Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHugolina87 wrote:Mi lekarz który operowal powiedział ze jestem szczególnym przypadkiem z tym tylozgięcie. Że jest takie jakby węża z wodą zacisnąć i woda nie leci w ogóle. Że tak samo jest u mnie z plemnikami ze nie mogą w ogóle się tam dostać. Na usg mam iść i zobaczyć kiedy ta macica się pod wpływem grawitacji prostuje. To już trochę wariactwo;) ale co ma być to będzie.
Mój lekarz powiedział że tylozgiecie może trochę utrudnić zajście ale niekoniecznie. Nawet zażartował że można by współzyc do góry nogami, tak by było najlepiej. Ale wyczytałam że te pozycje od tylu są najlepsze, nawet ostatnio próbowaliśmy, jest różnica ale jest tez problem- nie możemy być "zlaczeni" w nieskończoność i mam wrażenie że od razu wszystko wypływa. -
Hej dziewczyny trochę popisałyście widzę
Luci witaj z powrotem !!teraz wypoczęta razem z mężem to można zaczynać nowy cykl
jedziesz na jakiś lekach czy sama natura? hehe mnie głowa bolała po Castagnusie to fakt a teraz biorę o wiele większą dawkę niepokalanka i nie boli
za to jestem na razie codziennie senna chyba przez niego
U mnie 7dc powoli śluzu więcej czyli inaczej niż jak byłam na stymulacji bo wtedy dopiero ok 11dc coś się zaczynało -
agulineczka wrote:Super Existenz
, szkoda, że nie wpadła się pochawalić.
Jenny XS wszystko ok u Ciebie?
Jak miło że ktoś o mnie pamięta
Dziękuję wszystko dobrze. Tzn dalej się lecze. Kolejną wizyta 11.09 i znów polewanie jakimś płynem. Czekam na @ pomimo dziwnie wysokich temperatur. Po @ chce się umówić do swojej ginekolog bo ten nic mi nie mówi.
Zaglądam do Was ale bardzo rzadko bo młody chodzi od jakiegoś czasu i nie można bo spuścić z oka. Już brodę ma obdarta
A co kochana u Ciebie ? -
Hej, weszłam wczoraj do gin bo odebrałam receptę na dupka i powiedziała, że ten wynik jest dobry, że nie ma czym się martwić, że tych plemników jest bardzo dużo i że to o wiele lepsza sytuacja niż u mężczyzny który ma wszystkie wyniki trochę ponad norme. Poleciła brać jakiś suplement dla męża i działać. Mówi że byłam w drugiej ciąży całkiem niedawno że to pokazuje że ok. Jak nie zajde to za 3 miechy przyjść.
Ale jakoś w tym miesiącu nawet nie mam ochoty a już 12 dc.
-
nick nieaktualny
-
Odebrałam wyniki nasienia
Która jest w stanie określić na co zwracać uwagę. Niby wszystko w normie ale nie znam się
Mój cud Hania 3,5 roku
Starania o drugiego bejbusia !!1.5 roku
16.08.2017 HSG - jajowody drożne
prolaktyna, niedoczynność tarczycy i progesteron - wyprowadzone
Oczywiście wierze, że to już ten cykl...
28.08.17r. Nasienie w normie
ZACZYNAMY Drugi cykl po HSG! -
Hugolina87 wrote:Dziewczyny które biorą tego Dupka, bierzecie go profilaktycznie czy macie za mały progesteron ? Wiem że znajoma dostała receptę na wszelki wypadek ale nie miała potrzeby brac. Mi żaden gin nawet nie proponował aby coś brać.
Dostałam Dupka ponieważ w ciągu cyklu po ovulce progesteron raz wzrastał a raz spadał i potrafiłam plamic 2 razy w cyklu. Jak przed @. Lekarz stwierdził że moglo nie raz dojść do zapłodnienia ale ze względu na spadek progesteronu nie utrzymalo sie. Z dupkiem nie plamie.
