Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny! My chyba po najblizszej @, ktora mam miec gdzies za tydzien, wracamy do staran. Musze jeszcze tylko porobic badania: tsh, toxoplazmoze i cytomegalie.
Kasia 1805, jangwa_maua lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Hej dziewczyny
agulineczka wspaniałe wieści!super!
Kasia zostań z nami jak najdłużejja miałam ost dni pełne wrażeń bo miałam rozmowę w sprawie pracy w dużej korporacji. Więc jeśli dostanę tę robotę to niestety starania o maluszka będę musiała odłożyć
ale zobaczymy
a ćwiczenia jakoś idą ale przez tą przerwę jak miałam @ i nie ćwiczyłam to mam masakre
zakwasy okrutne znów
dziś 5dc i mam jeszcze plamienie
-
Adele27 wrote:Hej dziewczyny
agulineczka wspaniałe wieści!super!
Kasia zostań z nami jak najdłużejja miałam ost dni pełne wrażeń bo miałam rozmowę w sprawie pracy w dużej korporacji. Więc jeśli dostanę tę robotę to niestety starania o maluszka będę musiała odłożyć
ale zobaczymy
a ćwiczenia jakoś idą ale przez tą przerwę jak miałam @ i nie ćwiczyłam to mam masakre
zakwasy okrutne znów
dziś 5dc i mam jeszcze plamienie
-
Kasia 1805 wrote:A może właśnie to ta praca odciagnie Cię od wszystkiego i któregoś pięknego dnia nagle zobaczysz na teście dwie kreski
Pewnie by tak bylo. Złośliwość losu -
Hey dziewczyny:) wczoraj mnie od nocy do południa bolał prawy jajnik takie mocny ból owu i zrobiłam test wyszedł pozytywny, ale to dopiero 10dc czy to możliwe że już owu tak szybko by była? W środę pęcherzyk dominujący miał 14,5mm w prawym jajniku a jutro idę powtórzyć monitoring.
Kasia 1805 lubi tę wiadomość
-
Truskaweczka250 wrote:
-
Truskaweczka250 wrote:Tak dzisiaj tez zadziałamy tak co 2 dni żeby się "żołnierze" zregenerowały
Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
Ja to się wgl nie nastawiam że teraz wyjdzie, bo mam problem z progesteronem i dostałam dupka i teraz to juz nie wiem od kiedy go brać jutro spytam Gina bo endo kazała od 16dc a jutro sie okaże czy była owu i czy wgl pęcherzyk pękł.
-
ja też byłam dziś na wizycie u innego gina (mój na urlopie) z myślą o wymrożeniu nadżerki. Ale gość mnie zbadał i stwierdził że ten dziwny śluz nie jest raczej od nadżerki tylko kazał mi zrobić badanie w kierunku mykoplazmy, ureaplasmy i chlamydii. I że gdyby coś było a on zrobiłby mi teraz usuwanie nadżerki to jeszcze bardziej by mi zaszkodził. I w ogóle żeby jej lepiej nie ruszać. Zwariuję z tymi lekarzami, każdy mi mówi zupełnie coś innego. Mój gin twierdził że ten śluz jest ok, nie ma żadnego stanu zapalnego, bakterii ani niczego a jest go tak dużo właśnie przez nadżerkę i że jeśli mi to przeszkadza to mi ją usunie. Oszaleję...
Jangwa, a Tobie nadżerka daje jakieś objawy? Mówiła dlaczego trzeba z nią zrobić porządek? Z tego co widzę to ginekolodzy raczej stoją na stanowisku żeby nic nie robić
-
Nie daje właśnie. Nie mam jakiś upławów czy dziwnego śluzu. Ostatnio jak byłam to mi powiedziała, że jak chce w ciążę zachodzić to nie ma co brać się za nadzerke bo w ciąży wróci. Dziś też pytała czy chce mieć dzieci. Powiedziałam, że tak,ale nie wiem kiedy dokładnie.