Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi gin powiedział ze jeśli nie wychodzi pół roku z drugim ti powinno się coś juz robić. Ja i tak dłużej czekałam. W środę będę mieć tą operacje wiec się dowiem pewnie w czwartek czy to faktycznie mogła być ta blizna czy nie. Wg lekarza z kliniki niepłodności plemniki trafiają w miejsce tego niezrosnietego kawalka i nie płyną dalej bo maja zaporę. Moja @ tez jest dziwna bo trwa 2,5 dnia później dzień przerwy I znowu. I Tez stwierdził że ta krew się zbiera w tym ubytku I dopoero później wylatuje. Nie wiem czy tak jest. Nic na 100% nie jest pewne
-
nick nieaktualnyJa to mam jednak coś z garem. Się Naogladalam teraz filmów z otwierania brzucha. I innych zabiegów. Szok ze coś takiego jux przezylam na tej laparoskopii. Dobrze ze człowiek śpi i się budzi jakaby nigdy nic.
Masakra teraz to juz w ogóle nie będę spać chyba do wtorku -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2020, 23:04
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Beta 11dpt - 145
12.06 - mamy ❤️
30.06 - kolejne USG
Został 1 ❄️ -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2020, 23:04
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Beta 11dpt - 145
12.06 - mamy ❤️
30.06 - kolejne USG
Został 1 ❄️ -
nick nieaktualny
-
Lotopałanka wrote:Hej dziewczyny
Szukam inspiracji a jak nie wy to kto mi pomoże
Poszukuje prezentu gwiazdkowego dla 3 letniego chłopca za około 200 zł
samochód zdalnie sterowany transformers przykładowo.lecz zależy czym mały się bawi i skok rozwojowy bo dzieci niektóre sa do przodu a niektóre do tyłu.
chyba ze z fisher price jest taka farma interaktywna tez fajna sprawa.
Moja Julka ma 7 lat i np. ona zabawek już nie chce słuchawki do słuchania muzyki i walizke na gwiazdora.
do nas przyjeżdża sis meża na wigilie z 2 chłopców i też musze coś temu małemu kupić a też ma 3 lata wiem ze zbiera te transformersy wiec zastanawiam się nad takim prezentem brat jego ma 10 lat dam mu kase bo tu to już mega trudno. -
Samochody Wadera, w takiej cenie ogromny można kupić. Tak samo garaż czy droge dla autek tej firmy. Trzylatek i tory HotWheels by pewnie ogarnął. Lego Duplo, ewentualnie Juniors, warsztat stojacy z narzedziami. Kreatywnie to ciastolina, piasek kinetyczny, Qixels.
Za 200zl to i hulajnoge mozna trzykolowa kupic.
-
gibonek wrote:ale mi tez się owulacja przesunęła kurde mega zobaczę kiedy @ będę mieć przeważnie 2 faze mam 14 dni a z kalendarzyka wypada mi na 20 grudnia.
Trzymam za was dziewczyny kciuki żeby były na swieta jak najwięcej 2 kresek
U mnie tez dopiero owu, a to juz 22dc. Zobaczę jak z temperatura, bo ladnie urosla a potem włączę luteine na 10dni. Zobaczymy...
-
BaeBae hej
Powodzenia w staraniach.
A ja odpuszczam troche w grudniu wlasnie. Najpierw syn chory, potem ja, teraz maz. Swieta za pasem, chalupe trzeba sprzatac, choinke stawiac, gotowac itd. Ochota niby jest, ale sily i czasu brak. No i nie bede wyc w tym roku, bo nie dostalam 2 kresek pod choinkeZnowu.
A tak w ogole to szok! Snieg pada u mnie dzisiaj. W stolicy Walii, normanie nie wierze. 10 lat tu juz jestem i widze snieg trzeci razPewnie zaraz stopnieje, bo mokro jest okropnie, ale i tak fajnie zobaczyc ^^
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning