Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ojej
współczuję
Ja ostatnio miałam sen,że krwawilam...
U mnie na razie jest ok. Za tydzień usg prenatalne. To będzie stres...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2017, 21:33
Lotopałanka lubi tę wiadomość
-
Ech obym szybko mogla sie dalej starac...moze glupio to zabrzmi ale lepiej chyba teraz kiedy jedynym dowodem na ciążę był pozytywny test bo gdybym zobaczyła wszystko na usg i zobaczyła serduszko byłoby mi trudniej jednak co nie zmienia faktu że bardzo boli
-
Hej...
Lotopalanka chyba tez bym tak myślała jak Ty... Dobrze tez,ze sama się oczyscilas.. No i wiesz,ze z zajściem nie ma u Ciebie problemu. Trzymam kciuki za Ciebie
A u mnie dzis 11dponi negatyw.... Czego ja sie w sumie spodziewałam...
Pierwszy raz w zyciu w ogole nie bola mnie cycki i to mnie zastanawialo.. -
Lotopalanka tak to prawda im wcześniej "tym lepiej". Ja też tak myślałam, że dobrze ze np nie musiałam rodzic takiego maluszka. Ze mną na sali leżała dziewczynka, która rodziła martwe dziecko w 20 tyg.
Dużo zdrowia Ci życzę :*
Kurde Adele powiem Ci ze sama miałam nadzieję że się udało. Może jest jeszcze nadzieja póki @ nie ma. -
O rany ale wiesci
Lopotanka tulam mocno, strasznie mi przykro.
Iza wyrazy wspolczucia. Ja mam jeszcze jedna babcie ale sie boje, ze sie nie zdaze pozegnac. Jestem za granica, wiec jakby co lipa
Adele kochana, rozumiem cie doskonale. Nakrecamy sie co miesiac a potem i tak podswiadomie nie wierzymy, ze sie uda.Iza84 lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny
-
Kat a u Ciebie owu niedlugo wiec tam dzialaj
Cos czuje,ze jak dostane @ to bedzie sie grubo lalo.. Przez ten dlugi cykl.. Choc ost @ miałam mega bolesna ze skrzepami. Oby nie bylo powtórki. Dostałam od koleżanki troche pylku kwiatowego wiec mam juz zestaw na kolejny cykl -
nick nieaktualnyHej dziewczyny. U mnie chyba już po owu, wczoraj podczas ♡ taki ból jakby" walił" mnie w jajnik dosłownie i mial wybuchnac wiec mam nadzieje ze to wczoraj było. Dziś 13dc, zrobimy powtórkę dla bezpiecznstwa
dalej mnie trochę boli i jednak z lewej strony, jux sama nie wiem z którego w tym cyklu było jajeczko,
Adele póki nie ma @ to moze jeszcze się zdarzyć wszystko. Koleżanka w 12dpo miała betę 9 dopiero, różnie bywa.
Przeziebienie mnie dopadłokolejne długie dwa tyg przede mna
mam nadzieje ze glowa nie będzie tym razem fiksowac
-
Wiem jak tylko dostanę zielone światło staram się dalej....w 2014 jak straciłam ciążę we wrześniu tak jak teraz w 6tyg w październiku pod koniec zobaczyłam znowu 2kreseczki i wyszedł nasz Synuś oby teraz tez tak bylo
Paula_shells lubi tę wiadomość