Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
aLunia wrote:Urszulka moje koleżanki biorą dopochowowo i lekarz im mówił że wtedy się nie uprawia sexu. Dopiero po odstawieniu mogą.
YellowAnn a jak u ciebie?
Ja tak cichutko siedzę bo powiem wam, że się źle czuje tzn jestem w szoku, że tak wcześnie mnie mdli i jestem strasznie słaba.. ze aż w głowie się kręci i podbrzusze boli ale tak w granicach normy tylko wieczorami bardziej. Jakiś taki lęk mam w sobie.. ze po takich staraniach coś się może wydarzyć..ale z zabawnych historii to wczoraj mąż miał kupić mi ciastko i mnie oszukał, że nie kupil.. i prawnie się Poplakalam.. poczym wyciągnął je jak zobaczył moją minę i.. poryczalam się normalnie. Kosmos!
Kat83 lubi tę wiadomość
YellowAnn
-
nick nieaktualny
-
YellowAnn wrote:Nie. Poczekam na badanie. 30.11 gin:) a ty jaką masz? Czy przeoczylam gdzieś?
YellowAnn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iza84 wrote:Jutro ja i jak pisalam przy ujemnym przerywam starania. Dzis juz temp. lekko spadla wiec jak jutro zleci bardziej to test nie bedzie potrzebny. Nadziei mi juz brak.
Ja tam spadku nie widzęu mnie większy
-
Hej
Ja ostatnio jakieś załamanie przechodzę...na siłę doszukuję się winny w sobie, że ze mną coś nie tak, że to przeze mnie się nam nie udaje a jak się uda to kończy się jak kończyi tak chodzę zdołowana przez ostatnie dni....
-
Lotopałanka wrote:Hej
Ja ostatnio jakieś załamanie przechodzę...na siłę doszukuję się winny w sobie, że ze mną coś nie tak, że to przeze mnie się nam nie udaje a jak się uda to kończy się jak kończyi tak chodzę zdołowana przez ostatnie dni....
Kochana ja też ciągle siebie obwiniam i szukam przyczyny... męczy mnie to bo czuję,że gdzieś jest problem... miałam miesiace w ktorych podchodzilam powiedzmy na luzie ale nic nie wyszlo wiec znow zaczynam szukac,czytac,myslec co dalej... ehhh moze to jakis gorszy dzien dzistrzeba brac ta sile skads i walczyc bo jest o co..
-
YellowAnn jqk masz takie objawy to bardzo dobrze tzn ze poziom hormonów jest wysoki. Ponoć im więcej objawów, nudności tym lepiej.
Lotopalanka tego się nie da z głowy wymazać, nie myśleć. Musisz to przetrawic. Masz zdrowe dziecko musisz tak myśleć, że jesteś w stanie urodzic. Wiem, że nie jest łatwo... W którym dniu cyklu jesteś?
Mi się miesiączka już skończyła dziwne, a powinnam jeszcze dziś mieć.YellowAnn lubi tę wiadomość
-
Adele27 wrote:Kochana ja też ciągle siebie obwiniam i szukam przyczyny... męczy mnie to bo czuję,że gdzieś jest problem... miałam miesiace w ktorych podchodzilam powiedzmy na luzie ale nic nie wyszlo wiec znow zaczynam szukac,czytac,myslec co dalej... ehhh moze to jakis gorszy dzien dzis
trzeba brac ta sile skads i walczyc bo jest o co..
-
Moj maz ma bardzo duzo plemnikow aż się smieje,że moze to jest powod bo sie chlopaki o siebie obijaja
myslec mysle bo chce w koncu znalezc przyczyne... wiec albo ja znajde albo braknie mi sil i oleje juz wszystko..
-
Lotopałanka wrote:dobra nie długo nowy cykl...więc kochane poza zdrową dietą jakie witaminy itd polecacie przyjmować?? może to pomoże
http://www.towsrodku.pl/witaminy-na-plodnosc/Lotopałanka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoj mąż ma chyba PMS albo andropauza sie zbliża. Chodzi wsciekly i slychac go w calej okolicy. Na szczescie nie na mnie i nie ja to odczuwam. Mam godzinę "wolnego", ide odkopac moje truskawki bo do wiosny mi zgnija a kupe kasy daliśmy za sadzonki.