy sie. Chociaz ja chciałabym - to jednak jak na USG szlam, to ulga ogromna byla, ze tylko jedno.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
Ostatnio na jednej grupie sie pani chwalila ciaza z trojaczkami - 5mcy syn, troche starsza corke ma (6lat?). Taka niespodzianka, naturalna... czlowiek sie nawet nie spodziewa takich rzeczysyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
Szansa na bliźniaki zawsze jest. Mam kilka koleżanek z bliźniaczkami i nie u każdej były bliźniaki w rodzinie. Przy leczeniu hormonalnym czy stymulacji cyklu zawsze ten promil jest ciut większy.
Mi się kiedyś marzyły bliźniaki, ale teraz kiedy mam to moje żywe srebro to nie wyobrażam sobie dwójki. Nawet sobie nie wyobrażam trojaczek, czworaczek i więcej - a przecież i takie przypadki są, pomoc rodziny czy opiekunka na pełny etat niezbędna chyba.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2017, 13:09
Matylda
-
Dziewczyny bylam dzis na podgladnieciu pecherzykow i jestem w lekkim szoku bo po raz pierwszy jest ich az tak duzo...czyli az 6!!! Z czego 4 dominujace ktore moga peknac w tym samym czasie....dzis jest 10 dc mam przyjsc za dwa dni jak nie pekna poda mi pregnyl. Jest to moj drugi cykl gdzie oprocz clo biore jeszcze estrofen....i mam ogramna nadzieje na ten cykl choc martwi mnie troche ilosc pecherzykow!
-
endzi84 wrote:Dziewczyny bylam dzis na podgladnieciu pecherzykow i jestem w lekkim szoku bo po raz pierwszy jest ich az tak duzo...czyli az 6!!! Z czego 4 dominujace ktore moga peknac w tym samym czasie....dzis jest 10 dc mam przyjsc za dwa dni jak nie pekna poda mi pregnyl. Jest to moj drugi cykl gdzie oprocz clo biore jeszcze estrofen....i mam ogramna nadzieje na ten cykl choc martwi mnie troche ilosc pecherzykow!
łał, my tu o bliźniakach a Ty masz szansę na czworaczki czego Ci oczywiście nie życzę, ale trzymam kciuki żeby chociaż jedno jajeczko z tych czterech dało początek dzidziusiowi A czemu Ci lekarz dorzucił do Clo estrofem?
-
magdis wrote:łał, my tu o bliźniakach a Ty masz szansę na czworaczki czego Ci oczywiście nie życzę, ale trzymam kciuki żeby chociaż jedno jajeczko z tych czterech dało początek dzidziusiowi A czemu Ci lekarz dorzucił do Clo estrofem?
-
Cześć dziewczyny
Znowu spać nie mogę. A po zmierzeniu temperatury to już w ogóle...
Miłego dnia