Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
DoveLove wrote:Tak sobie myślę, temperatura mi nie rośnie, bo może brakuje proga...moze jutro wezme juz lutke...zglupialam.
Urszulka, Ty bralas lutke po owu czy w konkretnym dniu cyklu? Cos mi sie kojarzy ze po owu, ale mialas monitoring czy sama ją wlączałas po obserwacji śluzu i testach owu?DoveLove lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2020, 23:03
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Beta 11dpt - 145
12.06 - mamy ❤️
30.06 - kolejne USG
Został 1 ❄️ -
Urszulka89 wrote:Nie miałam monitoringu, sama obserwowałam. Na początku brałam w 5 dpo - jak zrobiłam proga. Ale potem, gin mi powiedziałą że nie muszę robić proga po owu tylko zacząć brać luteinę 2 dpo. I tak brałam. Potem w 28dc robiłam test. jak negatyw to luteinę odstawiałam - i za 2-3 dni @ przychodziła.
Hmmm...u mnie juz 20dc, śluz wciąż płodny (a powinien zniknąć przed sama owulacja, tak?). Nie wiem czy jutro nie wziąć luteiny, bo jak ja skoncze to bedzie juz 31dc plus czekanie ok. 3-dni na @ i robi sie dluuugi cykl
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie co, endo kazala odstawic mi leki na tarczyce i juz sama ze soba wytrzymac nie moge, taka jestem ostatnio wku..., humorzasta, do tego zmeczona i spiąca. Mam nadzieje ze to tak a nie przez tarczyce, ze tam sie nic nie popie... Za tydz. mam zrobic badania i wizyta. Normalnie w dni plodne to mialam "skrzydla", teraz pupe i powieki mam z ołowiu i to do tego stopnia nic mi sie nie chce ze chyba nawet z tego niechcenia posucha w serduszkowaniu, nie chce mi sie, nie mam ochoty.
-
nick nieaktualny