Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA mnie boli jednak prawa strona. I nie wiem co myslec bo jak siedzę jest okej ale wystaczy ze się ruszę to mnie zgina bo ból promoeniuje do nogi aż od jajnika
♡jeszcze nie było bo jakoś brakowało nastroju wczoraj wiec może być tak że lipa w ogoke w tym cyklu będzie.
-
nick nieaktualnyNom jakoś będzie na dniach. Dziś
10dc. Ja korzystam z apki tylko a propo płodnych i wg nich wt/śr owu. Albo może i szybciej skoro taki ból sie pojawił juz dziś. No i ten sluz płody dziś w sumie jest lejacy ale to dopiero 3 dzień. Zazwyczaj mam 5 i w tedy owu. Może rośnie armia i stad ten ból.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2017, 12:12
-
Hugolina87 wrote:A mnie boli jednak prawa strona. I nie wiem co myslec bo jak siedzę jest okej ale wystaczy ze się ruszę to mnie zgina bo ból promoeniuje do nogi aż od jajnika
♡jeszcze nie było bo jakoś brakowało nastroju wczoraj wiec może być tak że lipa w ogoke w tym cyklu będzie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurde nie wiem, wydaje mi się że Jajnik bi taki charakterystyczny ból. Chcica już mnie też dopadła. Zaczęłam pic inofem może coś w związku z tym.
-
Mnie przed i owszem bolały ale w trakcie nigdy. W poprzednim cyklu mnie nie bolały podczas owu może nadrbiaja teraz
Pewnie hehe wykorzystywać póki się chce, bo po owu mi już się średnio np chce