Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dysiak, mi wychodziły bladziochy owutestowe jak zaskoczyłam:)
-
dysiak wrote:Hej dziewczyny, znalazłam w szafce jedeb test owulacyjny, o.którym w ogole zapomniałam myslicie że można go zrobić i wyjdzie jak jest ciąża czy nie koniecznie?
Kasia ty chyba robiłaś.najpierw z testu owu o ile pamiętam?
spróbujWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2017, 10:52
-
Ale te upały są straszne;/ mniejsza co ze mną, najwyżej się roztopię, ale martwię się o synka, bidulek cały upocony już ;/
-
Ellka wrote:Ale te upały są straszne;/ mniejsza co ze mną, najwyżej się roztopię, ale martwię się o synka, bidulek cały upocony już ;/
Współczuję tym wszystkim kobietom które urodziły lub rodzą w tym tygodniu.
-
Luccecita u mnie raczej niewielka więc może pomoże
jak nie pomoże to zima na wymrazanie lub jesienią.
U nas straszny upał. Ale lubię takie. Rano zakupy później w basenie już siedział synek a teraz druga drzemka
Jutro gdzieś nad wodę się wybierzemy rano -
Luccecita wrote:Jenny
no powinien ci powiedzieć, w końcu wymrażanie to zabieg
smarowanie takim płynem miałam kilka razy- strata czasu, nic to nie dało.
magdis co z Twoim zabiegiem ?
-
Hej dziewczyny.
Byłam na wizycie moje odczucia są mieszane babka mało mówiła, tłumaczyłam jej wszystko i pytałam, odpowiadała tak półsłówkami, powiedziała że hormony sa ok tsh też a przeciwciał leczyć nie będziemy.. Obejrzała mnie na fotelu i zrobiła usg jajników i macicy jak wczoraj Gin i powiedziała ze juz widać pęcherzyk dominujący w prawym jajniku. Powiedziałam jej o tym moim wykresie ze słabo mi temp rosła po owu i dostałam Duphaston mam brać od 16dc przez 3 mc ale nie wiem czy cały czas bo tego nie powiedziała a ja zapomniałam z tego wszystkiego spytać ;(i Kontrola po tych 3 mc A jak bym np: zaszła to też mam go brać ? -
Truskaweczka250 wrote:Hej dziewczyny.
Byłam na wizycie moje odczucia są mieszane babka mało mówiła, tłumaczyłam jej wszystko i pytałam, odpowiadała tak półsłówkami, powiedziała że hormony sa ok tsh też a przeciwciał leczyć nie będziemy.. Obejrzała mnie na fotelu i zrobiła usg jajników i macicy jak wczoraj Gin i powiedziała ze juz widać pęcherzyk dominujący w prawym jajniku. Powiedziałam jej o tym moim wykresie ze słabo mi temp rosła po owu i dostałam Duphaston mam brać od 16dc przez 3 mc ale nie wiem czy cały czas bo tego nie powiedziała a ja zapomniałam z tego wszystkiego spytać ;(i Kontrola po tych 3 mc A jak bym np: zaszła to też mam go brać ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2017, 18:00
Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
Kasia 1805 wrote:Mi lekarz zawsze kazał go brać przez 10dni i przerwa, a potem znowu już w kolejnym cyklu też od 16dc,jak się nie udało, także nie cały czas.
Aha to dzięki mi nie powiedziała wgl dziwnie mnie potraktowała tak obojętnie :(i z tego wszystkiego sie nie dopytałam zapomniałam a dopiero w aptece się nad tym zastanowiłam.Kasia 1805 lubi tę wiadomość
-
Truskaweczka250 wrote:Aha to dzięki mi nie powiedziała wgl dziwnie mnie potraktowała tak obojętnie :(i z tego wszystkiego sie nie dopytałam zapomniałam a dopiero w aptece się nad tym zastanowiłam.
Truskaweczka250 lubi tę wiadomość