Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle mnie dziś nosi i nerw na maksa. Na 12 szykuje obiad i dla meza i gosci mialam miec. Mialam-bo jeszcze nie dojechali a dla męża ledwo zdazylam bo gaz sie skonczyl w butli. W kuchni balagan, palnikow brakuje teraz, dziecko znow z katarem to i czas na inhalacje musi byc, pogoda wymarzona na spacer a ja w garach ruszyc sie nie moge, wyslalam na gore do babci na balkon, chociaz tyle. A na 17 ja w gosci.
-
nick nieaktualny
-
odebrałam wyniki
Progesteron 8,15 ng/ml
Zdrowe kobiety:
faza pęcherzykowa: 0,057- 0,893 ng/ml
faza owulacyjna: 0,121 - 12,0 ng/ml
faza lutealna: 1,83 - 23,9 ng/ml
po przekwitaniu: <0,05 - 0,126 ng/ml
Zdrowe kobiety ciężarne:
I trymestr: 11,0 - 44,3 ng/ml
II trymetr: 25,4 - 83,3 ng/ml
III trymestr: 58,7 - 214 ng/ml
Cholesterol całkowity 5,01 mmol/l 3,00 - 5,00Akceptacja! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDpveLove ja niestety nie pomogę.
Moja corka znow chora, niby bylo ok tylko lekki katarek a jak pojechalismy w gosci jak sie rozkaslala to buzia sie nie zamyksla. Jak ktores z dzieciakow złapią to siostra lub bratowa powiesza mnie na suchej galezi. Juz szfagier-ksieciunio nie chcial u nas nocować bo Zuzia ma katar, ale jak jego syn chodzi nawet w deszcz na treningi a drugi lata boso to jest dobrze. Czuje sie jak tredowata, taka odizolowana od wszystkich przez te nasze infekcje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2017, 23:05
-
Ewi28, my raz próbowaliśmy iui na nfz ale były takie warunki że mąż nie dał rady. I poszliśmy prywatnie tam gdzie oddawał próbki nasienia, tyle że tam kazali wykonać mnóstwo badań bo akurat się przepisy zmieniły. No ale jak czekaliśmy na ostatnie wyniki to udało się naturalnie, czego Tobie również życzę
Ostatnio nie piszę... nie mam powera na starania. Serio nie chce mi się w tym cyklu
Iza84 ja osobiście prawie nigdy nie chorowałam, synek do tej pory tylko katarek przy ząbkowaniu, także nie zazdroszczę. Zdrówka dla córci.
Hugolina daj mi jutro energii tymi dwoma kreskami!Iza84 lubi tę wiadomość