Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoj mąż od kilku nocy jest na wygnaniu tzn. córka wprowadzila sie do naszego lozka i juz od kilku nocy mąż spi na kanapie. czasami jej pozwalamy, spi 1-3 nice i wraca do siebie, teraz trwa to juz z tydz. A my jak cos chcemy to mamy schadzki na kanapie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej. Ja byłam rano na badaniach krwi. Zrobiłam sobie też cholesterol, wyczytalam ze za wysoki poziom może powodować bóle nóg. A że trochę jestem obtluszczona to może coś jest nie tak. Wagę mam cały czas taka sama bo 55 kg wiec nie ma tragedii ale widzę ze więcej smalcu na nogach się odlozylo. Tez mam zamiar coś z tym zrobić.
Wyniki będę mieć do 15 jakoś.
Dla mnie killer był trochę ciężkii po nim ledwo żyłam.
Alunia dobrze jest się zmęczyc z rana -
nick nieaktualny
-
Oo też właśnie killera ćwiczyłam.
A robiłam znów test owu i znowu mi wyszedł pozytywny dziwne. Pierwszy raz dwa dni pod rząd.
Hugolina daj znać jak wyniki.
Iza za czym tak biegasz? -
nick nieaktualnyAlunia chce jak najwiecej zrobic jak dziecka nie ma w domu, wstaje rano, szykuje siebie, pozniej corke, zawoze ją do przedszkola (8km w jedna strone), jakis sklep po drodze (choc nie zawsze), wracam, dojadam sniadanie, pozniej szykuje obiad (codziennie na godz. 12), i jak to w domu-pranie, prasowanie itp. itd. i ok. 15 zmow w samochod i do przedszkola. Czasami trzeba zalatwic rozne sprawy, bank, lekarz, jak to w zyciu. Poza tym wszystko tak sie nauczylo ze przychodza i idz i im zalatw, kup, nigdy wczesniej nie powiedza tylko na ostatnia chwile, rano bylam w aptece, wracam i slysze -idz do apteki bo mam juz dawno recepte a lekow juz nie mam. Wiec ostatnio powiedzialam "nie", byla obraza ale trudno. I nie wiem dlaczego, ciagle sie staram a i tak ciagle jest balagan i mam zaleglosci.
-
Iza z jednej strony ciesz się, że możesz to zrobić w ciągu dnia jak dziecka nie ma w domu. Ja to wszystko ogarniam z dzieckiem przyczepionym do nogi po pracy. Zakupy, pranie, odkurzanie, sprzątanie gotowanie i co tam po drodze wypadnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nooo to prawda z dzieckiem gorzej. Chociaż moja już jest taka fajna że mi pomaga jak sprzątam, nie mam problemu. Ale wiadomo lepiej samemu.
Hugolina no dobrze w zasadzie. Ale o co tu chodzi w takim razie. -
nick nieaktualnyALunia z moimi nogami? ;p ja nie wiem o co chodzi. Bolą mnie od 15dc do 20. Później przerwa do dnia przed @. Nie wiem czym jes to spowodowane..
Owu była stąd dobry wynik progesteronu. Niby hormony są okej u mnie a ciazy brak.
Kto wie może się coś kluje. 5/6 dni i będzie wiadomo na 100%. -
nick nieaktualnyTeraz mnie już nie bolą. Przed @ moga znowu zacząc. Tak zazwyczaj bywalo. No nic zobaczymy. Powiem temu lekarzowi nowemu na wizycie. Ale z tego co napisali po laparo to nic tam nie ma niepokojącego. O endometrioze tez pytalam. Nie ma nic niepokojącego. Może to moja głowa albo nie wiem woda się zatrzymuje czy coś
-
no i beta utrzymuje tendencję spadkową już tylko 2,26 więc w moim przypadku chyba dobrze...
jutro wizyta kontrolna u gina i u ortopedy może się uda wcisnąć...Dziś mój mały zgrywus i rozrabiaka został w domu bo coś pokaszluje i broi cały dzień...oczy dookoła głowy trzeba mieć...
-
nick nieaktualny