Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Lotopalanka przykro mi
ale tak jak napisałaś lepiej (o ile w ogóle w takim przypadku można wybierać "lepsze zło" ), ze nie byłaś jeszcze na usg. Ja się dowiedziałam w 10tc i nic kompletnie nie wskazywalo, że coś się niedobrego dzieje.
Adele szkodajest jeszcze szansa, ale wiem, że mogłaś mieć nadzieję, bo ja też bym miała.
Ja już trochę mniej zaglądam na forum, ale od czasu do czasu wchodzę, żeby zobaczyć co się u Was dzieję, choć przyznam, że nie jestem na bieżąco.
Powodzenia wszystkim staraczkom!
Jangwa będzie dobrze na prenatalnych :*Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualnyA ja czekam na @, temperatura mocno spadla, szyjka twarda i otwarta i nie ma co sie łudzić. Mam nadzieje ze bedzie dzis bo jutro pogrzeb a 1dc bardzo bolesny, zimno poteguhe ból i bedzie ciezko. Wogole bedzie ciężko, moja corka jeszcze nie wie, zaraz po sniadaniu jej powiem, wystarczy ze ja spać nie moge (w nocy wzielam leki na spanie bo bym oka nie zmruzyla), ona tez wrazliwa i bedzie przezywac ale 5 lat to nie wiek na ukrywanie prawdy. Tylko mysle co z nia jutro, juz 3 tydz. siedzi chora w domu. A ja biore antybiotyk i znow migdal mnie boli.
-
agulineczka a jak u Ciebie?
Iza no trzeba córce jakoś wytłumaczyć niestety..ale dzieci tak na prawdę dużo rozumieją widzę to po swoim synku ale zastanawiam się czy w tym roku będę go brać na groby bo rok temu bardzo to przeżył i nie mógł jakiś czas spokojnie zasypiać...ciągle płakał,że nie chce żeby jego rodzicie odeszli itp... ehh ciężki to temat -
To teraz mnie oswieccie jak możecie bo zglupialam...wczoraj lekarka do mnie mówi że beta 27 po ciąży ani śladu...a dziś na obchodzie słyszę że mam robić jeszcze bete i z wynikami do ginekologa iść i zobaczymy w która stronę to pójdzie czy ciąża czy już nie...czyli co ciąża na usg się gdzieś ukrywa? Chyba za głupia jestem na to wszystko ale nadziei już sobie nie robie
-
nick nieaktualnyAdele fakt to ciezki temat. Ja juz wczesniej rozmawialam na takie tematy z corka, ale teraz to realia, nie raz byla u prababci, widziala ze jest chora ale jak to przyjmnie to nie mam pojecia. Ona tez jakis czas miala lęki i mowila ze ona nigdy nie pojdzie do bozi, jak kazdy czlowiek ma lęk przed nieznanym. ale z drugiej strony na pytanie skad wziela sie u mnie w brzuszku powiedzialam ze aniolek przyniosl ja z nieba i teraz pyta jak tam jest bo nie pamieta. wiec mam nadzieje ze fakt smierci i odejscie do nieba nie bedzie dla niej takie traumatyczne. Boje sie tej rozmowy ale musze, jestesmy same, nikt nie bedzie przeszkadzal.
-
Lotopałanka wrote:To teraz mnie oswieccie jak możecie bo zglupialam...wczoraj lekarka do mnie mówi że beta 27 po ciąży ani śladu...a dziś na obchodzie słyszę że mam robić jeszcze bete i z wynikami do ginekologa iść i zobaczymy w która stronę to pójdzie czy ciąża czy już nie...czyli co ciąża na usg się gdzieś ukrywa? Chyba za głupia jestem na to wszystko ale nadziei już sobie nie robie
Nie kumam...to w szpitalu rozumiem jesteś tak? to robili Ci usg? a miałaś wcześniej bete robiona? -
Też nie kumam w szpitalu tylko mi bete zarobili wcześniej sama nie robiłam i wyszła im beta 27 zero śladu ciazy i płyn w zatoce daglasa...
No i zatrzymali mnie do dzisWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2017, 09:31
-
nick nieaktualny
-
Powiedzieli że to może być bardzo wczesna ciąża...a może poronienie...a może ciąża biochemiczne...krwawienie jest i dziś mdłości są...a na usg widać przy becie powyżej 1000
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2017, 11:16
-
Nic mi nie mówcie ja nie wiem co myśleć ale nastawiam się na złe wieści...bo aż w takie cuda nie wierzę...tylko po co ta nadzieja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2017, 11:38
-
Lotopałanka wrote:Nic mi nie mówcie ja nie wiem co myśleć ale nastawiam się na złe wieści...bo aż w takie cuda nie wierzę...tylko po co ta nadzieja
W takiej sytuacji ja bym tak zrobiła, chociaż mój lekarz to by mnie ze szpitala przez ten tydzień nie wypuścił.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2017, 12:35