Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdis, a na co dokładnie chorujesz? Lekarka doradziła mi właśnie, ale tylko na 2, 3 miesiące, bo potem organizm się odzwyczaja i żeby nie było problemów. Ja jeszcze o tym myślę.
Zrobiłam dzisiaj testa, znowu negatyw. Temperatura dziwnie faluje, do tego brzuch dalej boli małpowo. Jak do wtorku nie będzie @ to rozważę betę -
Ellka wrote:Magdis, a na co dokładnie chorujesz? Lekarka doradziła mi właśnie, ale tylko na 2, 3 miesiące, bo potem organizm się odzwyczaja i żeby nie było problemów. Ja jeszcze o tym myślę.
Zrobiłam dzisiaj testa, znowu negatyw. Temperatura dziwnie faluje, do tego brzuch dalej boli małpowo. Jak do wtorku nie będzie @ to rozważę betę
-
Hejka.. Ja dzisiaj po weselu i czekam na @, która o dziwo ze mną nie poszla . Mam pytanko do oblatanych w temacie, który tu się milion razy przewija.. Chcę zrobić takie absolutnie podstawowe badania hormonalne w nowym cyklu. Te które robi się na początku...?? Wiem, że chyba tsh, fsh i co jeszcze? Prolaktyna czy co to się robi? Plisss podpowiedzcie.
-
Magdis, tak ja na hashi. Ostatnio mi wyszło >1000 więc "ciekawie".
-
Ellka wrote:Magdis, tak ja na hashi. Ostatnio mi wyszło >1000 więc "ciekawie".
-
chabasse wrote:Hejka.. Ja dzisiaj po weselu i czekam na @, która o dziwo ze mną nie poszla . Mam pytanko do oblatanych w temacie, który tu się milion razy przewija.. Chcę zrobić takie absolutnie podstawowe badania hormonalne w nowym cyklu. Te które robi się na początku...?? Wiem, że chyba tsh, fsh i co jeszcze? Prolaktyna czy co to się robi? Plisss podpowiedzcie.
7-8 dpo progesteron
w dowolnym dniu cyklu TSH, prolaktyna, testosteronchabasse lubi tę wiadomość
-
katdud wrote:a druga sprawa patrzę na twój wykres i dlaczego skazałaś go juz na straty?????? błąd , błąd !!!!!
-
Magdis, tak ja sprawdzam anty-TPO. Norma to 0-5,61. Dwa lata temu miałam >500, teraz mi wzrosło. Nie pytałam o wpływ antyciał na płodność. Jak pójdę do mojej ginki to zapytam, bo ona się zajmuje endokrynologią.
A Twoje to niewiele przekroczone:) jak Ty to robisz? -
chabasse wrote:Hejka.. Ja dzisiaj po weselu i czekam na @, która o dziwo ze mną nie poszla . Mam pytanko do oblatanych w temacie, który tu się milion razy przewija.. Chcę zrobić takie absolutnie podstawowe badania hormonalne w nowym cyklu. Te które robi się na początku...?? Wiem, że chyba tsh, fsh i co jeszcze? Prolaktyna czy co to się robi? Plisss podpowiedzcie.
Ja robilam Tsh,fsh i estriadol - 3dc i Prolaktyne chyba tez w 3dc
chabasse lubi tę wiadomość
-
Cześć. U nas te starania jakos nie wyszły w tym cyklu. Polteram, wesele, poprawiny i to wszystko w te wazne dni:-( niby ovu 16dc a cis tam bylo wiec może. Jakos czuje w kosciach, ze nici z tego... jeszcze tydzień do terminu @ wiec jak zwykle trzeba czekac.
Któraś testuje na dniach?😇😁😇😇😁 -
Zgredek, ja może w poniedziałek bo mam jeszcze jeden test, ale to jeśli @ nie będzie.
-
No i się rypło, i wszystko jasne... @ przyjechala.. chce mi się wyć.
Dziewczyny.. trzymam za was kciuki, zwłaszcza za te co tu już zbyt długo siedzą na wątku. Ja robię przerwę, a!e pewnie wrócę niebawem, bo się od was już uzależniłam. Na pewno będę podczytywala.. -
Chabasse, przykro mi :-*
Ale w końcu musi się udać. -
Czesc Lenoo, WhyMe Powodzenia i witam serdecznie
Eeeejjj dziewczyny ale cyrk Klelam na te nowe testy jak dziewka portowa a tu sie okazuje, ze dzisiaj w koncu mam cieniasa na owu tescie A tu 14 dc. Takie to to blade, ze myslalam, ze trzeba bedzie okulary wymienic znowu pah!
Siklam sobie radosnie o 14 i powtorzylam o 20:30 i cuda wianki - ciemnieje.
No i skrobie sie tak po glowie dzisiaj, bo zazwyczaj 13-14 dc juz po ptokach
A tu taki suprajs. Wychodzi na to, ze owu do 2-3 dni.
Wcinam naboznie inositol juz drugi miesiac, moze to dlatego.
Eeejjj i schudlam 5 kg ^^Ellka lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Adele kochana mierzylam 1 (slownie - jeden) miesiac i malo mnie krew nie zalala i szlag jasny nie trafil
Nie na moje nerwy.
Ale szczywam na te pieronskie testy juz trzeci rok i pierwszy raz mi sie zapowiada owu z prawdziwego zdarzenia w polowie normalnego cyklu
Normalnie 12-14 dc i 25-27 dniowe cykle.
Trzeba bylo rzucic robote wczesniej buhahaha
P.S. Malzowi wmowilam miesiac temu, ze odpuszczamy i molestujemy bez spinki Zeby sie chlopak tym razem nie stresowal hue hue hue
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning