Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, jeszcze kilka dni do @ a mnie co jakiś czas podbrzusze znowu boli, wczoraj wieczorem mnie bolało ale zasnęłam i przestało. Tak to jeszcze nie miałam, że na kilka dni mnie bolało.
Bym test chciała zrobić ale boje się wyniku, bo już się nastawiłam, że może się udało. -
Hejka dziewczyny
Ja to już wgl nie wiem co jest z tymi moimi cyklami..;( W czerwcu owu miałam 17dc i cykl sie wydłużył do 31dni w lipcu owu miałam 13dc i cykl był krótki 26dni zawsze miałam regularne tak 27/28 a obecnie dzisiaj jest 10dc i pół nocy mnie prawy jajnik boli jak na owu a wczoraj mi Endo mówiła że jest w prawym pęcherzyk dominujący i to już tak szybko bym miała owu?Zrobię dzisiaj test owu ale nie ogarniam tego dlaczego tak ta owulacja jest w różnych dniach cyklu.. do tego mam sluz wodniscty i taki brązowy i bardzo go duzo jak plamienia, a to niby wszystko jest ok tak mi gin i endo powiedziała..
-
Truskaweczka, a nie mówiła ile mm ma pęcherzyk?
Ja miałam na początku późno i z każdym cyklem owu jest troszkę wcześniej. Widać musi się unormować. -
Ellka wrote:Truskaweczka, a nie mówiła ile mm ma pęcherzyk?
Ja miałam na początku późno i z każdym cyklem owu jest troszkę wcześniej. Widać musi się unormować.
Nie mówiła...ale w pon Gin mówił ze jeszcze wszystkie były równe ale tego 2x2 nie było widać a wczoraj już widziała że był większy więc nie wiem juz sama i cały czas tej jajnik mnie boli ale juz troszkę mniej. -
Szkoda, że nie powiedziała;/
Ja w 12 dc miałam 11mm a owu była 20 dc według owutestów
-
Ellka wrote:Szkoda, że nie powiedziała;/
Ja w 12 dc miałam 11mm a owu była 20 dc według owutestów -
Niestety z dupkiem nie pomogę bo nie brałam;/
-
Truskaweczka250 wrote:W piątek ide do gina na monitoring to sie dowiem może jeszcze owu nie mam tylko taki ból..nie wiem sama dzisiaj test pokaże. A z tym Dupkiem do mam czekać do 16dc czy jak bedzie owu wcześniej to mam wcześniej brać? Bo słyszałam ze on blokuje owulacje ?
Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
O Truskaweczko, super avatarek
Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
dysiak wrote:Kasia a Ty jak sie cżujesz?
A tak serio to chyba jeszcze i tak za wcześnie na cokolwiek
A Ty zrób test
-
Jangwa, to może nospe? Przez te upały taka bez energii?
-
Przedwczoraj dolaczylam do forum bellybest i stwierdziłam, że to nasze forum jest fajniejsze i jakoś tutaj przytulniej
A tam same panikary, które faszeruja się wszystkimi witaminami i zastanawiają się co jeszcze można dorzucić do i tak długiej listy leków, biegają co dzień na betę i pomimo że już zobaczyly dwie kreski to i tak robią je przez kolejny tydzień bo stwierdzily że w pierwszej ciąży chyba były ciemniejsze. Ręce opadają. Jedna nakręca drugą i co dzień podnoszą sobie na wzajem poziom stresu
-
Kasia, dobrze że tylko ręce;p
Rozsiewaj nam tu wiruski