Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyUrszulka89 wrote:Woda może się najbardziej właśnie w nogach odkładać. A lepsze masz nogi rano?
Najbardziej mnie bolą kiedy usiade. Łydki mnie rwa a jak ma być @ to uczucie goraca w udach. Terax tez plecy zaczynają bolećnie mam co robić sobie nadziei niestety.
-
Cześć dziewczyny:) byłam dziś u giną.. 18.10 ostatnia miesiaczka..ciąża niby 6 t 1 d ale zarodka narazie brak. Następna wizyta 27.12. Chyba umrę że strachu do tego czasu:( ja tak myslalam że za wczesnie wizyta ..tym bardziej że cykl raczej 33 dni.
eh
YellowAnn
-
YellowAnn wrote:Cześć dziewczyny:) byłam dziś u giną.. 18.10 ostatnia miesiaczka..ciąża niby 6 t 1 d ale zarodka narazie brak. Następna wizyta 27.12. Chyba umrę że strachu do tego czasu:( ja tak myslalam że za wczesnie wizyta ..tym bardziej że cykl raczej 33 dni.
eh
-
YellowAnn wrote:U nas termin odgórnie ustalany bo terminy ma napiete (prywatnie bez ciąży na marzec)
bez sensu.. Ale Połozna to liczyla:/zastanawiam się nad beta hcg jeszcze raz.
YellowAnn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySprawdź YelowAnn będę i szkoda że masz takiego gin ja ostatnio byłam u takiej co nie widziala nic w 5tc i zbadala mnie potem 2 razy i w 6 bylo widać ale potem bylam dopiero w 10tc i szkoda że nie byla m ok 8tc bo byłoby już wiadomo że nie mam co robić badań bo była bezzarodkowa
-
nick nieaktualny
-
CzekamNaCud wrote:Byłam dziś u ginekologa... Zarodek jest obumarly dlatego test nie wykazał juz ciąży dostałam receptę na jakiś lek wywołujący za tydzień mam kontrolę jeśli lek nie pomoże wtedy lyzeczkowanie ;(
-
nick nieaktualnyCzekamNaCud wrote:Byłam dziś u ginekologa... Zarodek jest obumarly dlatego test nie wykazał juz ciąży dostałam receptę na jakiś lek wywołujący za tydzień mam kontrolę jeśli lek nie pomoże wtedy lyzeczkowanie ;(
Przykro mi bardzo
Ja nie wiem czy dobrze widziałam ale jakby w sluzie widoczne były już brązowe niteczki. Zobaczę później czy coś będzie. Czy to juz @ się zaczyna ?zwariowac idzie. W sumię nue miałam nigdy zadmych plamien przed. Ech.. na głowę mi siadają te starania. Sprawdziłam swoje cykle i fakt raz się zdarzyło ze trwal 23 dni. Dziś 23dc mam.
no nic tylko czekać do jutra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2017, 14:50
-
AnkaG generalnie najlepsza gin w moim mieście i okolicy.. bardzo jestem zadowolona z niej.. Połozna za wczesnie mnie umówiłam.. Ale to jak to nietypowe zarodka potem był a potem obumarl tak?
Czekamnacud bardzo mi przykro:(
Allunia po pierwsze nie zdążyłam wcześniej..bardzo mi przykro z powodu twojej straty:( a beta hcg jutro zrobię.. zobzobzymy..chociaż ktoś tu już pisał że ponoć beta może rosnąć nawet bez zarodka.YellowAnn
-
nick nieaktualnyYellow będzie wszystko dobrze. U mnie pamiętam byłam jakoś w tym samym czasie i powiedział gin ze jest za mały jak na ten wiek ciazowy. Poszłam za tydzie i juz było wszystko i serduszko bilo. U kropka wystarczy dzień i juz wszystko jest na swoim miejscu.
-
CzekamNaCud wrote:Byłam dziś u ginekologa... Zarodek jest obumarly dlatego test nie wykazał juz ciąży dostałam receptę na jakiś lek wywołujący za tydzień mam kontrolę jeśli lek nie pomoże wtedy lyzeczkowanie ;(
Przykro mi bardzowspieram calym sercem :* trzymaj się:*
10.05.2015 Aniołek (7tc) ❤
18 cs
07.12.2016 synek ❤nasza miłość ❤
4cs o rodzeństwo❤
28.02.
II kreski 28.03.
01.02. zakończenie kp -
YellowAnn wrote:Cześć dziewczyny:) byłam dziś u giną.. 18.10 ostatnia miesiaczka..ciąża niby 6 t 1 d ale zarodka narazie brak. Następna wizyta 27.12. Chyba umrę że strachu do tego czasu:( ja tak myslalam że za wczesnie wizyta ..tym bardziej że cykl raczej 33 dni.
eh
Rzeczywiście termin strasznie odległy ale za razem w sumie to tylko 27dni... Moze warto zrobić bety i zaczekać na termin wizyty, wtedy juz wszystko będzie jasne...
Sama mam termin na polowe stycznia nfz:/ umówiłam sie profilaktycznie na badania blizny ale jakby zaskoczyło w tym miesiącu tez nie wiem co zrobię z tym czekaniem na wizytęWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2017, 15:48
10.05.2015 Aniołek (7tc) ❤
18 cs
07.12.2016 synek ❤nasza miłość ❤
4cs o rodzeństwo❤
28.02.
II kreski 28.03.
01.02. zakończenie kp -
Czekam na cud wspolczuje straty
YellowAnn jesli cykle masz dluzsze to mozliwe, ze owulacja tez sie przesunela i ciaza jest mlodsza. Wiem, ze sie teraz biedna stresujesz, ja tez bym sie denerwowala, ale pozostaje Ci tylko cierpliwie poczekac. Pamietaj, ze nic nie jest przesadzone absolutnie. Mozesz zrobic bete i za 2 dni sprawdzic przyrost, ale to tez nie da 100% gwarancji. Trzymam mocno kciuki za Ciebie!Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
A co do terminu wizyty ja bym tyle nie wytrzymala. Umow sie gdzies za tydzien do pierwszego lepszego lekarza. Cale swieta bedziesz w stresie siedziec. Ja dzisiaj bede dzwonic do mojej ginekolog zeby umowic sie na pierwsza wizyte. Jak nie da rady przed swietami to pojde gdziekolwiek.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualnyhej tez zaczełam sie starac o kolejnego maluszka po 8 latach
to mój 1 cykl po odstawieniu tabletek... gin mi powiedziała ze najlepiej sie starac od razu... nie trzeba robic przerwy bo to nie wpływa na dziecko... tez nie cierpliwie czekam i czekam czy dostane okres,,, a to jeszcze tydzień...
-
Hej właśnie się dowiedziałam że moja SIS jest w ciąży bardzo się cieszę miałam ubaw bo ona nie planowała a 5 miesięcy temu spirale wyciągnęła i zaliczyła wpadkę.
Ja nie mam na co liczyć w tym cyklu bo mojego m nie ma ale ogólnie czuje ze właśnie mam dni płodne. Nic ja czekam na droznosc a potem będę się martwić.
Agus tobie polecam inofolic lub inofem bo po odstawieniu anty różnie to bywa z cyklem. No ale trzymam kciuki za was wszystkie żeby szybko się udało każdej zaciazyc.