Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
chabasse wrote:Hejka.. Ja dzisiaj po weselu i czekam na @, która o dziwo ze mną nie poszla . Mam pytanko do oblatanych w temacie, który tu się milion razy przewija.. Chcę zrobić takie absolutnie podstawowe badania hormonalne w nowym cyklu. Te które robi się na początku...?? Wiem, że chyba tsh, fsh i co jeszcze? Prolaktyna czy co to się robi? Plisss podpowiedzcie.
Ja mam taką listę do zrobienia:
3-5 dc
fsh
lh
estradiol
21 dc:
progesteron
dowolny dzień cyklu:
tsh
prolaktyna
morfologia
chabasse lubi tę wiadomość
Matylda
-
Dzień dobry
Obudziłam się dzisiaj znowu z bólem brzucha, i wrażeniem jakby @ się zaczęła, a tu cisza. Najdziwniejsze, że już po wzięciu leków bardzo silne mdłości miałam, nie wiem co o tym myśleć...
Zaczęłam plamic więc pozamiataneWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2017, 09:00
-
katdud wrote:
Przeszukuję materiały o interpretacji wykresu, bo dawno nie prowadziłam obserwacji i co nieco zapomniałam.
Natrafiłam na takie stwierdzenie:
"Owulacja może wystąpić do dwóch dni przed, jaki i do drugiego dnia włącznie po skoku temperatury."Matylda
-
katdud wrote:
U mnie prawie zawsze się zgadzalo jak of wyznaczyli owulke. Ale ost mi wyznaczylo na 16dc a owu miałam potwierdzona monitoringiem w 14dc -
Ellka wrote:Magdis, tak ja sprawdzam anty-TPO. Norma to 0-5,61. Dwa lata temu miałam >500, teraz mi wzrosło. Nie pytałam o wpływ antyciał na płodność. Jak pójdę do mojej ginki to zapytam, bo ona się zajmuje endokrynologią.
A Twoje to niewiele przekroczone:) jak Ty to robisz?
-
Cześć dziewczyny.
@ przyszła wczoraj, bardzo skromnie
@ delikatna i "czysta" - ciekawe czy to nie przez Dupka (pierwszy cykl biorę).
W związku z tym, że mało wyczekiwana @ przyszła to 14.07 jadę na HSG i zobaczymy co dalej i jak wszystko wygląda od środka
Miłego dnia :*
Mój cud Hania 3,5 roku
Starania o drugiego bejbusia !! 1.5 roku
16.08.2017 HSG - jajowody drożne
prolaktyna, niedoczynność tarczycy i progesteron - wyprowadzone
Oczywiście wierze, że to już ten cykl...
28.08.17r. Nasienie w normie
ZACZYNAMY Drugi cykl po HSG! -
Nam weekend zleciał bardzo szybko. Wczoraj byliśmy na urodzinach chrześnicy męża a ja zaczęłam nowy cykl. Muszę pozamawiać owutesty i zobaczymy co będzie
-
hejo
Mam jakos wrażenie, że się udało...
Choc moje ciało jakoś się nie zanosi. Wczoraj wieczorem lekko różowy śluz wieczorem, tylko raz. Piersi ciut bolące ale temp niska... hym....
zobaczymy jak moje przeczucie ma się do prawdy Oczekuje do piątku😇😁😇😇😁 -
Dziewczyny jestem zaniepokojona moja temperatura W czwartek dostlam pregnyl mialm 4 pecherzyki dominujace i spodziewalam sie ogromnego skoku tempki a okazuje sie ze prawie nie ma roznicy jak temp przed owulacja Troche mnie to martwi..dzis zaczelam brac Duphaston wiec od jutra temperatura zapewne wzrosnie!
-
a nam weekend minął na starankach, myślę że wczoraj była owu. Mam pytanie do dziewczyn które biorą duphaston/luteinę: w jakich dniach cyklu to zażywacie? Ja zawsze myślałam że to się bierze od owu do @, a mi lekarka kazała zacząć 5 dpo i brać przez 6 dni... Dziwne czy normalne?
-
endzi po Pregnylu nie ma jakiś większych skoków ważne żeby w ogóle był skok a czy duży czy mały to na pewnie nie zależy od Pregnylu ja wiele razy miałam większy skok bez niego