Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
mika1987 wrote:No u nas jak zeby daja wkosc.. To ostatnio mialysmy nocke od 1-4.30 bez zmruzenia oka.. Oby u Was juz tak sie utrzymalo:)
no u nas ostatnio maratony byly od 22 do 4 a raz rekord od 20 do 6 rano! Myslalam ze sie zabije powaznie... Meza tez chcialam zabic
-
Czesc dziewczny trzymam kciuki ze te co będą testować :-* ja noc miałam nieprzespana z powodu mojego jajnika.. Z miesiąca na miesiąc mam wrażenie ze boli coraz bardziej na owulacje. Zastanawiam się czy to normalne zwijać sie z bolu podczas owulacji ... Dopiero teraz po prawie 30h bol minal...
-
Z folwarku pewnie Cię nie pociesze, ale mój Młody ma 16 zębów od 4 miesięcy, na piątki na razie się nie zapowiada, a nadal miewa noce, gdy nie śpi po 2-3 godziny.
Także ten tego- ciesz się z tej nocy, ale wiedz, że jeszcze niejedną będziesz miała przes*aną (* wedle uznania wstawić P lub R).
Dziś policzyłam, że jeśli udało nam się w tym cyklu, to tp będę miała na urodziny męża
-
santoocha wrote:Z folwarku pewnie Cię nie pociesze, ale mój Młody ma 16 zębów od 4 miesięcy, na piątki na razie się nie zapowiada, a nadal miewa noce, gdy nie śpi po 2-3 godziny.
Także ten tego- ciesz się z tej nocy, ale wiedz, że jeszcze niejedną będziesz miała przes*aną (* wedle uznania wstawić P lub R).
Dziś policzyłam, że jeśli udało nam się w tym cyklu, to tp będę miała na urodziny męża
Wiem ale ciesze sie z takich nocy jak dzis i tak
-
zFolwarku, moja córka spała raz 7,5 h no to po prostu wstałam i czułam się jak nowonarodzona na szczęście od około tygodnia śpi po ok 4-4,5 h w środkowym śnie czyli po pobudce o np 23, kolejna jest dopiero ok 3-3:30 i potem jeszcze ok 5 i wstajemy o 6-6:30. ale 4,5 h snu a 1,5 to jest różnica
życzę aby już się kryzys zębowy zakończył a córka częściej robiła takie niespodziankizFolwarku lubi tę wiadomość
-
InBlue, dolaczam do grona @ Planowo cudnie, niestety. Na dobitke chyba.
Pianistka, Piegus, trzymam kciukory mooocno, mocno.
Nawet nie mialam czasu tu zajrzec za bardzo, bo albo w banku, albo na policji. Pfff. Dzieki Bogu zatrzymalismy transakcje, bo sie okazalo, ze w sumie chcieli buchnac moje 2-miesieczne zarobki Teraz kolesia scigaja nie za kradziez, ale wlamanie, bo rabnal mi torebke zza lady juz Karma, kurde.
Pianistka, Piegus, InBlue lubią tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Kat, za @ nienawidzę ale za ściganie tego typka kocham
Oby gnoja złapali i mam nadzieje ze sie doigra
A u mnie dzis bóle @, biegunka + skurcze jelit wiec typowe objawy okresowe
Czytałam dzis troche na forach i na norweskim forum piszą dziewczyny ze na tym clearblue po czasie zawsze wychodzi taki cień. I fakt, mi kiedyś taki wyszedł... ale dzis wyszedł po 2-3 min. I nie wiem, ale mam przeczucie ze to tylko fabryczny śladWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2016, 21:42
-
nick nieaktualny
-
no właśnie nie musiałabym isc do lekarza rodzinnego po skierowanie, i to dość porządnie mu uzasadnić po co mi beta, bo jak powiem że mam sraczkę i nie wytrzymam z testem do 14 dpo to mnie wyśmieje a potem do labu i czekanie 3 dni na wyniki bezsens...
-
Ja tylko dodam, że nie chodzi o tę poziomą kreskę, tylko pionową. Ten test ma plusa pokazywać w większym okienku Bo moim zdaniem wcale tak gołym okiem łatwo jej nie widać
Ale za kilka dni będzie granatowa Testuj jutro i nie pierdzielWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2016, 09:37
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny