Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Adele to fajnie hehe
Iza działaj działaj
Ja mam dziś 14 dc coś mało śluzu mam i albo mi się przesunie owu albo pewnie cykl bez owulacyjny...
A my dziś przywitalismy nowego członka rodzinynie mogę się doczekać jak poprzytulam takie maleństwo
-
nick nieaktualnySily i ochoty to ja mam ze ho ho... np.wczoraj bylam tak zdechla ze w ubraniu i pod 2 koldrami i zimno mi bylo a jak zlapal mnie kaszel to myslalam ze oskrzela wypluje, a jaki mam ponetny glos. Dzisiaj lepiej ale nos odpada i glowa boli, ale chodze, musze chalupke ogarnac, tyle ze mąż dziecko zawiozl do przedszkola ale odebrac to juz musze ja.
-
Hugolona z tymi bliznami to nigdy nic nie wiadomo, kuzynka niby miala piekna blizne, zaszla w ciaze i 1.5 miesiaca przed terminem nagle lekarz mowi ze jednak nie jest tak kolorowo i ma lezec no i nie ma szans na porod sn. Takze glowa do gory bo nawet gdyby byla za cienka to oszczedzac sie na tyle na ile mozna i zle nie bedzie
-
nick nieaktualnyMoniśka mi mówił właśnie ten lekarz co dał skierowanie ze będę musiała leżeć pod kobiecuje ciazy ze wzgledu na ta bliznę. Ale tak naprawdę każda jedna niesie za sobą ryzyko ze nie da rady i może peknac. Fakt faktem że nie dam się kroic. Każda kolejna mogła by być gorsza. Wiec nie ma co ryzykować
-
nick nieaktualny
-
Hugolina ja też tak uważam jak ty z tym cięciem. Oby zaskoczyło i problem z głowy.
My się staramy ale co z tego jak co miesiąc nie odpuszczamy
Paula nie nie mierze jakoś mi się nie chce. Teraz to już w ogóle nic nie robię nawet testów owu. Już mam dosyć tego analizowania itd -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIza84 wrote:A bete robilas? Jak mialas pozno owulacje i jest tak mloda ciaza to moze jej jeszcze nie widac.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej witajcie staraczki o drugiego dzidziusia. Ja zaczelam w tym cyklu i za 4 dni bedzie sens dopiero robic test. Chyba jednak nic z tego nie wyjdzie, bo jestem na maksa przeziebiona z potwornym kaszlem. I jakiegos wybitnego natchnienia do staran nie mialam. Ale zobaczymy
-
nick nieaktualnyIza84 wrote:Aha, teraz rozumiem. Zrob bete.
Zrobię choć boje się że ciąży nie ma.. staramy się już jakiś czas i bardzo już bym chciała być.. od kilku dni nie mam apetytu i mnie mdli wiem że nie musi być to oznaka chociaż bardzo bym chciała.. przy pierwszej ciąży żadnych jakichś objawów...