Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
A mialam nadzieje, ze moze akurat cos narobimy przed wakacjami.
Zlozylam wymowienie wczoraj Trzy tygodnie i jestem wooolnaaa ^^ Zero stresu, ciesze sie jak wariatka.Wredotka lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Adele27 wrote:magdis mój mąż ma morfologię 5% w całym ejakulacie ma UWAGA: 933 mln!!!!! A w 1ml 301mln żołnierzy !!!!! I co z tego... Ehh
-
magdis wrote:łał, to prawdziwy ogier rozpłodowy z niego mój ma zacząć brać profertil, bo niby tragedii jakiejś nie ma, ale szału tez nie
Haha no taki ogier a efektów brak moj bral 3 miesiące przed badaniem Salfazin,Mace,Wit C i L-karnityne. Nie wiem czy to miało wpływ czy juz tak miał wczesniej
-
No moze stres i wszechobecne mikrofalowki haha
Ale serio, czy przy testach owu innej firmy moze tak byc, ze nie ma kreski czy po prostu bezowulacyjny totalnie? Bo sluz mam o dziwo w porzadku.60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Kat nie znam się na testach ale wydaje mi się na logikę,ze co firma to moze byc inaczej. Często dziewczyny pisały,ze jednej firmy im wychodzi a drugiej nie
Moje plamienie zmienilo sie w lekkie krwawienie wiec dobrze -
Kat83 wrote:No moze stres i wszechobecne mikrofalowki haha
Ale serio, czy przy testach owu innej firmy moze tak byc, ze nie ma kreski czy po prostu bezowulacyjny totalnie? Bo sluz mam o dziwo w porzadku.
-
Z tymi testami to ja też już nic nie wiem. Zaczęłam je robić od 12 dc i niby kreska była słabsza, następnego dnia też, po tem niby ciemna jak kontrolna, potem nie robiłam, potem znowu ciemna a potem znowu jasna. Zwariować można! W każdym razie myślę że jestem już po owulce (o ile była) i czekam na testowanie.
-
Cześć laski. Mam wrażenie, że przez ten młyn w pracy wszystkich w koło zaniedbuje.... wieczorami padam na cycki po prostu dlatego was ani nie nadrabiam, ani nie pisze.... mam nadzieję, że kolejny tydzień będzie juz lżejszy.
Niby wyznaczyło mi ovy na 16 dc- w sumie kolejny raz juz na 16 dzień... zawsze myślałam, że mam 14 hehe. Zatem jescze nieco ponad tydzień do terminu @.
Miłego dnia laskiii
😇😁😇😇😁 -
nick nieaktualnyHej
magdis no ja właśnie zielona w tym temacie, ale gin mi mówił, że obfitość @ zależy głównie od poziomu hormonów (a jakich i co, to nie wiem), a nie od grubości endo.tak na logikę- ja mam grube, to powinnam mieć obfite @, a nie mam.
strasznie to wszystko skomplikowane
Adele no to jak gin sprawdzał endo, nie ma czym się martwić
wizytę mam w piątek, a Ty kiedy masz podgląd ?
Kat heh, gratulacje decyzji, a co do testów, to przy PCOS różne cudawianki ponoć wychodzą ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2017, 07:45
-
Hej
Jak dobrze nie mierzyć temp
Luci bo właśnie juz nie mam chodzić na podgląd.. Powiedzial,ze teraz się nie widzimy dopiero za 2 cykle jak Aromek nie zadziała. Wydaje mi sie,ze moze przez to,ze mam wlasne owu i widział,ze pęcherzyki same pękają to tak stwierdził nie wiem.. W każdym razie ten miesiąc na luzie bez mierzenia temp,wizyt u lekarza wiec może troche odpocznę -
Cześć dziewczyny
Ja dzisiaj mam lekkie bóle@, do tego wrażenie jakby zaraz miała przyjść,więc chyba pozamiatane -
Adele, przed porodem miałam średnio 11-13 dni, w ostatnim cyklu coś koło 7 dni, więc teraz ciężko mi określić
-
magdis wrote:rzeczywiście długo się staracie. ja po roku bezowocnych starań już mam dość, zwłaszcza jak z pierwszym dzieckiem się zaszło szybko a teraz jakieś chocki klocki nie wiadomo z czego.A co na to lekarze, wiadomo jaka jest przyczyna?