Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hymmmmmm nasza mała śpi do teraz jak by z nami. Ma dostawione łóżeczko do naszego i jest bez jednego boku jak była mała chyba do 3 miesiąca spała z nami a później skorzystalismy z tego rozwiązania. Zasypia sam wieczorem i na drzemki w ciągu dnia tez idzie sama jak jest zmęczona. Pomiędzy 12a13
-
Cześć i czołem.
Ja my też zaczęliśmy starania o drugiego bobasa
Poprzedni cykl poszedł na straty, miałam strasznie dużo stresów, skarbówkę na głowie, a na koniec rotawirusa że żłobka.
Ale potem były wakacje, luzik, słonko, drinki, także może w tym drugim cyklu się uda. Dziś 15dc i też czuję że jest owu
Dużo seksów popełnionych, więc teraz tylko czekaćWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2016, 19:33
Pianistka, zFolwarku, Kat83 lubią tę wiadomość
-
Kurcze dziewczyny, dziś 34 dc, cały czas czekam na okres, ale testowałam dziś i wyszedł cień cienia. I nie wiem co myśleć, raczej mi się nie przywidziało, chociaż jak robiłam zdjęcia to nie wiem czy w ogóle coś widać. Trzymajcie kciuki!
zFolwarku, She86, Kat83 lubią tę wiadomość
-
Z moich obserwacji by wynikało, że jest to jakiś 20dpo. Ale nie wiem na pewno, bo nie mierzyłam temperatury. Mogła być później, sama nie wiem. A starania były co jakiś czas przez cały miesiąc więc kto wie.. Powtórzę test za jakieś dwa dni, może coś więcej pokaże.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny MUSZE! Dzis pierwszy raz nie pamietam od ilu juz nocy moja Corka spala CALA NOC od 19 do 6 rano - tak jak dawniej. Dzis zeby nam odpuscily! Hip hip hurra! Spalam 8 h CIURKIEM!!! Boze! Czuje sie inna matka od razu i nie warcze na wszystkich Szkoda, ze w tym cyklu najwiecej "cudownych zębowych" nocy mielismy w okolicy owu