Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAdele mam podobnie. Tyle cykli i cały czas nie zaskakuje. Rok stuknal jak nic a efektów brak. Tez tracę nadzieje i chyba bede rezygnować pomału. Jakoś to życie sobie zacząć układać bo jak narazie to od 3 lat mamy trochę pod górkę ze wszystkim
-
DoveLove a to masz za niskiego proga ze masz luteine ? Caly czas mysle zeby sobie go zbadać i jakos zapominam
Hugolina moze to nasze chwilowe odczucia.. Nie wiem.. Jeszcze niedawno miałam powera i pozytywne nastawienie a w tym cyklu znow sie rozklejam -
nick nieaktualnyDove love mam nadzieje ze się miło zaskoczysz, tez często watpie ze się uda zajść w ciążę bo skoro tyle razy się już nie udało to liczyć na cuda ciężko.
Ja myślę czy iść na progestero we wtorek lub czwartek. Mam zagwostke bo zazwyczaj robiłam 20dc a teraz jest święto i nie wiem.kiedy iść. Czy 19 czy 21 dc. Jeśli owu była to 12/13dc. Chciałam zrobić przed listopadowa wizyta ze jest ta owulacja. -
nick nieaktualny
-
Mi endo mówiła że można dzień przed lub po pozbadac, bo też mi ten dzień przypadal w dni wolne.
Ja mam w tym cyklu jakąś taką nadzieję, optymizm, że się uda.
Dzisiaj był u nas mój brat z miesięcznym synkiem. Nacieszyć się nie mogłam. I tak sovie myślę no będę miała to drugie dziecko choćby nie wiem co.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2017, 20:05
Paula_shells lubi tę wiadomość
-
aLunia a który dc u Ciebie ? Ja mam wrażenie,ze przezyje ciąże i poród wszystkich moich przyjaciółek a zostały jeszcze 3 a ja dalej nie zajdę w ciąże.. Pomijając ze 2 które zaczely tak jak ja juz urodzily.. Ale marudzę dzis...
-
DoveLove wrote:Kochane, czy macie doświadczenie z luteina?
Dostałam od gina recepte na dopochwową, ale zostala mi jeszcze podjęzykowa na jeden cykl. Zastanawiam sie, czy miejsce "użycia" ma znaczenieAle powiedziałam doktorowi o tym że mnie swedzi i piecze, a on że to na pewno po luteinie. Więc polecam Ci doustna.