Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzien dobry..
Ja mam nadzieje wyczekuje owulacji. Robilam test przed chwila i druga kreska blada, ale widoczna..to już nie cień jak wczesniej wiec mam nadzieje ze nastąpi...
Odstawilam dostinex wiec ciekawe czy prolaktyna na nowo nie podskoczy...na lekach mialam jej za malo..
Pije siemie lnianie...tylko od wczoraj mam okropne bole brzucha i sie zastanawiam czy to po tym siemieniu bo i wzdęcia...
Codziennie jem tez garsc migdalow z uwagi na magnez...ale juz patrzec na nie nie moge...
Odbieram dzis z apteki aplikatory z zelem Conceive plus...3sztuki...ktoras stosowala? Wrazenia? -
nick nieaktualny
-
Existenz wrote:Trzymam kciuki
u mnie 5 dpo. Dopiero
Dziękijuż dawno przestałam się nakręcać ale w tym cyklu znów zaczynam myśleć udało się czy nie...głupia baba
-
nick nieaktualnyAdele27 wrote:Załamana a to zły masz wykres? bo tam już po owu widzę. A jaką miałaś prolaktynę pamiętasz?
Iza co się dzieję?
Ale test owu dzis widoczny choc blady...a wczoraj nic... -
Załamana85 wrote:Tak zle mi musialo wyznaczyc...chyba ze mojborganizm zwariowal...
Ale test owu dzis widoczny choc blady...a wczoraj nic...
No to dziwne a śluz płodny masz teraz? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZalamana85 ja uzywalam tego zelu w staraniach o pierwsze dziecko fajnie nawilza i daje poslizg to napewno.Czy pomógł mi ?Powiem tak w cyklach w ktorych stosowalam zel nie zaszlam w ciążę a zaszlam w cyklu w ktorym nie
stosowalam żelu.Ale myślę ze poprostu w cyklach w ktorych stosowalam zel bo mialam malo sluzu to poprostu nie mialam owulacji.
Teraz też kupie ten zel i bede stosować zeby wspomóc jakosciowo swój śluz.
Adelle ja też się nakrecam i myślę czy się udało czy nie. -
nick nieaktualnyAdele to może na betę lepiej
u mnie spokój w sumie. Ból minął ale nie wiem czy owu była czy nie. Nie mam jak sprawdzić
dzialac będziemy dalej jeszcze. W sumie to w sobotę czułam się "ładniejsza" patrząc w lustro wiec nie wiem sama czy tak szybko byłaby owu. Zobaczę jak się rozwinie czy na dniach nie będzie boleć mnie znowu jajnik.
-
nick nieaktualnyA prolaktyne mialam ponad 900 przy normie 400
Po dostinexie spadla do 26..inny przelicznik gdzie norma od40...wiec teraz za malo...ale to po oststniej tabletce 3 dni robilam...chce powtorzyc 7dpo...
Czuje jakby owu miala nadejść...ale moze tylko sie nakrecam...tak czy siak wydawalo mi sie ze mam ja co miesiąc mimo wysokiej prl o ktorej sie dowiedzialam w sierpniu jak zaczelam weszyc w czym moze byc problem...chce zrobic jeszcze chociaz progesteron tez7dpo...Jestem ograniczona finansowo w tym mies juz wiec chociaż to -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMNie się cera psuje przed owu. I potrafi z dni na dzień wszystko zniknąć. Kiedyś po owu mi wychodziły bulwy na brodzie raz z jednej raz z drugiej. Podobno czasami tak może być zależy który jajnik akurat działał. Ja mam sluz dalej wiec myślę że owu o czasie będzie jutro lub pojutrze.