Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Zgredek, gratulacje
Zgredek 12 lubi tę wiadomość
-
A ja dziś jakiś spadek temp. zaliczyłam, nawet mierzyłam drugi raz czy na pewno termometr się nie pomylił ale nie. Test owu pozytywny 2 dni temu, niby do 48h może być owulacja, wiec do dziś wieczora (gdyby już była, to spadku nie powinno być, prawda?).Matylda
-
Zgredek fantastyczna wiadomość Teraz musisz wierzyć, że tym razem będzie dobrze
A ja wczoraj, równo po 6 tyg od zabiegu dostalam pierwsza @. Jeszcze 2 cykle i zaczynamy ponowne starania. Dzisiaj spróbuję dodzwonić się do mojej pani doktor i umówić na wizytę, żeby sprawdzić, czy wszystko już się wygoiło.Zgredek 12 lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Ale mają durne te terminy u ginów. Najwcześniej dopiero na 19:(
Ale tak sobie pomyślałam, że może nic złego się nie dzieje, skoro nie boli nonstop tylko z przerwami, a ja niepotrzebnie panikuję... -
Tanda nom spadek jest przed owu
Ellka moze faktycznie to jakies chwilowe bole 19.07 masz gina?
Ja mam jakis podly humor dzis... Zaczynamy dzis z mezem ale i tak mam przeczucie,ze sie nie uda. Ja to jestem... -
Adele, mam 20.07, ale próbuję w jeszcze jedno miejsce, czy nie mają terminów wcześniejszych.
Czekolada, winko na poprawę humoru
Uff udało się na poniedziałek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2017, 13:22
-
Adele, tylko dlatego, że boli już 4 dzień DO mojej się wybierać będę pewnie z końcem sierpnia dopiero
-
Czesc, przez rok nie zagladalam na ovufriend. Mam prawie 4 letnia coreczke a od ponad 2 lat nieskutecznie straramy sie o rodzenstwo dla niej. W tym czasie 2 poronienia. Teraz od stycznia staralismy sie na lekach ale nie zaskoczylo. Poprzedni cykl przerwa a teraz probujemy ale bez sensacji. Pod koniec lipca wizyta u nowego gina nie koge sie doczekac. Porobilam
Mase badan chyba wszystkie oprocz przeciwcial m.in ANA. Moge dolaczyc? -
Cześć Madera:)
Madera2000 lubi tę wiadomość
-
Adele od stycznia do czerwca na clexane acard encorton 2mg i po owu duphaston 3x1 i kwas foliowy 3x1(15mg). W czerwcu przerwa bo zmieniam lekarza i lekarstwa odwiedzilam hematologa i endokrynologa. Teraz biore jedynie acard na noc, eutyrox 25, b complex gdzie wszystkie formy sa metylowane (mthfr) vitD DHA omega3 i duphaston po ovu czyli od dzis . Do nowej lekarki ide 24 lipca moze z dobrym wynikiem bety jak sie poszczesci a jak nie to licze na nia bo juz powoli trace nadzieje na drugie dzieciatko...aha przy ewentualnej ciazy dostane zapewne clexane i moze steryd ale nie wiem w jakiej dawce. Te 2 stracone ciaze byly bez lekow.
-
Widze,ze masz niewydolność cialka zoltego jakie robilas badania na stwierdzenie tego ? Wystarczy zbadać progesteron ? U mnie niby wszystko ok ale mam plemienia 2-3 dni przed @ które mnie wkurzają