Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Yellow też myślę ze za wcześnie. U mnie też na wizycie w 6 tc było samo jajo bez zarodka a teraz wszystko praiw idealnie co do OM. Nie martw się na zapas i uwierz w swoją fasolkę.
CzekamNaCud współczujęHugolina87, YellowAnn lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2020, 23:07
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Beta 11dpt - 145
12.06 - mamy ❤️
30.06 - kolejne USG
Został 1 ❄️ -
gibonek wrote:Ja jestem bez męża więc też nici z tego. W sobotę pogrzeb
jakoś funkcjonujemy w miarę normalnie. Nie dociera to do nas.
A tak się zapytam,bo nie doczytałam albo przegapiłam ktoś ci bliski?[/QUOTE]
Tak mój tata. -
Hugolina87 wrote:Niestety Was rozczaruje. Test poczeka na lepsze czasy. Żal mi sikać bo wiem ze nic z tego.
cycki mi spadły nagle i jakis sluz podbarwiony się pojawił. Myślę że to jakiś mega spadek proga..może z nerwów jakieś zaburzenie w tym cyklu. Nie będę sobie robić nadziei bez sensu. Na twarzy tez armagedon jakiś. Także czekam do 12 go na szpital. I się ciesze ze mam jedno bo nue wiem czy będę kiedyś w ciąży jeszcze. Powodzenia dziewczyny. Będę Wam dzielnie kibicowac i trzymać kciuki
Oj będziemy mieć zobaczysz na 100% moja SIS dziś do mnie dzwoniła bym się od osób 3 nie dowiedziała że zaszła przez przypadek w ciąży bo ma już 2 a 3 nie planowała poprostu spirale wyciągnęła miała odczekać 6 miesięcy i sobie iść w następnym tyg założyć bo ona wie ze ja się staram że robimy badania i takie tam. No ale czasami tak bywa że nie planujesz a masz... Ale ja się bardzo cieszę że będzie mieć ciocia się troszkę pobawić z malenstwem
Ja wiem ze przyjdzie taki dzien że ja zobaczę 2 kreski i wy kochane poprostu w to wierzę
-
Dziewczyny nie poddawać się mi tutaj!
Ja właśnie zaszłam w ciążę jak przeszła mi przez głowę myśl, że chyba to nie mój czas na drugie dziecko, że z jakiegoś powodu nie jestem w ciąży. I pstryk, stało się akurat w tym cyklu kiedy tak to wszystko rozkminiałam
-
Urszulka89 wrote:Dziewczyny nie poddawać się mi tutaj!
Ja właśnie zaszłam w ciążę jak przeszła mi przez głowę myśl, że chyba to nie mój czas na drugie dziecko, że z jakiegoś powodu nie jestem w ciąży. I pstryk, stało się akurat w tym cyklu kiedy tak to wszystko rozkminiałam
No właśnie nie poddawać się..!
-
Dopiero 2 cykl mierze temp. Cykle mam dlugie, prawie 40 dniowe. Proszę powiedzcie o czym może świadczyć nagły spadek temp. Owulacja przewidywana na dniach. Natalie śluz wodnisty się zaczął.Ponad rok starań o 2 bobasa - udało się
Tsh i prolaktyna ok
2 Cs z luteiną
1 Cs z clostilem
Syn 2011 -
YellowAn ja miałam taką sytuację, ze cykl rozpoczelam 16 marca, owu byla chyba 31. Poszlam na pierwsza wizytę 28 kwietnia jesli dobrze pamietam . lekarz powiedział ze juz jest na tyle duzy pecherzyk ze powinno bic serduszko ale nie bilo. Na wizycie 7 maja juz wszystko bylo w najlepszym porządku. A uwierz ze stresowalam sie strasznieHubi 2016
-
Hugolina ty i ja... u mnie tez dupa totalna, wyc mi sie chce ze zlosci juz raczej niz ze smutku. Kompletna biel az razi w oczy dzisiaj rano.
Mam dosc.
Do porzygu dosc.
Juz mi sie nie chce.60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualnyKat83 wrote:Hugolina ty i ja... u mnie tez dupa totalna, wyc mi sie chce ze zlosci juz raczej niz ze smutku. Kompletna biel az razi w oczy dzisiaj rano.
Mam dosc.
Do porzygu dosc.
Juz mi sie nie chce.
U mnie Kat dziś juz @! Nie musze marnować testu.. brzuch mnie bolal juz w nocy. Jakieś zaburzenia hormonalne jak nic. Mam nadziej ze przez stres. Bo cykl trwał 23 dni. Faza lut 10wiec słabo mega... tez jux mam czasami dość bo nie tak sobie planowałam. Teraz myślę czy nie iść sYnvuej do szpItaka. Będę dziś dzwonić czy mnie wezmą w środę juz.
Przykro mi ze u Ciebie tez nicsfrustrowana jestem i przykro mi kurde
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2017, 07:59
-
nick nieaktualnyaLunia wrote:Hugolina kurde no... Pierwszy raz masz taką sytuację?
W sumie pierwszy raz. Może przez stres bo myślę o tym krojeniu czytam i moze za dużo już w głowie mi siedziale zdzwinie czy nie mają moze miejsca na środę juz. To przez weekend bym była i w pon do domu pewnie
-
nick nieaktualnyaLunia wrote:Przykro mi dziewczyny
ten pierwszy dzień jest zawsze najgorszy
Ja mam powera dziś. Wczoraj miałam ten gorszy dzieńwiec dziś z @ mam.zamiar ogarnąć pol chaty
w sumie chyba zostanie ten 12 grudnia bo te porządki zrobię przedswiateczne a później jux nie dm rady pewnie. I na urodziny idziemy z małym w sb przyszła to będzie miał frajdę.
Nie wiem czy o to chodzi żeby się umawiać w pierwszej fazie na zabieg żeby przypadkiem nie być w ciąży. U mnie wypadnie akuratować owu chyba kiedy będę na operacji. Powinno być okej. Trzymam kciuki za resztę