Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Adele kciuki i ode mnie masz
To nasz pierwszy cykl ale koszmary juz mi sie snia zwiazene z ciaza... masakra. Chce dziecka , ale strach tez jest duzyPo pierwszym porodzie chwile dochodzilam do siebie , nie chce zeby znowu skonczylo sie cc.. Mialam z powodu braku postepu porodu , stanelo na 2 palcach i koniec. Meczylam sie pol dnia w mega bolach , ale mimo to marzy mi sie porod sn. To co przeszlam po cc to nikomu nie rzycze. Musze jakos przezwyciezyc ten strach i poukladac sobie w glowie wszystko.
-
Zalamana odnosnie testow owulacyjnych to obie kreski musza byc rownie ciemne , jesli tak jest to oznacza ze ovu nastapi do 36h o ile dobrze pamietam
Przy staraniach o Mikolaja urzywalam tych rossmanowskich - POLECAM. Mi zawsze dobrze pokazywaly
-
nick nieaktualny
-
DoveLove też mam zlecony glukoza i insuline. Niby mam wizytę umówiona na grudzień i wtedy chciałam badania porobić ale chyba pójdę wcześniej. Powodzenia
-
nick nieaktualnyDziewczynki ciezki dzien. Rano dopadl mnie kryzys rodzicielski, malzenski i zyciowy jak to nazwie. Pozniej lekarz (dziecko zamiast do przedszkola to do lekarza), ja tez bylam i wrocilam z antybiotykiem. A po poludniu przykra wiadomosc-zmarla moja babcia. Bardzo dlugo chorowala, leżała, ostatnio bez swiadomosci. Dobrze ze bylam wczoraj u niej. I dzisiaj jak sie dowiedzialam pojechalam sie pozegnac. Piekny wiek 92 lata. Kazdy dzien niesie co innego i trzeba to przetrwac.
-
Iza przykro mi z powodu babci..
Ja tez bylam babci farbowac wlosy bo dziadek mnie o to prosil , a na nastepny dzien umarl. Tez sie ciesze , ze jeszcze wtedy go widzialam.. ehhIza84 lubi tę wiadomość