Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWlasnie sie dowiedzialam ze bratowa obrobila mi d... bo uwaza ze szukam dziury w calym, ze jestem przewrazliwiona na punkcie swojego i Zuzi chorowania i niepotrzebnie jezdze i szukam lekarza i roznych metod leczenia i tylko wydaje pieniadze. A ona sama sie cieszy bo jej dziecko jest zdrowe. Nie zycze jej chorego dziecka ale moja tez byla wzglednie zdrowa dopoki nie poszla do przedszkola. A pozniej sie posypalo...
-
nick nieaktualny
-
Hugolina dobrze ze sprawdzasz. Ja bym też drazyla ten temat.
Iza bratowe są takie chyba hehe nie przejmuj się, robisz to w dobrej wierze.
Moja na dniach ma rodzic a ja mam się zająć bratankiem. Bardzo jej zazdroszczę drugiego dziecka. Niby się czeka już na małego ale gdzieś tam w głębi mnie to boli.Iza84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyALunia każda z nas się doczeka drugiego maluszka. Wczoraj wyczytalam ze nawet jak wszystko ok to potrzeba tej iskry żeby zaskoczylo. Mnie w ubiegłym cyklu smucil widok znajomych z dwójką, ale nie chce być nieszczesliwa i się ciesze z tego co mam a reszta z czasem się ulozy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej, witam poweekendowo
Hugolina
przykro mi, ale chyba nie ma wyjścia, bez operacji pewnie byscie sie starali latami, a tak to raz dwa naprawią co trzeba i szybciutko zajdziesz
magdis
powodzenia w nowym cyklu, a jak z Twoimi upławami, dziwnym śluzem, przeszło po tych lekach?
mnie w pt nawiedziła @ , drugi cykl po fotokoagulacji i bez plamień! tzn. plamić zaczełam 12 h przed @, także cieszę się bardzo, ze chociaż tego dziadostwa udało mi sie pozbyć
za tydzień 9.10 umowiłam sie na wizytę do gina.
Iza
wszystkie dzieci zaczynają wiecej chorowac jak pojda do przedszkola, nie przejmuj sie :*Iza84 lubi tę wiadomość
-
Hej
Luci czyli widać trafiłaś na dobrego lekarza,który znalazł przyczynęoby teraz Cie poprowadził do ciąży
na wizytę idziesz żeby pogadać co dalej tak ?
U mnie 10dc należałoby zacząćbo pewnie będzie owu w tym tyg a się z mężem opierdzielamy heh.. nie wiem czy w ogóle znajdziemy czas na chociaż 1
jakiś ciężki tydzień mamy
w tym miesiącu mój synek kończy 6 lat
więc czekają nas imprezy urodzinowe no i mamy 1 rocznicę ślubu
-
Adele rany juz rok! Szok
Pamietam jak marudzilas, ze bedzie pewnie @ hahaha
Luce super, jakies postepy sa wreszcie. Ja tez tak plamie dzien czy dwa przed @ i mnie to wkurza tylko. No juz by sie czlowiek zepsul porzadnie i mial z glowy a tu dupa
Iza nie przejmuj sie, kazdy ma swoje dzieci i po swojemu chowaA bratowa niech sie buja haha
Moj mlody byl na cycku przez 20 miesiecy i nigdy nie chorowal. A pozniej poszedl do przedszkola i wytrwal 3 dni. I sie zaczelo. Lapal wszystko co popadlo a teraz chlop jak dab, wiekszy ode mnie
aLunia boli ale coz zrobic. Moje czwartkowe kawy z przyjaciolka, ktora zachodzi w ciaze jak tylko powachatez bola, ale chodze. Fajnie dzidziusia popuczyc. Tylko potem trzeba mamie oddac...
Damy rade dziewczyny :* Milego dnia!
Iza84 lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Czy Wam po owu rosna piersi ? Kiedyś pamiętam ze mi rosły przrd @,później jakos słabo było raczej jak skończyłam karmic, po karmieniu nie są w stanie takim.jakim bym chciala ogólnie
ale dwa dni po owu są jux w miarę okej, tak mam od ubieglego cyklu.Ten progesteron tak szybko działa czy co jest zasługa ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2017, 09:48
-
Hugolina87 wrote:Hej dziewczyny. Czy Wam po owu rosna piersi ? Kiedyś pamiętam ze mi rosły przrd @, po karmieniu nie są w stanie takim.jakim bym chciala
ale dwa dni po owy są jux w miarę okej. Ten progesteron tak szybko działa czy co jest zasługa ?
Mi się wydaję,że raczej to przez progesteron. Też mam po owu nabrzmiałe i większe. Albo w ogóle przez hormony w 2 fazie przez które może być to objawem pmsu kiedy zbiera się woda w organizmie itp
Kat a u Ciebie po owu czy przed czy co ? -
nick nieaktualnyA ja bede plakac. Moze źle zrobilam ze ruszylam te moje zatoki, znow jestem chora, umierajaca,gardlo boli przeokropnie i kaszle az na wymioty. No co jest ze mna nie tak ze przychodzi jesien a ja znow chora? Moze powinnam zadzwonic do tego laryngologa albo jechac? Tylko znow stowka poleci. Jeszcze z rana mialam spiecie z tesciowa. A bratowa niech zajmie sie swoim dzieckiem bo ja do niej tez mam sporo uwag. Ja mowie na nia wiki-Dorota bo zachowuje sie jakby miala wiedze z całej wikipendii i goole.
-
nick nieaktualnyKat mnie się zdarzało tydzień przed @ plamić...
Adele bliznę po zabiegu miałam jeszcze skontrolować i cytologię powtórzyć, ale tak mi sie we wrześniu nie chciało że szok. przy okazji monitoring, bo to bedzie 11 dc
dużo imprez cię czeka, ale to dobrze, zawsze to się skupisz na myśleniu o czymś innym niż to cholerne zachodzenie!
Iza zdrówka :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2017, 10:23
-
nick nieaktualnyWypowiedzialam wojne zatokom. I chyba wiem dlaczego jestem chora. Mialam czyszczone zatoki a potem bylam nagrzewana jakas lampa i wlasnie wyczytalam ze po cieplych okladach na czolo na zatoki nie wolno tego dnia wychodzic i sie wietrzyc. A ja mimo ze mualam czapke sporo czasu bylam w chlodzie. Zuzia tez miala plukanie zatok ale tych bocznych, i tez miala ta lampe ale do tych zatok cieple kompresy i ogrzewanie nie dziala wiec moze dlatego u niej bylo dobrze.
-
nick nieaktualny