Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
To tak zdaję relację
Owu jeszcze nie było, pęcherzyk 2cm endometrium ok, także testy wskazywały na przybycie owu może być dzisiaj lub jutro.
Apka mi wskazuje na jutrzejszy dzień.
W poniedziałek mam kolejny monitoring czy pęcherzyk pękł.
Czyli wszystko jest ok aby działać teraz -
Truskaweczka250 wrote:To tak zdaję relację
Owu jeszcze nie było, pęcherzyk 2cm endometrium ok, także testy wskazywały na przybycie owu może być dzisiaj lub jutro.
Apka mi wskazuje na jutrzejszy dzień.
W poniedziałek mam kolejny monitoring czy pęcherzyk pękł.
Czyli wszystko jest ok aby działać terazTruskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, staramy się o rodzeństwo dla naszej siedmiomiesięcznej córki, to mój czwarty cykl po porodzie i zauważyłam dość krótką fazę lutealną. Wynosi ok 10 dni. To chyba trochę mało. Kiedy wasze fazy wróciły na stare tory?
-
magdis kurde tyle kasy ? Nieźle.. A gin nie mogl Ci dac skierowania... ?
Truskaweczka to do roboty
Ja mam juz bole owulacyjne.. Nie kumam tego cykluTruskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
Adele27 wrote:Truskaweczka to do roboty
Ja mam juz bole owulacyjne.. Nie kumam tego cyklu
Słuchaj ja też miałam ból owulacyjny w nocy w wtorku na środę i test owu wyszedł pozytywny i wczoraj też pozytywny a okazało się że owu dopiero będzie także zawsze myślałam że jak mnie jajnik boli to już dochodzi do owulacji a ty psikus
To moje fotki dzisiaj jest 12dc
-
Kasia 1805 wrote:Kup testy owu.
Nie bede się w testy bawić. Szkoda kasy. Ogólnie nie musze wiedziec kiedy owu będzie. Wtedy mi jakos lepiej. Nie skupiam sie ba staraniachpoza tym jeszcze śluzu nie mam wiec do owu jeszcze troche
Truskaweczka tez mam bol owu kilka dni przed. Ale tak szybko jeszcze nie miał. Jestem na stymulacji a na niej owu często jest szybciej wiec może i tak u mnie bedzie tym razem -
mamamarysi wrote:Hej dziewczyny, staramy się o rodzeństwo dla naszej siedmiomiesięcznej córki, to mój czwarty cykl po porodzie i zauważyłam dość krótką fazę lutealną. Wynosi ok 10 dni. To chyba trochę mało. Kiedy wasze fazy wróciły na stare tory?
Przez około rok od pierwszej @ mi się normowało. Tylko mi się wydaje, że fazę folikularną miałam krótszą, bo objawy owu zamiast ok. 14 dnia to miałam w okolicy 7-10 dnia cyklu.Matylda
-
Hej dziewczyny, mnie się nie udało. Ciąża obumarła w 6 tc. Lekarze twierdzą że pewnie zaraziłam się od córki jak byłam z nią w szpitalu, bo się tak strasznie rozchorowałam że nadal biorę antybiotyk. Chciałam Was zapytać, po jakim czasie od abrazji czyli tego czyszczenia starałyście się znowu o malucha?
-
Aendzi wrote:Hej dziewczyny, mnie się nie udało. Ciąża obumarła w 6 tc. Lekarze twierdzą że pewnie zaraziłam się od córki jak byłam z nią w szpitalu, bo się tak strasznie rozchorowałam że nadal biorę antybiotyk. Chciałam Was zapytać, po jakim czasie od abrazji czyli tego czyszczenia starałyście się znowu o malucha?
-
Aendzi ojej
przykro mi bardzo. Wspieram
Ja czekałam na cykl po lyzeczkowaniu i w sumi był seks na zabezpieczeń. Stwierdziłam,że organizm sam zadecyduje czy jest gotowy,a psychiczne było mi to bardzo potrzebne. Udało się w 3 cyklu.