Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
YellowAnn wrote:AnkaG generalnie najlepsza gin w moim mieście i okolicy.. bardzo jestem zadowolona z niej.. Połozna za wczesnie mnie umówiłam.. Ale to jak to nietypowe zarodka potem był a potem obumarl tak?
Czekamnacud bardzo mi przykro:(
Allunia po pierwsze nie zdążyłam wcześniej..bardzo mi przykro z powodu twojej straty:( a beta hcg jutro zrobię.. zobzobzymy..chociaż ktoś tu już pisał że ponoć beta może rosnąć nawet bez zarodka.YellowAnn lubi tę wiadomość
-
Taak właśnie w święta na spokojnie...
YellowAnn :*
Ja jestem bez męża więc też nici z tego. W sobotę pogrzebjakoś funkcjonujemy w miarę normalnie. Nie dociera to do nas.
-
U nas sypie śniegiem(KUJAWSKO-POMORSKIE), jeszcze przyszły tydzień przeżyć i robie sobie wolne...mam dość tak się narobiłam że aż kręgosłup mi siada,zachciało mi się firmy sprzatajacej to mam.
ide po te skierowanie na hsg i na zabieg i do połowy stycznia siedze w domu.Trudno ale czy ja usiedzę to jest pytanie???
-
nick nieaktualnyYelow ja miałam tal ze jak mi w tym 6tc+0 potwierdzila ze jest zarodek to potem miałam zrobic badania i przyjść w 10tc0 noi wtedy okazało się że jest bezzarodka ciąża i musiałam porobić a jakbym była przeczulona to bym sie umówiła jeszcze w tym 8tc
-
agulineczka wrote:Czekam na cud wspolczuje straty
YellowAnn jesli cykle masz dluzsze to mozliwe, ze owulacja tez sie przesunela i ciaza jest mlodsza. Wiem, ze sie teraz biedna stresujesz, ja tez bym sie denerwowala, ale pozostaje Ci tylko cierpliwie poczekac. Pamietaj, ze nic nie jest przesadzone absolutnie. Mozesz zrobic bete i za 2 dni sprawdzic przyrost, ale to tez nie da 100% gwarancji. Trzymam mocno kciuki za Ciebie!
Miałam monitoring i rzeczywiście owu miałam dopiero ok 5 listopada.. z tego by wynikało że wiek płodu jest mniejszy.... mam nadzieję że będzie dobrzeYellowAnn
-
YellowAnn, spokojnie. Mysle, ze było po prostu za wczesnie. Zrob sobie dla pewnosci betę, chociaż wiem jak trudno cierpliwie czekac.
CzekamNaCud, tak mi przykroMam nadzieję, ze obejdzie sie bez lyzeczkowania. Tule mocno
Hugolina, czekamy na Twoj tescikWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2017, 19:49
-
nick nieaktualnyDoveLove wrote:
Hugolina, czekamy na Twoj tescik
Niestety Was rozczaruje. Test poczeka na lepsze czasy. Żal mi sikać bo wiem ze nic z tego.cycki mi spadły nagle i jakis sluz podbarwiony się pojawił. Myślę że to jakiś mega spadek proga..może z nerwów jakieś zaburzenie w tym cyklu. Nie będę sobie robić nadziei bez sensu. Na twarzy tez armagedon jakiś. Także czekam do 12 go na szpital. I się ciesze ze mam jedno bo nue wiem czy będę kiedyś w ciąży jeszcze. Powodzenia dziewczyny. Będę Wam dzielnie kibicowac i trzymać kciuki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzekamNaCud bardzo mi przykro.
YellowAnn mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.
Ten listopad to jakies zamieszamie wszystkim robi. 7dc a ja nadal plamie po @ jak zwykle 5dc koniec krwawienia i zero plamien. Zyje w stresie, martwie sie o córkę chociaz po lekach jest juz lepiej ale kiedy pojdzie do przedszkola to nie wiem. -
nick nieaktualnyEwi28 wrote:dostałam @...regularnie jak zawsze...7 grudnia hssg...może coś z tego wyjdzie
Powodzenia.trzymam kciuki.
Ja juz mam symptomy @ niestetyplecy mnie tak bolą jak bym dostała łopata.
A zostać zostanebędę pisać że szpitala hehe ;p
Nawet po tej całej operacji nie wiem czy nie czeka mnie inseminacja. Czas pokaże. Jeśli będę mieć w ogóle moc na działania i dalsza walkę.ANkaG lubi tę wiadomość
-
Hugolina, rzeczywiście miałaś sporo nerwów, moze stąd ten podbarwiony sluz...
Wiem jakie nadzieje pokladalas w tym cyklu, rozumiem rozczarowanie ale myśl pozytywnie Kochana. Twoje szanse na kolejnego maluszka po operacji wzrosna, tego sie trzymaj!Hugolina87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJest ryzyko ze ta blizna wcale nie będzie lepsza niż poprzednia. Ja jux sama nie wiem co myslec. Ale uważam że jak tam zajrza to coś znajdą bo kiedyś nie miałam takich dolegliwości w ciągu cyklu jak mam teraz z nogami i z plecami.
Czas szybko leci. Przykro mi bo chciałam aby syn miał rodzeństwo do zabawy a tak będę mieć dwójkę jednakowo bo nie wiadomo kiedy w ogóle wyjdzie ta ciąża. Mialam nie płakać ale dla oczyszczenia sobie becze.