Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dziewczyny nue będę kupować testu. Bo to raczej się czuje ze jest się w ciąży kiedy się człowiek stara. U mnie nic specjalnego się nie dzieje. Jak zwykle przed terminem @ dałam się trochę pofiksowac ale już mi przeszło i ze szłam na ziemię. Czeka mnie ten szpital. Cały czas i tak się waham, tylko nie chce żałować później ze nie poszalam jeśli miesiąc w miesiąc będą kolejne niepowodzenia. Dla mnie starać się tak długo to już męczące jest psychicznie. I wg mnie jeśli długo nie wychodzi ten ponad rok to jest coś na rzeczy.
-
Hugolina87 wrote:Ja dziewczyny nue będę kupować testu. Bo to raczej się czuje ze jest się w ciąży kiedy się człowiek stara. U mnie nic specjalnego się nie dzieje. Jak zwykle przed terminem @ dałam się trochę pofiksowac ale już mi przeszło i ze szłam na ziemię. Czeka mnie ten szpital. Cały czas i tak się waham, tylko nie chce żałować później ze nie poszalam jeśli miesiąc w miesiąc będą kolejne niepowodzenia. Dla mnie starać się tak długo to już męczące jest psychicznie. I wg mnie jeśli długo nie wychodzi ten ponad rok to jest coś na rzeczy.
-
nick nieaktualnyUrszulka89 wrote:A ja Ci powiem, że akurat w tym cyklu co zaszłam to nie czułam że jestem w ciąży :p
Ale u Ciebie chociaz temp poszła w górę a u mnie wręcz przeciwniez wieczora jest powyżej 37 ale liczy się ta z rana a dziś 36,74 wiec mniej niż wczoraj
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak Hugolina ja na temp nie znam bo narazie nie bawię się w to ale z tego co czytam inne dziewczyny to różnie z tą temp jest i różnie jest jak zajdziesz juz ja w poprzedniej ciąży więcej se chyba wmawiałam bo jak ktoś ma smaki np to ma je też nawet nie będąc w ciąży. Staram się ja i siostra mojego męża aktualnie i obie przed owu miałyśmy takie zachcianki że chciałam zrobić test czy ta @ co była czy to była ta;D
-
nick nieaktualnyAnka ja w pierwszej ciąży nie zauważyłam oznak ciążowych bo się w tedy nie starałam;) pamiętam ze mi cycki urosły w jedna noc no i ze się pojawiła jakąś krew, myslama ze sie zaczęła @.ale to było tylko jakieś newielkie plamienie. Dat nie pamietam niestety. W tedy dopiero po 3 dniach od terminu zrobiłam test i nie wierzyłam :p teraz czekam na jakiś objaw a może tak być ze mnie zaskoczy bo mam.znajome które nic nie mialy nawey bólu cycków. Zero objawów a w ciąży były. Nadzieje mogę mieć do dnia @
ale ten test jutro rozwieje wątpliwości. Powodzenia dla reszty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2017, 09:48
ANkaG lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hugolina mam nadzieję, ze sie miło zaskoczysz i jutro na tescie zobaczysz druga kreseczke. A jaki test kupilas?
Chyba kupie ten lek na odrobaczanie bo raz w zyciu chyba by sie przydalo to zrobić.
Ja dzis zrobilam ten test. Szczerze to dopatruje sie w nim cien cienia cienia, ale moj maz ktory ma lepszy wzrok nie widzi nic. Mam bogata wyobraznie na to wychodzi. Zrobilabym foto ale mam bardzo slaby aparat w tel. A do tego cienia potrzebna bylaby co najmniej lustrzanka hahaHubi 2016 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUrszulka89 wrote:Mój maż robił w tym roku
A z objawów nie mam co szukać wiec sobie nie szukam juz chorobyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2017, 12:23
-
Hugolina87 wrote:Bo mi koleżanka zasugerowała bo ponoć z borelioza ciężko zajść w ciążę. Ale nie przypominam sobie kleszcza w ostatnim czasie a widzę ze to dość kosztowne badanie w sumie.
A z objawów nie mam co szukać wiec sobie nie szukam juz chorobyMój mąż leżał w szpitalu przez tydzień i robili mu tylko badania pod tym kątem. No ale on miał objawy reumatyczne i ukąszenie kleszcza z rumieniem wiec dlatego. Ale na szczęście wszystko wyszło ok a te stawy to od czegoś innego
-
Hugolina87 wrote:Bo mi koleżanka zasugerowała bo ponoć z borelioza ciężko zajść w ciążę. Ale nie przypominam sobie kleszcza w ostatnim czasie a widzę ze to dość kosztowne badanie w sumie.
A z objawów nie mam co szukać wiec sobie nie szukam juz choroby
-
nick nieaktualnyJa się tym zainteresowałam bo mnie te nogi bolą
i nie mam pomysłu od czego. Czy to woda się zatrzymuje czy jaka cholera. Teraz też mnie bolą. Jak zawsze przed @ zresztą. Na wadze kg więcej mam więc przypuszczać mogę ze to woda się zatrzymuje. Tyle że nie widzę po sobie zeby bylo ciasno w spodniach np ;p
-
Hugolina87 wrote:Ja się tym zainteresowałam bo mnie te nogi bolą
i nie mam pomysłu od czego. Czy to woda się zatrzymuje czy jaka cholera. Teraz też mnie bolą. Jak zawsze przed @ zresztą. Na wadze kg więcej mam więc przypuszczać mogę ze to woda się zatrzymuje. Tyle że nie widzę po sobie zeby bylo ciasno w spodniach np ;p
Hugolina87 lubi tę wiadomość