Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karolcia super
łądnie rośnie
Ja się wczoraj popsztrykałam z M... niby przeprszał ale mała blizna zostaje... jak dziś nie bedzie przytulasów to cykl pójdzie na marne... no zobaczymy...
Iza przykro mi...
My w styczniu obchodzimy 90 lecie M babcibedzie imprezka a kobita trzyma się nieźle...
Iza84 lubi tę wiadomość
Akceptacja! -
nick nieaktualny
-
Karolcia pięknie.
Iza wyrazy współczucia.
Wczoraj właśnie czytałam że długie starania o dziecko źle wpływają na związek. Bo własne para się pokloci i mimo wszystko wie że musi się kochać dla dziecka choć nie ma się ochoty.
Adele a ty jak tam?Iza84 lubi tę wiadomość
-
Iza tulę
po każdej burzy wychodzi słońce :*
Karolcie gratulację !
A mi wczorajszy entuzjazm opadł i nie zrobiłam testu...wiem,że nic nie wyjdzie mam takie przeczucie.. Ale jutro lub w sr siknę. Temp też bez szałuIza84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja właśnie odebrałam tel z zaproszeniem na rozmowę kwalifikacyjną. I to na stanowisko, gdzie cv złożyłam dla picu bo stwierdziłam, że mimo iż wymogi spełniam to i tak mnie pominą. A tu proszę... teraz mam o czym myśleć. Rozmowę mam w piątek i w piątek miałam testować ale nie zrobię tego bo jak wyjdzie ujemny to dopiero będę tam im smutasy puszczać.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paula shells ale super. Ja właśnie też wysyłam CV ale jakoś cisza. Pewnie zrób dopiero po rozmowie test.
Paula_shells lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lotopalanka bardzo mi przykro. Współczuję z całego serca. To jest niesprawiedliwe, że takie rzeczy się dzieją
przytulam cię mocno i jestem myślami z tobą :*