Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
chabasse wrote:Ta najciemniejsza to pewnie przedowulacyjna. Jeśli po niej temp wzrosła to wszystko raczej jasne.
Wzrosła temp 2 dni po teście, więc myślę że coś tam się jednak dobrego wydarzyło Pierwszy raz mierzę temp i robię testy więc dla mnie wszystko jest takie ciężkie w interpretacji. Dzięki!
Czekam cierpliwie na testowanie, to chyba najdłuższy czas w miesiącu, to oczekiwanie -
Aendzi, kiedy zamierzasz testować?
-
Wredotka, obserwuję co się da;) Mam nadzieję, że mi się w miarę szybko unormuje;)
Cały czas mam wrażenie, że się już zaczyna, ale ani śladu po @. ZObaczymy jutro jaka będzie tempWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2017, 14:57
-
Wredotka wrote:Ellka - [...] Co do bóli miesiączkowych to u mnie zwiastowały ciążę także nic nie przesądzone.
U mnie też tak było, miałam na początku takie umiarkowane bóle jak przed @. Do tego cały czas miałam wrażenie, że lada chwila dostanę okres. Kilka razy dziennie leciałam do łazienki sprawdzać wkładkę.Matylda
-
Tanda, no to ja teraz tak latam. A tu cisza. Normalnie to mnie boli tylko pierwszy dzień, więc jeśli dzisiaj się nie zjawi to może rozważę testowanie
-
Adele, na ff te analizy są dostępne tylko przez miesiąc za darmo a potem trzeba kupić premium? Tak jak na of?
-
Ellka gratuluje wytrwalosci, ja bym juz pewnie przesikala ze 3 testy
Wredotka na razie mam jeszcze 3 tygodnie pracy, potem miesiac wczasow w Pl. Jak wroce to sie zaczne rozgladac. Nie bede sobie wakacji psula przeciez60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Ellka tak pozniej jest do wykupienia ale jak nie wykupisz to i tak mozesz sobie dalej prowadzić wykres bedzie Ci tez wyznaczało owu tylko te tabelki na dole nie będą dostępne. Ale można normalnie wykresy oglądać wszystkie hehe
-
Kat, ja pewnie też, tyle że nie miałam wielkiego wyboru. Najpierw mąż mi schował dwa ostatnie, żeby nie korciły;p jak wczoraj z niego wyciągnęłąm gdzie są, to już było za późno na poranne testowanie ;)A dzisiaj mam podły humor, więc rozczarowanie z rana jedną kreską by go nie poprawiło
Adele, ee to lipa, fajne były te analizy, szkoda że się skończyły ;p -
Madzia, kiedy wizyta u gina?
-
Tanda, fertility friend. Coś podobnego do of tylko po angielsku
-
Dzięki
Wiecie co, ja jestem dziwna...
Wróciłam do mierzenia temperatur i źle przez to śpię.
Budzę się w nocy po kilka razy bo mi się wydaje, że już 6:30 i czas mierzyć... A tu 2:00, 3:00, 4:00 i tak do 6:30. To nic, że mam budzik nastawiony hahaMatylda
-
Witajcie
Jestem po duphastonie odstawiłam go tydzień temu w środę, okresu nie mam tyko plamienia i to takie lekkie, czy to jest normalne ponieważ pierwszy raz go zażywam? Tydzień temu mnie strasznie piersi bolały od wczoraj już w ogóle. Przedwczoraj robiłam test ale negatywny wyszedłWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2017, 21:04
ona32 -
Tanda, mam podobnie, też budzę się kilka razy, zwłaszcza ostatnio i mam różne godziny pomiarów