Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHugolina87 wrote:Lotopalanka to oby było zielone światło odrazu. Moj synek tez w domu bo ma ten kaszel prawie zapalenie oskrzeli i jest ciexko w domu cały dzień wysiedziec bo dziecko ma tyle energii ze szok. I niegrzeczny jest. Juz wychodzą błędy wychowawcze
Moja siedziala w domu 3 tyg.i tez juz mialam dosc a najwiecej rozrabiala i dostawala powera wieczorami stad pozne chodzenie spać. Teraz wstaje o 7, o 21 w łóżku ale z tym chrzakaniem i kaszlem nie lepiej, mam skierowanie do alergologa ale musze jechać osobiscie zapisać, dzis odpuszczam, deszcz pada a mi popsul sie nadmuch i szyby b.szybko zaparowuja. Mechanik dopiero w srode. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iza moja córka tak chrzakala i dostała lek na alergię. Po tym jak ręką odjal. Lekarz kazał odstawić i znów się pojawiło. Teraz już wszystko dobrze.
Hugolina nie dziwie się hehe. Kurde mam nadzieję że będzie pozytywny. Mam ogromną nadzieję i jakoś dobre przeczucie. -
tak dzisiaj popołudniu....
już mam dość tego całego NFZ...we wtorek kończy mi się urlop i raczej nie zdążę załatwić ortopedy....i co mi zostanie? Z prawdopodobnym złamaniem wrócić do pracy...i czekać na wizytę u ortopedy do lutego -
nick nieaktualny
-
My twz próbowaliśmy prawoslazowy i jeszcze laryngolog mówiła żeby przegryzala córka witaminę a dwa razy dziennie. Ale nam to akurst nie pomogła. Może u was się sprawdzi.
Lotopalanka może dostaniesz jeszcze jakieś zwolnienie. W ogóle powodzenia dzisiaj trzymam kciuki