Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, witam po urlopie! pół sierpnia się urlopowałam
najpierw z młodą u siostry, a potem z mężem we trójkę jeszcze nad morzem byliśmy
wczoraj zaczęłam nowy cykl, ale starań nie było, wiec i bez rozczarowania
Tanda doczytałam, ze Ci się udało, gratuluję!!
Kat no po takim liftingu, to masz podwozie jak nastolatka! trzymam kciuki, znam niestety też ból (nie wiem czy oglądałaś film Lejdis) smutnego korniszonka
Adele powodzenia w nowym cyklu :* czy Ciebie po niepokalanku głowa nie bolała ?
witam wszystkie nowe staraczki :*
Lenoo ja tak miałam od nadżerkipo odstawieniu dupka czesto jest za wczesnie na test, wiec jak za kilka dni @ nie przyjdzie to test powtórzyć, ciąża jak ma sie utrzymać to się utrzyma :* moja kolezanka miala proga na poczatku ciazy 7,5 ng/ml ! dostała konską dawkę dupka i luteiny, ale to było juz gdzies w 5 tc
-
Luccecita wrote:Hej dziewczyny, witam po urlopie! pół sierpnia się urlopowałam
najpierw z młodą u siostry, a potem z mężem we trójkę jeszcze nad morzem byliśmy
wczoraj zaczęłam nowy cykl, ale starań nie było, wiec i bez rozczarowania
Tanda doczytałam, ze Ci się udało, gratuluję!!
Kat no po takim liftingu, to masz podwozie jak nastolatka! trzymam kciuki, znam niestety też ból (nie wiem czy oglądałaś film Lejdis) smutnego korniszonka
Adele powodzenia w nowym cyklu :* czy Ciebie po niepokalanku głowa nie bolała ?
witam wszystkie nowe staraczki :*
Lenoo ja tak miałam od nadżerkipo odstawieniu dupka czesto jest za wczesnie na test, wiec jak za kilka dni @ nie przyjdzie to test powtórzyć, ciąża jak ma sie utrzymać to się utrzyma :* moja kolezanka miala proga na poczatku ciazy 7,5 ng/ml ! dostała konską dawkę dupka i luteiny, ale to było juz gdzies w 5 tc
Dziękuje za odpowiedź. :*
Dupka przeciągnę jeszcze przez dzisiaj i odstawie jutro.
Forum podsuwa różne rozwiązania, ale wiem że najlepiej to zadzwonić do gina
Dziewczyny przeciągały Dupka przez kilka dni i po czasie pojawiały się II kreski a w 26dc test bz negatywny.
Do jutra dupka i na betę chyba podskoczę!!
Mój cud Hania 3,5 roku
Starania o drugiego bejbusia !!1.5 roku
16.08.2017 HSG - jajowody drożne
prolaktyna, niedoczynność tarczycy i progesteron - wyprowadzone
Oczywiście wierze, że to już ten cykl...
28.08.17r. Nasienie w normie
ZACZYNAMY Drugi cykl po HSG! -
nick nieaktualny
-
Luccecita brałam kiedyś dupka przez cały cykl
Niepatrzenie mojego poprzedniego gina.. Zapomniał mi powiedzieć ze nie codziennie 2x1 tabletce tylko od 16dc przez 10 dni hahahaha
@ dostałam wtedy planowo z kalendarzykiem jak w zegarku, myślę że i tym razem za dużo się nie przeciągnie
Beta koniecznieMoja koleżanka ma brać od 16 dc przez 14 dni dupka ... a tez ma 30-31 dni cykl... Od czego to zależy? od gina?
Weź ich zrozum...Mój cud Hania 3,5 roku
nick nieaktualnyja brałam 16-25 dc, a mój nowy gin kazał odstawić. w ogóle twierdzi, ze branie dupka nie ma większego sensu podczas starań. ponoć został obalony mit, że to w jakikolwiek sposób pomaga w zajsciu.
przy niskim progesteronie dupka/luteinę bierze się od dwóch kresek. i bądź tu mądry.
