Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Pewnie nie ma co czekać, też bym taka decyzję podjęła. U mnie córka 3,5 już. Zawsze mówiłam że max 3 lata różnicy między dziećmi a tu wychodzi jak wychodzi...
Zabieg prywatnie czy NFZ?
-
nick nieaktualnyWizyta była prywatnie. Zabieg na nfz. Niestety tak u Nas w PL jest. Lekarz z nfz kazał mi jeszcze pół roku się strac, jak to powiedział ze mam sobie ćwiczyć. . A że ja wierzę w przypadek to się odrazu zgodzilnlam na ta laparoskopoe bo wizyta się zwolniła do tego gina prywatnie i z dnia na dzień poszłam, a on odrazu mi skierowanie dał.
-
A ja sie usmialam dzisiaj jak norka
Czekam w UK na laparo od grudnia (mowili, ze 2-3 miesiace, gora 6) i sie nie moglam doczekac. Zrobilam w Polsce w poprzednim cyklu i juz smigam jak meserszmit
A tu dzisiaj dzwonia do mnie ze szpitala, ze moge sie wreszcie z nimi umawiac na zabieg. Wrocilam z Pl 5 dni temu haha
Kazalam im sie wypchac i tyleLotopałanka lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlunia robiłam morfologia i tarczycowr na skierowanie od Endo i te co Adele mi napisała co robi sie w 3-5dc. Jutro wizyta u Endo. Ale moje samopoczucie fatalne a jeszcze córka ostatnio mi nieźle daje w kość. Od piątku chodzi za mną jakiś trunek ale kurczę nie mam jak, nie mogę, a to okres i przeciwbólowe a to bylam kierowca na weselu i poprawinach, to badania, jutro rano też jadę.
Adele ja też mam jakiś dziwny ten okres, 2 dni się lało, wczoraj już niewiele było wszystkiego a dziś już koniec. -
Adele27 wrote:aLunia a dzieki,ze pytasz u mnie dobrze
Dziwie sie bo dzis mam 4dc i koniec @ .. W sumie to tylko 2dc krwawilam a w 1 i 3dc plamilam. Dziwny okres..
Lenoo wlasnie od poprzedniego cyklu mam takie myślenie jak Tyco za różnica czy teraz zajdę czy za rok .. Jeszcze jestem młoda wiec kiedys sie uda
Kochana w przyszłym roku to będziemy miały problem jaki wózek kupićWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2017, 22:56
Mój cud Hania 3,5 roku
Starania o drugiego bejbusia !!1.5 roku
16.08.2017 HSG - jajowody drożne
prolaktyna, niedoczynność tarczycy i progesteron - wyprowadzone
Oczywiście wierze, że to już ten cykl...
28.08.17r. Nasienie w normie
ZACZYNAMY Drugi cykl po HSG! -
Hugolina przez pierwszy tydzien troche lipa, ale da sie przezyc. Ja mialam przy okazji miesniaka lyzeczkowanego ze sciany macicy, wiec mnie bardziej bolalo. Gdyby to byla sama laparo jajnikow, to by bylo duzo lepiej, bo tam mnie akurat nic nie bolalo. Szwy ciagna troche przez kilka dni, mnie raczej ciagal nerw przy szwie, jak zdejmiesz to juz luzik.
W szpitalu bylam w sumie 4 dni.
Zabieg mialam w polowie cyklu, akurat jakos kolo owuPowiedzieli, ze sie moge starac juz od kolejnego cyklu bez problemu. Im szybciej, tym lepiej.
Powodzenia60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Hej. Jestem tutaj nowa. Jezeli nie macie nic przeciwko to chciałabym dołączyć do grupy starających sie o 2 dzieciaczka. Mam synka 9 letniego
Wiec przyszedł chyba czas na 2 dziecko. Trochę o sobie...
10 lat temu zaszłam w ciąże lecz niestety poroniłam ja w 7 tyg ciązy... Miesiąć po poronieniu zaszłam w drugą ciąże i mam dziś syna 9 letniego. Długo, długo nic, bo w sumie już poźniej się nie starałam. Powiedzmy ze obudziłam się teraz i zaczynam starankaPozdrawiam Was wszystkie:)
2 mc starań
mama 9 latka
Aniołek 11.12.2007 (*)
Realistka i optymistka jednocześnie -
CiemnaStronaPomidora wrote:Hej. Jestem tutaj nowa. Jezeli nie macie nic przeciwko to chciałabym dołączyć do grupy starających sie o 2 dzieciaczka. Mam synka 9 letniego
Wiec przyszedł chyba czas na 2 dziecko. Trochę o sobie...
10 lat temu zaszłam w ciąże lecz niestety poroniłam ja w 7 tyg ciązy... Miesiąć po poronieniu zaszłam w drugą ciąże i mam dziś syna 9 letniego. Długo, długo nic, bo w sumie już poźniej się nie starałam. Powiedzmy ze obudziłam się teraz i zaczynam starankaPozdrawiam Was wszystkie:)
Witaj u nasidziecie na żywioł czy zamierzasz prowadzić jakieś obserwacje?
U mnie dziś 5dc i zaczęłam plamić.. wczoraj było sucho nie wiem o c chodzi -
nick nieaktualnyJest światełko w tunelu... Adele dziękuję że napisałaś mi jakie badania zrobić. Może to jakiś znak, że do Was trafiłam, że Endo ustaliła wizytę tydz.pozniej, że akurat trafiłam przed wizytą w odpowiedni dzień cyklu i mogłam zrobić te badania. A badania ok jeśli chodzi o diagnostykę niepłodności, TSH ładnie spada, teraz mam 4.25 więc co miesiąc spada o 2 jednostki tylko teraz wysypalo się Hashimoto, jak norma antu-tpo jest do 5,6 tak ja mam ponad 350 i to przy pierwotnej nadczynnosci. Kompletnie nie rozumiem tej tarczycy i tego leczenia ale ufam tej pani dr. No i mam zrobić badanie progesteronu i pani dr będzie stymulować cykl. Jest nadzieja...
Tylko pytanie-wczoraj zamówiłam ten żel conceive plus i czy jest sens używa go w tym cyklu przy tym haschimoto, tani nie jest. -
aLunia wrote:Adele a może warto zrobić test?
Nieeee2dc normalnie krwawiłam więc okres był ale 1 dzien hehe reszta to plamienia. Biorę od 1dc niepokalanka dużą dawkę nie taka jak w castagnusie więc może on coś namieszał albo po prostu dziwaczna @
-
Wpadłam poczytać co tam u Was
Byłam dziś u gina, jest pęcherzyk 15mm więc póki co wszystko idzie w dobrym kierunku. Choć odetchnę z ulgą dopiero za 3 tygodnie, jak będzie serducho.agulineczka, Wredotka, Iza84, jangwa_maua lubią tę wiadomość
Matylda
-
nick nieaktualny