Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej,
Kat, no, ale skoro w UK taki problem z dostepem do gina no na Twoim miejscu ze 2 wizyty bym od razu umowila, przegląd podwozia zawsze warto zrobić, cytologie, USG, na laparo mozesz czekac nie wiadomo ile, a tak to bys wiedziała chociaż czy nie masz tam jakichś torbieli, moze recepty na jakies leki bys dostała itp.
problem męski, też znam ten ból, a nic mnie tak nie wku*** jak stracony cykl przez brak ! w akcie desperacji już nawet koronki, koroneczki powyciągałam
Adele
nie będzie starań, dłuższa przerwa mi się niestety szykuje -
Adele, boli ale z przerwami, raz mniej raz bardziej, jak mu się uwidzi;p
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny!!! rzadko zaglądam bo mam straszny zapierdziel w pracy.... wzięłam sobie za punkt honoru że przed urlopem wszystko zrobię na tip top i nikomu nie zostawię swojej roboty, więc teraz siedzę i robię jak mróweczka! No i przez to wszystko straciłam poczucie czasu! wchodzę dzisiaj na forum i patrzę a tu 18dc.... o matko!!! a ja ani temp nie mierzyłam ani u gina nie byłam.... no masakra!!!! siedzę teraz jak na szpilkach bo nie wiem co tam się w środku wyprawia!!!!! dobrze chociaż że pomimo mojego pracoholizmu serduszka były dosyć często
-
LUccecita, też mi to chodzi po głowie. Po @ wybieram się do gina, niech sprawdzi. Może jakieś skierowanie na hormony też da, żeby sprawdzić.
Adele, i jak bez mierzenia? Można choć trochę odetchnąć? -
nick nieaktualny
-
Luccecita wrote:Adele
miałam w zeszły piątek, jutro następna
wiesz, muszę usunąć nadżerkę z szyjki macicy,
jutro dowiem się co,jak i kiedy. po zabiegu 5-6 tyg szlaban na
ale spoko, przeżyję.
-
nick nieaktualnymagdis no do tej pory nic nie kazali robić. ja już ją mam 12 lat albo i dłużej- jak pierwszy raz poszłam do gina to juz była. jak nie daje objawów to wystarczy obserwować,robić cytologię i kolposkopię. w I ciąże zaszłam bez problemu mimo nadżerki.
ale u mnie ostatnio pojawiły sie przykre dolegliwości- plamienia, a nawet krwawienie po
w cytologii wyszedł stan zapalny, gin jeszcze pobrał wymaz na bakterie z nadżerki.
mój lekarz proponuje mi usuwanie laserowo.
a biopsja, dziękuję, że pytasz- wyszła dobrze, wszystko ok, "endometrium zgodne z fazą cyklu",żadnych polipów, przerostówWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2017, 09:31
-
nick nieaktualny
-
Adele27 wrote:Tanda może się jeszcze przyda w tym cyklu jajnik Cię boli w dzień owu tylko ? mnie zaczynają kilka dni przed a w dzień owu tak konkretnie bolą
Do tej pory bolał mnie tylko raz w cyklu przez kilka godzin ale czasami tak mocno, że musiałam przeciwbólowe wziąć. Wczoraj lekko pobolewał co jakiś czas, zobaczymy czy to był już ten ból czy jeszcze nie. Na razie go nie czuję, dziś test owu już negatywny ale niby od pozytywu owulacja może być do 48h nawet więc do jutra mogłaby faktycznie przyjść. Temperatury też mam jakieś niejednoznaczne, niby był spadek i wzrasta coś ale niewiele.Matylda
-
Chciałam się umówić prywatnie do gina. Najbliższy wolny termin: 1 sierpnia. Super po prostu. Mam jutro po 12 dzwonić pytać czy się coś nie zwolniło.
-
Luccecita wrote:magdis no do tej pory nic nie kazali robić. ja już ją mam 12 lat albo i dłużej- jak pierwszy raz poszłam do gina to juz była. jak nie daje objawów to wystarczy obserwować,robić cytologię i kolposkopię. w I ciąże zaszłam bez problemu mimo nadżerki.
ale u mnie ostatnio pojawiły sie przykre dolegliwości- plamienia, a nawet krwawienie po
w cytologii wyszedł stan zapalny, gin jeszcze pobrał wymaz na bakterie z nadżerki.
mój lekarz proponuje mi usuwanie laserowo.
a biopsja, dziękuję, że pytasz- wyszła dobrze, wszystko ok, "endometrium zgodne z fazą cyklu",żadnych polipów, przerostów
-
Simon a bierzesz Clo?? Bardzo dobrze,ze masz głowę zajeta kciuki żeby byl owocny cykl
Ellka taaaaaak bardzo dobrze mi bez mierzenia i nawet mysle czy w ogóle do tego wrócę jestem chyba tez przez to spokojniejsza rok mierzenia mi wystarczy przez tyle czasu bardzo dobrze poznalam swoj organizm
Luci dobrze,ze wyniki dobre. Moze akurat usuniecie nadzerki pomoże
-
Adele27 wrote:Simon a bierzesz Clo?? Bardzo dobrze,ze masz głowę zajeta kciuki żeby byl owocny cykl
Ellka taaaaaak bardzo dobrze mi bez mierzenia i nawet mysle czy w ogóle do tego wrócę jestem chyba tez przez to spokojniejsza rok mierzenia mi wystarczy przez tyle czasu bardzo dobrze poznalam swoj organizm
Luci dobrze,ze wyniki dobre. Moze akurat usuniecie nadzerki pomoże
-
To mierzenie tempki jednak uzależnia;p
-
Dziewuszki, macie jakieś sprawdzone przepisy na jakieś sałatki? Zaczynam powoli ogarniać sprawy urodzinkowe synka i szukam inspiracji
-
nick nieaktualnyMagdis
Co gin,to opinia.ech.u mnie nic sie nie dzialo,wiec nie ruszalam tej nadzerki...
Ale teraz musze, moj maz sie wystraszyl,ze mi krzywde zrobil,bo ostatnio doslownie zywo czerwona krew poleciala i sie nawet do mnie nie zbliza haha
A co do endo to nie mam pojecia skad takie grube,nic nie biore na to..Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2017, 13:54