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Ja juz po zabiegu laparoskopi. Niby wszystko okej, prócz mojego tylozgięcia które tak bardzo utrudnia dotarcie plemników do jajeczka. Nie qiem co z tym zrobić mogę. Lekarz mówił o drugiej operacji ale to znowu czas i kazał próbować na brzuchu sex uprawiać. Ogólnie się załamałam i rycze jak bobr ze nie będę mieć więcej dzieci. Jest mi bardzo bardzo przykro.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHugolina tyłozgięcie w niczym nie przeszkadza! ponoć tylko łatwiej zajść, kochając się od tyłu. Moja mama ma tyłozgięcie i 3 dzieci
magdis doczytałam o bakterii. kurcze, ale przynajmniej wiesz, co Wam utrudniało zajście! dostaniecie leki i na pewno wszystko bedzie ok!Hugolina87, magdis lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuccecita wrote:Hugolina tyłozgięcie w niczym nie przeszkadza! ponoć tylko łatwiej zajść, kochając się od tyłu. Moja mama ma tyłozgięcie i 3 dzieci
magdis doczytałam o bakterii. kurcze, ale przynajmniej wiesz, co Wam utrudniało zajście! dostaniecie leki i na pewno wszystko bedzie ok! -
nick nieaktualny
-
Moja koleżanka zaszła z dupkiem w ciążę. Brała 2x1 przez 10 dni i po tych 10 dniach zrobiła test. Zaraz tel do gin i kazała jej zwiększyć dawkę do 3. Test dużo szybciej jej wyszedł.
Ja już też powoli tracę nadzieję na zajście. Dzisiaj kupię mężowi jakieś witaminy poczekamy trzy miesiące bo wyczytałam że niby po 3 robi się kolejne badanie nasienia i jqk będzie lipa to już go zaciągne do lekarza nie ma opcji.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaLunia wrote:Moja koleżanka zaszła z dupkiem w ciążę. Brała 2x1 przez 10 dni i po tych 10 dniach zrobiła test. Zaraz tel do gin i kazała jej zwiększyć dawkę do 3. Test dużo szybciej jej wyszedł.
Ja już też powoli tracę nadzieję na zajście. Dzisiaj kupię mężowi jakieś witaminy poczekamy trzy miesiące bo wyczytałam że niby po 3 robi się kolejne badanie nasienia i jqk będzie lipa to już go zaciągne do lekarza nie ma opcji.
Hugolina no własnie, zaszłaś raz, zajdziesz i drugi!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2017, 12:09
-
Luccecita ja też tak uważam, że jeśli ma się zajsc to się zajdzie i tyle... Ja dwa razy bez tego zeszlam, żadnych wspomagacze tylko kwas foliowy a teraz cuda i nic.
-
nick nieaktualnyJa myślę że u większości z Nas to blokada psychiczna ze tak pragnie się tego dziecka i nie wychodzi.tyle ze ciężko się skupić na czymś innym i uwolnić ta głowę. Ja trzymam kciuki za wszystkie. W tym miesiącu nie odpuszczam działań bo może te kontrast drogę zrobił dla żołnierzy ów i warto próbować
pępek mnie tylko boli ale myślę że jeśli bym jakIMS cudem zaszła teraz to się nic nie stanie.
-
aLunia wrote:Moja koleżanka zaszła z dupkiem w ciążę. Brała 2x1 przez 10 dni i po tych 10 dniach zrobiła test. Zaraz tel do gin i kazała jej zwiększyć dawkę do 3. Test dużo szybciej jej wyszedł.
Moja koleżanka podobnie, ale zaczęła brac Dupka dopiero 18dc. Ovu jak mi powiedziała miała chyba 15dc. Także zaraz po 10 dnaich z dupkiem wyszły jej II kreski.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2017, 12:48
Mój cud Hania 3,5 roku
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi lekarz który operowal powiedział ze jestem szczególnym przypadkiem z tym tylozgięcie. Że jest takie jakby węża z wodą zacisnąć i woda nie leci w ogóle. Że tak samo jest u mnie z plemnikami ze nie mogą w ogóle się tam dostać. Na usg mam iść i zobaczyć kiedy ta macica się pod wpływem grawitacji prostuje. To już trochę wariactwo;) ale co ma być to będzie.
-
nick nieaktualnyaLunia wrote:Moja koleżanka zaszła z dupkiem w ciążę. Brała 2x1 przez 10 dni i po tych 10 dniach zrobiła test. Zaraz tel do gin i kazała jej zwiększyć dawkę do 3. Test dużo szybciej jej wyszedł.
3 miesiące dlatego że cykl produkcji trwa ok 80 dni i jak teraz zacznie cos brac to dopiero za 3 miesiące beda te "lepsze" plemniczki. To tak samo jak mężczyzna ma wysoką gorączkę to zalecają dopiero po 3 mięs. Od wystąpienia robić badania bo wcześniej to nie ma sensu, wiadomo temperatura szkodzi plemniki.