Mój cud Hania 3,5 roku
nick nieaktualnyA ja wariatka wzięłam plemniczki męża pod mikroskop i szału nie było, nie tak jak można zobaczyć na filmikach na Youtube. Aż męża tym zdolowala. Ale mu tłumacze ze to co wzięłam pod mikroskop to było jakiś czas po stosunku z moim sluzem który teraz ma niesprzyjającej ph. Ale 1 plemniczek rozbawił mnie do lez, tak szybko i zwinnie się poruszał, jakby w podskokach, ciągle mi uciekal z pola widzenia.
-
Lenoo wrote:Odebrałam wyniki nasienia
Która jest w stanie określić na co zwracać uwagę. Niby wszystko w normie ale nie znam się
-
Lenoo wrote:Odebrałam wyniki nasienia
Jak wszystko w normie to dobrzemorfologia jest ważna
-
Prawidłowa Budowa morfologiczna ponad normę. Ale wada główki 90%
wady witki 7% wady wstawki 12%. Żywotność plemników 74% całkowita liczba plemników 58 mln.
Koncentracja plemników 26 mln/ ml.Mój cud Hania 3,5 roku
Luce smutny korniszonek hahahaha made my day
No i znowu u mnie cykl w plecy, bo moj wczoraj poszedl do kregarza i mu zrobili... 8 rtg... Dupa dupa dupa
Boi sie ze mu sie urodzi jakies dwuglowe ciele
Jesssu w zyciu tych dzieci w takim tempie nie narobimy. Akurat u mnie owu dzisiaj, kreska testowa ciemniejsza od kontrolnej! Normalnie szok!60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualnyLenoo wrote:Odebrałam wyniki nasienia
Lenoo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa już przestaje wierzyć w powodzenie tych wszystkich starań. Chyba mam dziś kiepski dzień. Wogole żałuję że nie kupiłam sobie soku z granat a, piłam co w 3 ostatnich cyklach do owulacji i wydaje mi się że trochę pomagał, szybciej była owulacji i wcześniej śluz się pojawiał.
-
nick nieaktualnyIza84 wrote:Ja już przestaje wierzyć w powodzenie tych wszystkich starań. Chyba mam dziś kiepski dzień. Wogole żałuję że nie kupiłam sobie soku z granat a, piłam co w 3 ostatnich cyklach do owulacji i wydaje mi się że trochę pomagał, szybciej była owulacji i wcześniej śluz się pojawiał.
Lenoo lubi tę wiadomość
-
JennyXS wrote:Jak miło że ktoś o mnie pamięta
Dziękuję wszystko dobrze. Tzn dalej się lecze. Kolejną wizyta 11.09 i znów polewanie jakimś płynem. Czekam na @ pomimo dziwnie wysokich temperatur. Po @ chce się umówić do swojej ginekolog bo ten nic mi nie mówi.
Zaglądam do Was ale bardzo rzadko bo młody chodzi od jakiegoś czasu i nie można bo spuścić z oka. Już brodę ma obdarta
A co kochana u Ciebie ?
U mnie słabo. Byłam na usg piersi bo jak skończyłam karmić wyczułam jakieś zgrubienie no i w lewej piersi 2 torbiele (tym mam się nie martwić), ale w piersi prawej w miejscu tego zgrubienia zmiana podejrzana i skierowanie na biopsję. Denerwuję się strasznie
Do tego pierwszy cykl po przewie nieudany, beta negatywna (musiałam zrobic, żeby w razie znieczulenia miejscowego mieć spokojną głowę). Także tak to u mnie...Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
No właśnie mi też gin mówiła, że jeśli ilość plemników kilkakrotnie przekracza norme to nie ma co się martwić.
Dupka dostałam bo raz okres trwa 26 dni czasem 28 a za chwilę 34 i gin mówiła żeto wyreguluje i niby pomoże.
Mężczyzna też nie może mieć rtg?