Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa wqurwa miałam dwa dni ostatnie..typowy pms. Zastanawiam się cały czas o ten ból Nóg. Wczoraj mnie tak bolaly I były jakby gorące uda, typowo mam tak jak się zbliża @ wiec nie robiłam sobie nadziei w ogóle.
Dziś już jest lepiej. Czekam na ta wizytę juz w klinice. Szkoda tylko że będę tam po owu juz. No ale zobaczymy co lekarz zaleci w ogóle.
Moja znajoma miała zalecane brać tabsy anty miesiąc. Odstawila i zaszła w ciążę odrazu. Slyszalyscie o takiej metodzie ? -
Paula_shells wrote:Ewi28, my raz próbowaliśmy iui na nfz ale były takie warunki że mąż nie dał rady. I poszliśmy prywatnie tam gdzie oddawał próbki nasienia, tyle że tam kazali wykonać mnóstwo badań bo akurat się przepisy zmieniły. No ale jak czekaliśmy na ostatnie wyniki to udało się naturalnie, czego Tobie również życzę
Ostatnio nie piszę... nie mam powera na starania. Serio nie chce mi się w tym cyklu
Iza84 ja osobiście prawie nigdy nie chorowałam, synek do tej pory tylko katarek przy ząbkowaniu, także nie zazdroszczę. Zdrówka dla córci.
Hugolina daj mi jutro energii tymi dwoma kreskami! -
Iza84 wrote:DpveLove ja niestety nie pomogę.
Moja corka znow chora, niby bylo ok tylko lekki katarek a jak pojechalismy w gosci jak sie rozkaslala to buzia sie nie zamyksla. Jak ktores z dzieciakow złapią to siostra lub bratowa powiesza mnie na suchej galezi. Juz szfagier-ksieciunio nie chcial u nas nocować bo Zuzia ma katar, ale jak jego syn chodzi nawet w deszcz na treningi a drugi lata boso to jest dobrze. Czuje sie jak tredowata, taka odizolowana od wszystkich przez te nasze infekcje. -
Hugolina87 wrote:Biel nad biele
juz sama nawet się nie zdziwiłam..
I nie wiem czy zajde w ogóle w ciążę, po tylu niepowodzeniach jednak.traci się ta nadzieje.wiem co czujesz ja od lutego nawet testów ciążowych nie kupuje bo jakoś wewnetrznie wiem że nic z tego nie bedzie
-
Hugolina87 wrote:Ja wqurwa miałam dwa dni ostatnie..typowy pms. Zastanawiam się cały czas o ten ból Nóg. Wczoraj mnie tak bolaly I były jakby gorące uda, typowo mam tak jak się zbliża @ wiec nie robiłam sobie nadziei w ogóle.
Dziś już jest lepiej. Czekam na ta wizytę juz w klinice. Szkoda tylko że będę tam po owu juz. No ale zobaczymy co lekarz zaleci w ogóle.
Moja znajoma miała zalecane brać tabsy anty miesiąc. Odstawila i zaszła w ciążę odrazu. Slyszalyscie o takiej metodzie ? -
nick nieaktualnyEwi Wy ze względu na nasienie będziecie mieć inseminacje ? Może do tego czasu się uda zajść. Życie nie zgadniesz. Macie już jedno dziecko wiec i będzie następne. Mnie też być może to czeka niebawem. Ale jeśli miałoby to zaskutkowac to się na to pisze. Bardzo chciałam mieć nie aż taką wielką różnicę wieku między dziećmi a tu kicha taka ; (
-
Hugolina87 wrote:Ja wqurwa miałam dwa dni ostatnie..typowy pms. Zastanawiam się cały czas o ten ból Nóg. Wczoraj mnie tak bolaly I były jakby gorące uda, typowo mam tak jak się zbliża @ wiec nie robiłam sobie nadziei w ogóle.
Moja znajoma miała zalecane brać tabsy anty miesiąc. Odstawila i zaszła w ciążę odrazu. Slyszalyscie o takiej metodzie ?
-
Hugolina87 wrote:Ewi Wy ze względu na nasienie będziecie mieć inseminacje ? Może do tego czasu się uda zajść. Życie nie zgadniesz. Macie już jedno dziecko wiec i będzie następne. Mnie też być może to czeka niebawem. Ale jeśli miałoby to zaskutkowac to się na to pisze. Bardzo chciałam mieć nie aż taką wielką różnicę wieku między dziećmi a tu kicha taka ; (
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2017, 10:02
-
nick nieaktualnyU mnie pierwsza była nieplanowana raczej q sumie niespodzianka ale jak najbardziej chciana . Myśle o tych tabsach anty. Zamowilam sobie ten żel cały
i jakieś witaminy Maca. Nie wiem gdzie leży problem u nas. Niby nasienie ok. Wyniki tez. To zostaje tylko klimat i glowa.
-
Hej
Hugolina przykro mi, ale musi się w końcu udać...ja dziś pełen relaks...ok 14.00 zostawiam moich chłopaków i idę na ciąg dalszy tatuażu...trzeba go skończyć w końcu, więc całe popołudnie poza domem w babskim towarystwieHugolina87, jangwa_maua lubią tę wiadomość
-
Lotopałanka wrote:Hej
Hugolina przykro mi, ale musi się w końcu udać...ja dziś pełen relaks...ok 14.00 zostawiam moich chłopaków i idę na ciąg dalszy tatuażu...trzeba go skończyć w końcu, więc całe popołudnie poza domem w babskim towarystwieja tez robiłam w kwietniu, mam ochote na drugi ale narazie sobie odpuszcze przed inseminacją
-
Jutro jak wejdę na komputer wstawię najwyżej zdjęcia....ogólnie mam dwa mniejsze jeden na przedramieniu na pamiątkę ślubu, jeden na łopatce, teraz jestem w trakcie robienia rękawa i może zdążymy dziś jeszcze o lydke zahaczyc
Ewi28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiałam podczas laparo. Nic nie było zatkane. Miednica mniejsza ok. Zatoka tez. Jajniki jajowody bez żadnych zmian. Pytalam gina o ta endometrioze mówił ze nie mam. Wszystko wyglądalo dobrze podczas badania. Tylozgiecie tylko i ta niby cienka blizna ale ona zazwyczaj jest cienka bo macica się nie zrasta lepiej bo ro misien taki.
@ mam więc macica się oczyszcza, tylozgiecue jakoś nie blokuje to plemniki powinny tam dolatywac. Widocznie taki mój los ze karze czekać i wystawia na próbę moja cierpliwość. -
Dowiedziałam sie,ze bliska mi osoba zaszla w ciąże.. To bedzie ich drugie dziecko.. Powinnam sie cieszyć a ja co ? Pol dnia siedze i wyje.. Rozsypalam sie totalnie na kawałki.. Mąż mnie w ogole nie rozumie.. Ja chyba w depresje popadnę.. Nie potrafię sie pozbierać. Nie wiem jak mam sobie tłumaczyć juz to dlaczego nam sie qrwa nie udaje. Nawet nie wiem czy będę miała sily psychiczne zeby sie z ta przyjaciolka spotykać.. Czuje ze dzieje się ze mna zle. Z kazdej ciąży przyjaciolki sie cieszylam ale ta mnie totalnie dobila.. Nie wiem jak mam sobie dziewczyny poradzić.. Najgorzej ze nie man oparcia teraz w mezu on nie umie mi pomoc...