Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Jangwa, czyli myśli o kolejnym, może teraz uda się go przekonać szybciej niż na te "za dwa, trzy lata"?
My już na nogach, niedługo na zakupy. Cały czas towarzyszy mi wrażenie zbliżającej się @...
Miłego dnia:) -
Byłam dziś u gina, na usg wszystko ok, niestety za długo do owulacji i zbyt wiele nie umiał powiedzieć. Zalecił mi robić testy owulacyjne (akurat kilka dni temu zamówiłam) i badanie progesteronu w 21dc. Mam wrócić za 2-3 cykle powiedzieć jak testy wychodzą i jak w międzyczasie nie zajdę to głębsza diagnostyka. Zasugerował też badanie nasienia, akurat to chcieliśmy zrobić więc też zrobimy w przyszłym cyklu.Matylda
-
Witam się
Staramy się o 2 dziecko. Córeczka skończyła 3 lata, a starania o 2 trwają od 1,5 roku
Wysoka prolaktyna - unormowana.
Niedoczynność tarczycy - tsh w normie
Na progesteron Duphaston od tego cyklu.
12dc wizyta u gin. przepisał duphaston. 12dc - jajeczko 20mm.
21dc krwawienie delikatne o zabarwieniu... hm...dziwnym brudna krew, kawa z mlekiem?
Obecnie jestem w 28dc, cykle 30 dniowe. Od paru dni śluz mleczny, biały czasami wodnisty. W dużej ilości na wkładce wygląda na zabarwienie biało różowe. 26dc i 27 dc silne zawroty głowy!!!! trwające parę minut! Musiałam usiąść i po odpoczynku przeszły.
Ciągnięcie, kłucie w brzuchu od paru dni, delikatne w ciągu dnia zdarzały się parę razy.
Brak standardowych objawów @ jakie zawsze mi towarzyszyły.
Na 14.07 jestem umówiona na HSG. Obym nie musiała!!!
Emi12 lubi tę wiadomość
Mój cud Hania 3,5 roku
Starania o drugiego bejbusia !! 1.5 roku
16.08.2017 HSG - jajowody drożne
prolaktyna, niedoczynność tarczycy i progesteron - wyprowadzone
Oczywiście wierze, że to już ten cykl...
28.08.17r. Nasienie w normie
ZACZYNAMY Drugi cykl po HSG! -
Hej Lenoo
Kciuki za II zamierzasz testować? -
Hej kochane
wbijam do Was bo pewnie jestescie juz dosiwadczone
Czy zawse w ciazy musi poboloweac brzuch lub kluc jajnik?
ja w pierwszej tak mialam (ktora nie zakonczyla sie happy endem)
A za to w tej ciazy kompletnie nic mnie nie boli i juz schizuje..
dajcie znac prosze :* -
WhyMe wrote:Hej kochane
wbijam do Was bo pewnie jestescie juz dosiwadczone
Czy zawse w ciazy musi poboloweac brzuch lub kluc jajnik?
ja w pierwszej tak mialam (ktora nie zakonczyla sie happy endem)
A za to w tej ciazy kompletnie nic mnie nie boli i juz schizuje..
dajcie znac prosze :*
Nie musi Dużo kobiet łagodnie przechodzi ciążę bez większych dolegliwości
Mnie w pierwszej ciąży bolał jajnik, ale moja siostra w żadnej z trzech ciąż nie miała takiego bólu - nie ma reguły.
Ciesz się, że nic cię nie boliMatylda
-
Tanda wrote:Nie musi Dużo kobiet łagodnie przechodzi ciążę bez większych dolegliwości
Mnie w pierwszej ciąży bolał jajnik, ale moja siostra w żadnej z trzech ciąż nie miała takiego bólu - nie ma reguły.
Ciesz się, że nic cię nie boli -
Ellka wrote:Hej Lenoo
Kciuki za II zamierzasz testować?
Jak sie nie pojawi @ to 10tego lipca testujęMój cud Hania 3,5 roku
Jak Wam mija dzień?
Ja ponad godzinę siedzę w kolejce do Endo,.najlepsze że prywatnie. Masakra jakaś -
Ellka a co z wynikami do endo ? Daj znac co i jak
Ja sie dalej lecze. Dzis zaczelam z syropem z cebuli i cytryny jutro ost dzien z Aromkiem
Witaj Lenoo trzymam kciuki za II krechy ja takie plemienia kawy z mlekiem mam przeważnie od 10dpo i trwają z 2-3dni Ty masz pierwszy raz ? Chyba nie skoro dupka bierzesz ?
-
Adele, przepisala mi dziwną dawkę, kontrola za 2 miesiące i kazała wyluzować Poza tym poradziła żebym przez jakiś czas była na diecie bezglutenowej i bezlaktozowej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2017, 20:45
-
Adele27 wrote:Ellka a co z wynikami do endo ? Daj znac co i jak
Ja sie dalej lecze. Dzis zaczelam z syropem z cebuli i cytryny jutro ost dzien z Aromkiem
Witaj Lenoo trzymam kciuki za II krechy ja takie plemienia kawy z mlekiem mam przeważnie od 10dpo i trwają z 2-3dni Ty masz pierwszy raz ? Chyba nie skoro dupka bierzesz ?
Pierwszy raz, generalnie to była krew o ciemnej barwieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2017, 22:18
Mój cud Hania 3,5 roku
Ellka wrote:Adele, przepisala mi dziwną dawkę, kontrola za 2 miesiące i kazała wyluzować Poza tym poradziła żebym przez jakiś czas była na diecie bezglutenowej i bezlaktozowej.