Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdis dużo zdrówka dla was.
Mnie już piersi zaczynają boleć i kłuję mnie z prawej strony. Działamymagdis, Hugolina87, Paula_shells lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKat na kiedy masz termin @ ? Ja na następną środę. Ale obstawiam ze owu była dzień szybciej wiec mozw byc we wtorek..
Na szczęście moja jednodniowa grypa się skończyła wczorajmam nadzieje ze jutro uda mi się zrobić ten progesteron rano. Wczoraj chyba przez ten tłum w przychodni zrobiło mi się mega słabo.
-
Jeszcze nie widać. Czasem wieczorem bardziej mnie wypchnie. Z rana to dosyć płasko jest
. No powoli muszę powiedzieć. Może jakoś na dniach okazją będzie. Trochę sam coś zaczął do mamy gadać. A czemu zakupów nie noszę, co w ciąży jestem. Ale mi nic nie powie...
U mnie też głównie imiona na M i też myślałam czyby już czegoś na M nie wymyśleć. Tylko tata ma odwrócone M czyli W haha. A mój to na A.
-
Hugolina i co obstawiasz po objawach?
Ja dziś zrobiłam test owu i wyszedł pozytywny. Bardzo mocna krecha jak nigdy. Chociaż drugi miesiąc mam mniej śluzu niż zawsze, ciekawe od czego to zależy. -
nick nieaktualnyW nd mnie wywialo trochę bo ten cały orkan był u nas akurat i myślę że to było przyczyną słabszej kondycji organizmu. Wczoraj ferwex i drzemka popołudniowa mi pomogły. Nie myślę że to Mogło mieć związek z ew ciąża
ALunia to do dziela..oby owocnie! Innaczej być nie może
O sluzie gdzieś czytałam ze ważne żeby w środku było go duzo niekoniecznie na zawnatrz wiec pewnie wszystko ok jestWiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2017, 15:35
-
Hugolina tez mi wypada jakos tak prawie. 14 dpo to przyszly czwartek, ale to 26 dc, wiec obstawiam piatek-sobota. Ale i tak nie wytrzymam i pewnie sikne wczesniej, jak zwykle60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny